Klamem samú seba, alebo tvorím lepšiu realitu?

„Nedokážem klamať samú seba. Ako si mám hovoriť: "Mám krásny život, ovládam svoju myseľ a všetko si vedome tvorím." Keď môj život teraz tomu nezodpovedá a ako tak klamem a klamem ... klamem sama sebe, a to nie je dobré. Môžem hovoriť: "Prajem si mať krásny život a naučiť sa ovládať svoju myseľ ..." S touto definíciou sa už cítim dobre, ale klamať si nemôžem. "
Markéta Dostálová, účastník kurzu Vládca Sily, ročník 2015

Realita je taká, akú ju vnímaš, a iná nikdy nebude. Keď potrebujeme niečo zmeniť, musíme to zmeniť teraz, a nie v budúcnosti. Preto všetky autosugescie a definície našich cieľov sú v prítomnom čase, len tak skutočne zmeníme náš život v to, čo si prajeme.

Pohár na 50% naplnený vodou (príklad)

Keď sa na naň pozriem a poviem si: "Je už takmer vypitý, tým som si celkom istý. Ale nabudúce až sa naň pozriem, tak v ňom bude ešte dostatok vody.".

A nabudúce sa bude opakovať rovnaká situácia ... opäť si poviem, že teraz ten stav je podľa mňa reálny: "Veď je skoro prázdny, nič sa nezmenilo. Ale nabudúce určite už bude iný." A tak sa budeme roky a roky točiť a stále uvidíme ten poloprázdny pohár s vodou.

Náš život sa odohráva v prítomnom čase. Iba teraz sa všetko formuje, teraz tvoríš svoju budúcnosť.

A vo chvíli, keď teraz hovoríš: "V budúcnosti si prajem byť šťastná.", Tak sa tento vzorec kopíruje stále ďalej a opäť tí teda v onej budúcnosti príde: "V budúcnosti si prajem byť šťastná.", A stále dookola.

Keď si momentálne budeš hovoriť: "Teraz som smutná, ale v budúcnosti to bude iné." Opäť sa to isté skopíruje ... teda za mesiac bude tvoj život vyzerať presne tak, ako bol nadefinovaný ... teda: "Teraz som smutná, ale v budúcnosti to bude iné." Keď ale prekonáš onú "lož" a začneš si definovať svoj život v prítomnosti a povieš: "Som šťastná a ovládam svoju myseľ ...", tak teraz to na teba môže pôsobiť ako lož ... ale ty si nadefinovala svoju realitu, ktorá sa ti v budúcnosti bude manifestovať. Teda skutočne za týždeň, mesiac, dva, tri (táto doba záleží na tom, akú máš Silu tvoriť svoj život) sa tak skutočne stane.

Ty určuješ svoj život a určuješ ho tu a teraz. Nikdy a nikde inokedy. Teraz a tu, v tento okamih. Akonáhle teda teraz budeš hrať ako najlepšia herečka, že si šťastná, aj keď tomu okolnosti nenasvedčujú, ale ty skutočne vidíš pohár spolovice plný, tak sa tvoja realita prispôsobí tomu, aby scenár tvojho života reálne zodpovedal tomu, čo hráš.

Akonáhle teraz hráš "som smutná", tak život ti musí ponúkať situácie, aby si mohla hrať úlohu smutnej ženy. Ako by to na tom svete vyzeralo, keby sme tvrdili, že sme smutní a nešťastní, a pritom nám do života prichádzali samé krásne veci? Ja niečo chcem a ono mi chodí niečo iné? To je nejaký chaos :). Ale keď budeš hrať "som šťastná", tak sa život prispôsobí.

"Pozri, tu je zmena role - tu už nie je smutná, ale šťastná žena ..., tu je zmena scenára !! Hneď poď zmeniť kulisy, aby to všetko zodpovedalo." Teda hraj rolu svojho najlepšieho života a ako správna herečka svojej úlohe maximálne ver, ver v to, čo žiješ / hráš a ono sa to vždy zmení k tvojej úlohe - ono totiž nie je na výber ..., ty si nielen herec, ale aj režisér . :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať