Sidris rodina: Ako sa správať k negatívnym ľuďom?

Chcela by som požiadať o váš názor na situáciu, ktorá ma priviedla k výberu práve týchto vlastností, a radu, ako sa v týchto situáciách správne zachovať. V práci máme kolegyňu, ktorá je veľmi negatívna, ľudí krivo obviňuje z rôznych chýb, pred všetkými ich zhadzuje a má pocit, že jej všetci robia naschvály. Je zrejmé, že je vlastne nespokojná sama so sebou a má nejaké svoje trápenie, ale to nikdy neprizná. Viem, že druhých nezmením, takže musím zmeniť svoj prístup a zušľachtiť svoju charizmu, ale stále je pre mňa náročné nekritizovať a neohovárať ju. Viac si to uvedomujem a premýšľam nad tým, ale ubližuje ľuďom, ktorých mám rada a ja sa ich snažím podporiť a povzbudiť a bohužiaľ to mnohokrát opäť skončí u spoločného kritizovania a ohovárania. U iných ľudí sa mi celkom darí byť tolerantnejšia, alebo zastaviť ohováranie a zamerať sa na seba (nahliadnuť do vnútorného zrkadla, čo mi táto situácia ukazuje) a celý ten proces mi začína byť príjemný a v tej chvíli mám zo seba aj radosť. Pri uvedenej kolegyne je to však náročnejšie. Prosím o váš názor a prípadne radu, ako to lepšie zvládať. Hanka

Zdravím Hanka, krásna otázka na zamyslenie takto v novom roku. Ďakujem za ňu. Správne ste odhalila, že vaša kolegyňa musí mať nejaké životné trápenia a je nespokojná. Keď je človek nespokojný, snaží sa spočiatku svoje vnútorné šťastie doplniť prostredníctvom ostatných ľudí či vonkajšími podnetmi - voláme kamarátom, ideme na kávu s mamičkou, púšťame si obľúbenú hudbu, ideme si zabehať.

Robíme čokoľvek, aby sme sa opäť celí naplnili pocitom šťastia a tak mohli žiariť do priestoru a rozdávať radosť ďalej. Ak sa nám tento prvý krok nepodarí a kamarádka nemá čas, sme chorí a treští nám hlava, nemôžeme behať, povinností je stále viac a viac, potom naša nádrž vnútorného šťastia stále klesá a klesá.

Ak je tento stav dlhodobý, človek sa dostáva do bludného kruhu a už nevidí cestu von. Nevidí, že môže byť opäť šťastný a spokojný. Takíto ľudia už okolo seba šíria negatívnu energiu a ubližujú ostatným, pretože na podvedomej úrovni chcú hatiť šťastie aj iným ľuďom.

Nie kvôli tomu, že by sami boli zlí, ale pretože sú nešťastní.

Majú zlé myšlienky a ako už vieme, čokoľvek, na čo myslíme, sa stáva realitou. Teda keď oni majú zlú realitu, tvoria ju podvedome okolo seba a utvárajú si taký život, na ktorý myslia. Ostatné vedomia im túto realitu podporujú práve ohováraním a prianím zlých vecí.

Vy ako Vládca Sily máte v podstate dve možnosti.

1) Ovládnuť Silu

Nechať kolegyňu žiť jej život a zmeniť svoj prístup k jej správaniu - presne tak, ako píšete. Ohováranie a klebetenie rozhodne nie je dobrá vlastnosť a je vhodné ju transformovať a túto kolegyňu môžete brať ako svojho majstra, ktorý vám dáva vynikajúcu príležitosť túto negatívnu vlastnosť ovládnuť. Toto je vysoká cesta, ktorou kráča mnoho mníchov, pustovníkov pod. Idú svojím životom, zdokonaľujú sami seba a kým ich niekto sám od seba neosloví s prosbou o radu, vonkajším svetom sa nezaoberajú.

2) Tvoriť Šťastie

Skúsiť kolegyni pomôcť doplniť jej vnútorné šťastie. Ona už evidentne zabudla, ako na to. Už ovládate vedomé stretávanie s ostatnými ľuďmi, kedy im prostredníctvom pohľadu odovzdávate veľa pozitívnej energie. To by mohol byť príjemný krok, ako by ste mohli začať. Ak budete v prítomnosti kolegyne, vždy sa k nej správajte milo a vedome. Skúste jej počas týchto chvíľ odovzdať čo najviac šťastia a dlhodobo sledujte, ako sa jej správanie bude meniť. Váš život je taký, aký ho chcete mať, aký tvoríte. A je len na vás, či túto kolegyňu do svojej reality prijmete, alebo nie. Na tento svet ste sa narodila sama a zomriete sama a to, čo budete prežívať medzi týmito dvoma ťažiskovými bodmi, je len vaša voľba. Majte svoj krásny život. Tereza z láskyplného sveta ... o pár dní neskôr Hanka píše

"Rada by som sa s Vami podelila o moju radosť zo zmeny prístupu k mojej kolegyni. Prišlo mi to až neuveriteľné, ako vaša rada odovzdávať lásku a šťastie funguje. Po týždňoch, kedy ma kolegyňa ani nepozdravila a nepozrela sa mi do očí, som ju videla sa zase smiať. Sú to len krátke chvíle, keď sa mi podarí ju osloviť a odovzdať pozitívnu energiu, ale aj to je pre mňa veľký úspech a dôkaz, ako veľmi to funguje. Naozaj ďakujem za vašu radu a podporu. Je to slovami dosť ťažko opísateľné, ale cítim ako sa energia okolo mňa prejasňuje a odľahčuje. Necítim už také dusno a ťažobu."

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať