Sidris rodina: Ochrana pri astrálnom cestovaní

Niekto sa o astrálne cestovanie snaží niekoľko rokov, niekto opúšťa svoje telo nekontrolovane a samovoľne. Či sa jedná o dar, či nešťastie, záleží na mysli danej osoby a na jej informovanosti. Sme radi, že sa nám ozval čitateľ, ktorý samovoľne opúšťa svoje fyzické telo a my tak môžeme byť nápomocní v otázke ochrany v astrálnych sférach.

"Sprvu som moc na AC neveril, takže po pár skúšaní pred niekoľkými rokmi som to nechal a už som sa o to ani nepokúšal. Lenže potom sa mi to nakoniec nevedomky podarilo a tento mesiac dokonca trikrát. Často sa prebúdzam v noci a potom idem zase spať. Neviem ako, ale z lucidného sna, kedy som sa vznášal nad nádhernou krajinou, som sa zrazu vrátil do svojej izby, počul som to takzvané bzučanie. Zdvihol som telo, ešte som uvidel siluetu zajaca, ktorý odo mňa bežal a ktorý bol aj v tom sne, kedy som lietal nad krajinou. Asi by som aj pokojne vydržal v tomto stave dlhšie, ale radšej som pomyslel na to, že chcem späť alebo skôr, že chcem pohnúť svojou rukou. Na seba som sa radšej nepozrel.

Ďalšie výstupy sa potom konali dokonca v jeden deň. Po prebudení som chcel ešte spať a vždy to potom skončilo vystúpením. Možno, že bol niečo len sen, pretože raz sa mi zdala moja izba nejaká väčšia,ako v skutočnosti. Ale pri poslednom vystúpení som mal už ten pocit, že sa vznášam nad svojím telom. Po chvíľke som zase radšej pomyslel na ruku, že s ňou chcem pohnúť. Ešte sa mi stihla pred očami zjaviť, ale potom už som bol zase v sebe. Je to zaujímavé, ale aj desivé zároveň. Tieto dve skúsenosti s výstupmi som mal počas jedného mesiaca.


Teraz už k tomu dotazu. Niekde som čítal o nejakých ochranách, aby sme si náhodou niekoho so sebou nepriviedli. Z tohto dôvodu som obozretný a moc dlho sa v tomto stave nezdržujem. Preto som Vás chcel poprosiť, či nemáte nejaké zásadné rady, aby som sa rizikám spojeným s AC vyhol? Vedome cestovať určite nebudem, takže hlavne pre prípad, kedy sa mi to zase náhodou stane.

Ospravedlňujem sa, musel som to popísať celé, s ničím si nezahrávám a ani nemienim. Aj keď zaujímalo by ma, prečo sa mi toto deje."

 

Skúsenosti z astrálnej sféry

Je nádherné, ako v živote dostávame to, o čo žiadame (aj keď s časovým odstupom). Pred pár rokmi ste túžil spoznať astrálne cestovanie a teraz sa vám tejto skúsenosti dostalo, bez toho aby ste o ňu v túto dobu vedome usiloval.

To je hlavný dôvod, prečo zažívať samovoľné astrálne cestovanie - chcel ste to. Sami si tvoríme našu realitu, a to cez naše emócie a myšlienky. Podľa toho, koľko v sebe máte sily a energie, tak sa vám tieto priania plnia s oneskorením niekoľkých rokov až niekoľkých hodín.

Priestor v astrálnych sférach môže byť ľahko zdeformovaný, pretože tam už v podstate neexistuje - je odbremenený o hmotu, teda jeho proporcie sú málinko iné, než tie hmotné.

Ochrana v astrálnej sfére

Čo sa týka ochrany - najlepšia ochrana ste vy sám, ak ovládate vlastnú myseľ. Na čokoľvek v astrálnom svete pomyslíte, to sa okamžite stane. Pomyslíte ak teda na nejaké nebezpečenstvo či bytosti, počas chvíľky si ich do svojho astrálneho priestoru privoláte.

Teda odporúčam začať ovládať svoju myseľ. Na láskyplnom svete máme veľmi jednoduchý návod, ktorý vám pomôže, návod TU.

Ďalšou veľmi účinnou ochranou je vytvoriť si svoju vlastnú bezpečnú sféru, návod TU.

Keď ovládnete svoju myseľ a naučíte sa vytvárať svoj vlastný osobný priestor, potom by bola neuveriteľná škoda, keby ste momentálnej možnosti astrálne vycestovať nevyužil. Poznávanie života nezávisle na našom hmotnom tele a návštevy rôznych astrálnych sfér sú prebúdzajúce zážitky, ktoré dávajú mohutnú silu tvoriť hmotný svet. Máte možnosť nahliadnuť za rúško hmoty a postupne odkrývať realitu takú, aká skutočne je.

Astrálne sféry sú nádherné a zaujímavé, rozhodne nie nebezpečné. Až sa trochu rozhliadnete (počas niekoľkých pohľadov na svoje hmotné telo, ktoré odpočíva na posteli), určite navštívte svojho kamaráta a potom sa chcite pozrieť na zaujímavé miesta na planéte Zem, ktorá ste vždy chcel navštíviť. Zavítajte pod hladinu oceánu. Choďte sa pozrieť ako sa vyrába vaša obľúbená čokoláda. Až o niečo neskôr vyrazte na prieskum vesmíru.

Môžete preskúmať celé Univerzum. Vaše fyzické telo si vás vždy vtiahne späť, alebo sa do neho vedome navrátite. Ešte môže pomôcť pohárik so studenou vodou pri posteli, ktorého sa stačí len letmo dotknúť a okamžite vás vtiahne späť do tela. Voda tu slúži ako spoľahlivý magnet medzi vaším hmotným a astrálnym telom.

Napíšte časom, ako si užívate astrálne cestovanie, alebo či ste sa ho definitívne vzdal.

Reálna prax

všetko riešime priamo v online kurze Astrálne cestovanie.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať