Sidris rodina: Odvádzanie privtelenej bytosti

"Už tomu bude rok, čo som sa dozvedela, že mám pri sebe ducha. Najprv to bola moja zosnulá mamka, potom kamarátka, ktora tragicky zahynula, potom som sa dozvedela, že je pri mne toho viac.

Pred dvoma týzdňami mi jedna pani odviedla tú moju kamarádku do Svetla a tvrdila mi, že už v byte nič nemám. Ale, keď som sa vrátila od nej domov, tak tie zvuky v byte boli aj naďalej. Praskanie v televízore, chladničke, mikrorvlnke, na parapete, na zárubni. A stále cítim v ušiach prievan, na oboch stranách. Pani sa mi už neozvala.

Pred 2 dňami som večer natáčala kocúrika na mobil a keď som na druhý deň pozerala video, tak som tam zbadala Zvláštne prelety, nejaké svetielka. Včera som dokonca natočila na stene akúsi ruku. Keď mám kocúrika na rukách, stále sa otáča, vyskakuje zo zeme a Niečo stále chytá. Tak viem, že nie som sama v byte a už som z toho veľmi unavená.

Bývam sama v byte a tak je to pre mňa ešte ťažšie prežívať to bez povšimnutia. To, čo mám doma, so mnou chodí aj von. Keď som sa vracala domov od tej pani, čo mi odvádzala kamošku, tak som počula už v chodbe bytovky, že to narazilo do skla a vedela som, že pani nemala pravdu.

Chcem Vás veľmi pekne poprosiť, či by ste sa pozrel na môj prípad. "

Na láskyplnom svete máme veľmi jednoduché a účinné návody, ktoré vám určite pomôžu vo vašej situácii.

Tu je návod, ako môžete sama bytostiam pomôcť. Akonáhle sú bytosti u vás doma, nemusíte nikam ďaleko svojím duchom cestovať a celý proces je naozaj ľahkou a príjemnou záležitosťou. 

Vyššie spomenutým návodom odvediete všetky bytosti do svetla. Bytosti, najmä ak to sú zosnulí ľudia, vítajú príval lásky, šťastia a pozitívnej energie a zážitok je pre obe strany láskyplný.

Ak by ste sa sama na odvod bytostí necítila, môžeme všetko vykonať na diaľku spoločne. Keď si vy zasadnete do relaxácie a my sa tak budeme môcť cez vás pozrieť na bytosti, s ktorými máte problémy.

Nech zvolíte akúkoľvek variantu, je dôležité dlhšiu dobu ovládať svoju myseľ. Aj keď vám úplne vyčistíme byt o všetkej energií, ktoré tam budú (je krásne, ako potom klienti nazývajú svoje byty úplne "prázdnymi" a občas je počuť i ozvena), avšak vy následne budete stále usilovne myslieť na bytosti, tak k vám prídu nové , ktorým sa u vás bude páčiť (aj napriek tomu, že pôvodné bytosti už budú vo vyšších sférach, ďaleko od akejkoľvek hmoty).

Preto postupujte podľa veľmi jednoduchého návodu, ktorý vám zaberie päť minútiek denne a je k dispozícii tu pod názvom Tri stupne k rozvoju vlastnej mysle.

V najbližšej dobe budú tieto návody spracované ako audio meditácie, ktoré si budete môcť stiahnuť a každý večer počúvať a nechať sa previesť hlbšími stavmi vedomia. Tým, že sa naučíte ovládať svoju myseľ získate naozaj vedomú životnú cestu, ktorá vám v mnohom pomôže.

Najprv sama vyskúšajte bytosti odviesť a keby sa to nepodarilo, tak sa nám ozvite na pohodove@astralnecestovanie.sk

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať