Sidris rodina: Zmysel života

Jedna z veľmi častých otázok, ktorá sa objavuje v našej e-mailovej schránke, sa týka zmyslu života. Niekedy to sú rozsiahle listy, inokedy, ako od Tomáša, veľmi jednoducho napísané:

Dobrý deň, občas navštívim Vaše webové stránky, a vždy ma nadchnú, a tak by som rád vedel aký je zmysel života.

Nie je potreba sa pýtať zložitejšie. Veď otázka je krásne jasná, len odpoveď nám môže pripadať zložitá.

Zmysel života je v podstate veľmi jednoduchý - byť šťastný a užiť si tento hmotný svet, veľmi vnútorne. Aby každý deň a hlavné činnosti vo vašom živote vo vás prebúdzali až detskú radosť. Pre každého z nás to bude úplne iný svet, ale máme v tej chvíli jedno spoločné - bezhraničnú radosť z nášho života.

Stačí teda nájsť to, čo vás robí v živote NAOZAJ, ale NAOZAJ šťastným - len vás - nikoho iného.A je úplne jedno, či to bude chovná stanica mačiek, podpora svojej ženy, popíjanie čaju, výstavba veľkej továrne či založenie neziskovej organizácie ... je to úplne jedno ... ale vo chvíli, keď budete cítiť príjemné mrazenie po celom tele, len pri pomyslení na túto činnosť, tak ste objavil svoj zmysel tohto momentálneho života. Ide o cestu sebapoznania ... nižšie v článku popisujeme prvý krok - také to najmenšie, čo pre to môžete urobiť.

Ak by ste sa chceli do hľadania zmyslu života a hlavne jeho ovládnutia riadne položiť a nechať nás vám robiť sprievodcu na tejto ceste, tak môžeme ponúknuť:

- jednorázové poznanie cez regresnú terapiu.
- velmi intenzívnu cestu Vládca Sily.

Ak chcete ísť touto cestou sami, odporúčam začať nižšie uvedeným návodom a potom nasledovať k týmto cvičeniam, kde sa naučíte ovládať svoju myseľ. Ďalšie kroky už budú pre vás úplne intuitívne a samozrejmé.

NÁVOD - Žijeme svoj vlastný ideálny život?:

Ako spoznám, že žijem svoj vlastný život?

V každodennom rutinnom kolobehu sa zabúdame zastaviť a objektívne zhodnotiť našu životnú situáciu. Možno sa s postupom rokov nenápadne dostávame niekam, kde sa nám nepáči. V našom živote nastávajú nenápadné malé zmeny, ktoré nám v danej chvíli prišli zanedbateľné, ale postupom času sa hromadia a už si ani nemusíme uvedomovať ich celkový dopad na náš život.

Ako zistíte, že žijete svoj vlastný život? Zastavte sa a začnite sa pozorovať. Darujte si jeden týždeň, kedy doslova zanalyzuje svoj život.

Zjednodušene môžeme povedať, že vlastný život žijeme vo chvíli, keď sme šťastní. Ak sme šťastní a spokojní, tak v tej chvíli žijeme náš najlepší možný život. Je tu úplne jedno, či pracujeme ako zamestnanec, alebo vlastníme nadnárodnú korporáciu. Či sme slobodní, či zadaní. Ak doma vlastníme mačku či psa. Každý z nás je iný a má svoj najlepší možný život, ktorý sa rozozná podľa emócií.

Keď nie ste šťastní, čo v tej chvíli žijete za život? Čí život vlastne žijete - svojho zamestnávateľa, stresu, fajčenia, strachu? Nech je to čokoľvek, či ktokoľvek, ste v danú chvíľu ovládaní a nemáte svoj život pevne v rukách. Zmeňte to! Začnite žiť svoj najlepší možný život!

Poďme v nasledujúcom týždni sledovať naše pocity.

Pokojne sa zastavte každú hodinu až dve (môžete si nastaviť opakujúci budík v telefóne) a položte si nasledujúce otázky: "Som momentálne spokojný?" Keď  áno, pokračujte vo svojej činnosti. Ak odpoviete negatívne, pokračujte v analýze: "Prečo nie som spokojný? Je to len momentálna situácia, často sa opakujúci stav v tú istú chvíľu, či dlhodobo pretrvávajú pocit? Čo môžem urobiť pre to, aby som sa teraz cítil lepšie?“

Majte pri sebe pre tento týždeň zápisník a píšte si poznámky, ktoré vám pomôžu sa v celej situácii lepšie zorientovať.

Celé zhodnotenie situácie vám zaberie od päť sekúnd do maximálne piatich minút.

Po siedmich dňoch si urobte jednu hodinu čas len pre seba a pozrite sa na svoje zápisky. Je tam nejaká opakujúca sa situácia, v ktorej ste často nespokojní? Áno? Potom ju zmeňte. Keď chcete žiť svoj život, musíte s ňou niečo urobiť.

Niekedy stačí pozmeniť len maličkosť a inokedy to bude vyžadovať väčšiu odvahu. Napríklad nie ste spokojní vo svojom byte:

Pomôže vám, keď vymaľujete inou farbou?
Možno by to chcelo iný nábytok?
Viac kvetov?
Čo si najať pani na upratovanie?
Rozčuľujú vás susedia? Ako sa môžeme udobriť? Vážne! Ako? Nikto iný to za vás neurobí.
Naozaj sa chcete odsťahovať a mať vlastný dom? Urobte to!

Už viete, čo a ako zmeniť? GRATULUJEME VÁM! Choďte do toho!

Máte už svoje riešenie situácie, ale neviete, ako ho docieliť? Alebo ani nevidíte východisko?

Chýbajú vám peniaze, odvaha, čas? Máte príliš záväzkov? Máme pre vás nádherné riešenie - VLÁDCA SILY

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať