Pomôže mi mimotelové cestovanie na skúškach na VŠ?

„Dobrý deň, už som si s Vami písal na tému Vládca Sily, určite sa k tomu chcem dostať u Vás - mám takú špecifickú otázku. Trochu sa pokúšam astrálne cestovať, zatiaľ nejako "po svojom". Ešte než sa mi to podarí, tak ma napadla taká myšlienka. Som študent VŠ, teraz ma čaká skúška z matematiky. Teraz k otázke: napadlo ma či je možné sa v "astrále "pozrieť na príklady, ktoré by som tam eventuálne mohol dostať pri tej skúške (píšete, že je možné cestovať do minulosti či do budúcnosti). Napádajú ma myšlienky, ako že to je" podvod ", ale ostatné predmety som schopný sa naučiť, tak by to bolo v tomto ohľade prvýkrát a naposledy. Myslíte, že by to išlo, alebo bolo by mi to dovolené? ďakujem za odpoveď.
daniel Horák
"

Poďme sa najprv zamerať na to, ako funguje mimotelové cestovanie. Vo vašom písaní ste skombinoval ako mentálne, tak astrálne cestovanie. Aký je v nich teda rozdiel?

1) Astrálne cestovanie

Počas astrálneho cestovania sa nachádzate len v prítomnom okamihu. Nemôžete cestovať ani do budúcnosti, ani do minulosti. Ste len v "teraz". Teda môžete astrálne vystúpiť a cestovať obyčajnou myšlienkou za vaším profesorom, ale musíte dúfať, že papiere so zadaním budú ležať u neho doma na stole a vy si ich tak budete môcť prečítať. Dôležité je spomenúť, že môže niekoľko astrálnych cestovanie trvať, než sa naučíte vedome tento stav ovládať na takej úrovni, aby ste sa dostal tam, kam potrebujete, a dokázal sa v astrálnej sfére natoľko usadiť, aby ste prečítal text na papieri. Ale pri určitej praxi toto všetko možno skutočne s astrálnym cestovaním dokázať. Návod na astrálne cestovanie nájdete TU. Pokiaľ chcete astrálne cestovanie prebudiť systematicky, máme jedinečný kurz astrálneho cestovania na 11 mesiacov.

2) Mentálne cestovanie

Pomocou mentálneho cestovania sa vytelesníte svojím vedomím. Tu už môžete cestovať do budúcnosti či minulosti, ale všetky zistené informácie sú len pocitové, emočné. Nedokážete si teda prečítať zadanie na papieri, iba nacítiť, aký z toho papiera máte pocit. Vo vašom konkrétnom prípade vám teda najskôr ani jedno mimotelové cestovanie nebude veľmi užitočné. Teraz už situáciu budete musieť vyriešiť svojimi znalosťami, ale do budúcnosti by bolo riešenie vydať sa cestou Vládca Sily. Na tejto ceste sa naučíte vedome tvoriť svoj život. Teda naučíte sa techniky, s ktorých pomocou si sám určíte, ako pri skúškach dopadnete. 

Mimotelové cestovanie možno využiť na najrôznejšie účely

liečenie, hľadanie stratených vecí a osôb, komunikáciu so zosnulými ... Ale na zisťovanie konkrétnych písaných informácií, ktoré navyše môžu byť ukryté v najrôznejších zložkách, je úplne nevhodné. Je teda oveľa jednoduchšie si vedome tvoriť svoj vlastný život a kráčať tak tou najlepšou možnou cestou.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať