Astrální cestovatelia priťahujú peniaze

Ako sú na tom astrálny cestovatelia s finančnou hojnosťou? Prečítajte si neuveriteľný príbeh účastníka astrálneho kurzu Jaroslava a pod rozprávaním ešte pár riadkov od nás.

"Musím vám rozprávať príbeh, ktorý sa mi stal. V nedeľu ráno, cestou do Prahy z vášho workshopu astrálneho cestovania, som sa rozprával s Honzom a on hovoril, že každému, kto astrálne vystupuje, sa ekonomicky darí. O 4 ráno ma hodil domov a pokračoval do Plzne.

O 7:30 som vstal, keďže som nemohol spať, a celý deň som bol ako prejdený parným valcom. Večer som sa už chystal spať, ale volal mi šéf, že ma nutne potrebuje v práci. Robím súkromného vodiča a za job mám 500 kč. Nebol som z toho nadšený, ale v peňaženke 300 kč, tak som nemohol odmietnuť. Cez týždeň nebolo moc práce a cez víkend som bol na workshope.

Odjazdil som svoju prácu a na nástenke som videl, že na ráno je tam ďalšia zákazka. Bol som si istý, že ju pôjdem ja, pretože máme s kolegom nepísanú dohodu, že ja jazdím ranné a on poobedné. Okolo 10 večer čakám správu od šéfa, že mám ráno ísť, ale ono nič. Tak som sám napísal šéfovi, či tam niečo pre mňa má, a jeho odpoveď ma šokovala: "Zajtra pôjde váš kolega." To mi prišlo nefér.

On si cez víkend zarobil aj za moje smeny hŕbu peňazí a ja som odišiel len jednu jazdu v nedeľu v polomŕtvom stave. Čo to je? To ja nechcem. Ihneď volám kolegovi:

"Ahoj, prečo ideš tú zákazku o 9 ráno ty? Veď máme dohodu. "" Ja neviem, prečo to dal šéf mne. "" Hej, som bez peňazí a potrebujem si zarobiť a ty predsa rád spíš až do obeda. Alebo ju snáď chceš odjazdiť? "Čakal som, že mi ihneď s radosťou povie, že je všetko ok. Namiesto toho mi povedal: "Pozri, nemáš jazdiť a utrácať za tie duchovné blbosti, a máš zarábať peniaze." "Čo ti je do toho, čo ja robím vo svojom súkromí? Máme snáď dohodu! "" Ja som teraz u kamaráta a celé mi to tu Kazíš. Nálada je v háji. Rieš veci so šéfom, a nie so mnou. Tak som hneď napísal šéfovi a slušne požiadal o vysvetlenie. Nikto neodpísal.

Aké bolo moje prekvapenie, keď neskôr napísal kolega, že mi preposiela dve zákazky. Zároveň pridal kázne do života, aby som si uvedomil, čo je pre mňa dobré. Vzal som to s úsmevom a mal som radosť. Z pôvodnej nuly hneď dve zákazky. To je fajn. Teším sa do práce. Ráno čoskoro vstanem s pocitom víťazstva svojej vôle a idem vlakom do práce. Všimol som si, ako sa na mňa ľudia pekne smejú, čo rozhodne nie je zvykom.

A ako si tak sedím, tak trénujem nacítenie astrálneho tela, čo som sa učil na workshope. Privierajú sa oči a je mi krásne. Mám rituál: vyjdem zo stanice a hneď zamierim na terasku v malej roztomilej benzínke. Rozprávam sa s personálom a zrazu sa reč stočila k astrálnemu cestovaniu. Nestačil som zízať, ako ľudia, ktorých bežne dlhodobo stretávam, majú rovnaké záujmy, a ja to zisťujem až teraz. Už to začína ... Sid hovoril, že si budeme do života priťahovať to, čo vyžarujeme. 😊

Poletujúce tisícovky

Idem na prvú zákazku a v mysli sa smejem. Vidím, ako všade poletujú tisícovky, nekonečné množstvo, a všetky letia ku mne a do môjho tela. Áno! Skvelý pocit! Presne toto chcem. Čakám v letiskovej hale na zákazníkov už cez hodinu, lietadlo odbavené, a stále nič. Volám na dispečing. Skúšali klientov kontaktovať na mobil, ale bol vypnutý. No nič ... storno zákazky, ale mám ešte jednu. Druhý job vyšiel podľa plánu. Príjemná rodinka s deťmi a pekne sa na mňa smiali. Vraciam sa do depa a zase všade samé tisícovky a bum .. rovno do mňa. Samozrejme len v mojej mysli. Stojím na červenú a v tom ku mne priskočí hlúčik nemeckých mladíkov: "Máš tam ľudí?" "Nie ..." "zvezieš nás na adresu ...?" Vyzerali sympaticky, mal som to po ceste, tak prečo by nie. BUM… dali mi 1000 Kč, s ktorou mi mávli tesne pri hlave.

Desaťnásobok z rána

Idem teda ďalej do depa a cinklo mi SMS - ďalšia zákazka. BUM, ďalšia tisícka ku mne. A teraz mám v peňaženke 3 tisícky, a to tam malo zostať len pôvodných 300 kč. Myseľ je mocný nástroj. Prajem všetkým krásne dni a myslite na všade lietajúce tisícky.“  

Astrálny cestovateľ priťahuje

Za Láskyplný svet rozhodne nemôžeme povedať, že každý astrálny cestovateľ automaticky priťahuje peniaze. Astrálny cestovateľ priťahuje to, na čo myslí. Teda či máme zdravý vzťah k peniazom a vieme, ako to s nimi je, tak ich budeme automaticky priťahovať. Akonáhle prebudíme vnímanie nášho astrálneho tela, začínajú sa naše myšlienky manifestovať v hmote.

Niektoré veľmi rýchlo (do hodín), iné o niečo pomalšie (mesiace). Zároveň ale nikdy nevieme, ako sa nám táto myšlienka vyplní, teda je vhodné dôverovať a nechať sa viesť. V tomto príbehu je veľmi pravdepodobné, že keby nevznikla hádka o jednu zákazku a všetko prebehlo podľa zvyku, kolega by nedal zákazku navyše. Zároveň, keby prvá zákazka nebola stornovaná, tak nastane iný časový sled udalostí a Jaroslav nestretne nemeckých mladíkov na križovatke a poslednú zákazku už by mohol dostať opäť jeho kolega.

Teda aj napriek pôvodnej negatívnej udalosti (hádka s kolegom a storno zmluvy) sme sa dostali k splneniu nášho želania. Preto je dôležité zostávať otvorený a vedieť, že aj keď nie všetko vychádza podľa plánov, tak nás to vždy smeruje tam, kam potrebujeme a chceme. Musíme sa naučiť dôverovať vonkajším udalostiam.

Sme veľmi zodpovední za naše myšlienky,

čím ďalej na našej ceste sebapoznania sme, tým rýchlejšie sa nám všetko plní, a nielen to, čo si prajeme, ale aj v akej energii danú myšlienku vyšleme. Napr. budeme chcieť chvíľku pokoja. Nevinné želanie, že? Ale povedzte si to vo chvíli, keď ste nervózny a chcete kľud, pretože nič nezvládate a je toho proste moc .... Je veľká šanca, že napríklad ochoriete a budete pár dní ležať v posteli. Ale budete mať onen pokoj, ktorý ste si priali. Vo chvíli, keď vznesiete želanie s pokojnou hlavou, tak je veľká šanca, že sa vám napríklad ozve kamarátka a vezme vám deti na výlet. Opäť sa dočkáte pokoja, ale v inej energii.

Proto skutočne na všetkých astrálnych cestovateľov a Vládcov Sily dôrazne apelujeme, aby sa venovali ovládaniu svojej mysle a každý deň aspoň 5 minút meditovali, aby vedeli, ako ovládnuť negatívne myšlienky a vziať im energiu vo chvíli, keď už sú "vyrieknuté". Je to veľmi dôležité, môžete si ľahko vytvoriť nádherný život, ale rovnako tak ľahko a rýchlo si ho zničiť. A toto je len na vás.

Viacej o ceste Vládca Sily

Staň sa astrálnym cestovateľom

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať