Sidris rodina: Prebúdzam sa unavená

"Obraciam sa na vás s otázkou, je možné, aby miestnosť či byt ma fyzicky vyčerpával? Alebo je to skôr životnou situáciou, ktorá mi môže spôsobiť ospalosť. Aby som to priblížila tento týždeň som prišla z dvojtýždňového pobytu v Berlíne, kde som ráno vstávala o šiestej, večer chodila spať až okolo jedenástej a necítila som sa unavená. Po príchode späť do Čiech, mi ranné vstávanie robí veľký problém a cítim sa viac vyčerpaná a to spím viac. Než som odišla myslela som, že to môže byť mestom a preľudnením (od malička som bola na dedine), ale Berlín je ešte väčšie mesto a únavu som tam necítila v takom meradle."

Ak sme unavení, vyčerpaní, zle sa nám vstáva a mohli by sme prespať celý deň, tak príčin môže byť niekoľko.

1) Zmysluplnosť

Je otázkou, za akým účelom ste bola v Berlíne. Ak pre vás čas tam strávený bol zmysluplný a život vás v tú chvíľu bavil a napĺňal. V takom prípade máme okolo seba veľa energie, životnej sily a spánková potreba rapídne klesá. Ideme našou cestou a tvoríme ju. A ak áno ... aký život žijete doma? Je možné, že bežný stereotyp vás už nenapĺňa a berie vám silu, ktorú vy nedočerpáváte cez tvorenie vlastnej cesty. Stačí naozaj málo - môžete 8 hodín denne byť v práci, ktorá vás nemusí baviť, ale potom prísť domov a 4 hodiny stráviť pre vás zmysluplne. Nie tým, čo musíte urobiť, ale tým, čo chcete robiť. Už tieto chvíle (aj keby to neboli 4 hodiny, ale aj samotná hodinka, pol hodinka denne) vám dodajú toľko energie, že budete až prekvapená a vstávať sa bude opäť dobre.

2) Priestor

Naozaj môže byť problém aj v priestore samotnom. Doma máme povinnosti, prežívame ako dobré, tak zlé veci. Hádame sa s deťmi, partnerom, ideme znudene upratovať. Všetky tieto negatívne energie sa tam môžu kopiť a pokiaľ ste vnímavejší voči týmto silám, tak je potom logické, že sa vám nechce vstávať a radšej budete spať, než aby ste sa prebudila do takého energetického chaosu.  

Žite svoj vlastný život

V prvom prípade naozaj pomáha žiť aspoň pár chvíľ denne svoj vlastný život. Zamerajte sa na to, čo cez deň robíte a ako sa pri tom cítite. Skvele k tomu slúži cesta Vládca Sily, kde postupne spoločne zisťujeme, čo sa deje a naučíte sa vedome tvoriť svoj vlastný život, kde budete spokojná.

Nájdite svoju cestu

Alebo si prečítajte tento jednoduchý návod, ktorý veľmi prebúdza. Stačí vystúpiť z automatického správania, začať vnímať, čo robím, čo sa okolo mňa deje a ako ma to ovplyvňuje. A keď vieme, kde je problém, je ľahké ho napraviť.  

Získajte vládu nad svojím priestorom

Ak by išlo o druhý prípad, kedy je v byte nakopené veľké množstvo negatívnej energie, tak prvým krokom by bolo zaspávať s vedomím vlastnej sféry. Tento krok zabezpečí, že budete zaspávať a prebúdzať sa do "čistého priestoru".

Ste vládca priestoru

Ďalej je možné vykonať očistu bytu, ktorú zvládnete urobiť sama. Postup je veľmi jednoduchý: Posaďte či postavte sa doprostred miestnosti, zatvorte oči a vizualizujte si, ako zo zhora cez hlavu do vás prúdi ohromné množstvo bielej sily. Nechajte sa touto silou úplne naplniť - od hlavy, ramená, hruď, brucho, boky až do nôh. Akonáhle budete úplne naplnená, predstavte si, ako z vás táto sila vyžaruje do celého bytu. Všetko negatívne odsúva preč a zostáva len čistá, láskyplná biela sila. Keď bude takto presvetlený celý byt, môžete otvoriť oči. Uvidíte, že bude v byte hneď všetkým obyvateľom príjemnejšie. Toto môžete opakovať každý deň, s pribúdajúcou praxou a silnejšou vizualizáciou bude táto očista bytu pevnejšia a vydrží aj dlhé týždne.

Vykonajte všetky návody

Najlepšie bude, keď vyskúšate návody, ktoré tu zmieňujeme, sú naozaj veľmi jednoduché a zároveň dostatočne efektívne. K tomu vám prinesú mnoho ďalších príjemných bonusov do života. Všetko určite rýchlo ovládnete.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať