Silný tlak pri astrálnom cestovaní

“Ohľadom astrálneho cestovania, tam mám trošku problém s tým, že keď som uvoľnený a pozorujem astrálne telo okolo môjho tela, tak sa začne v tele vyskytovať silný tlak, ako by ma niečo zvieralo, alebo naopak, ako by som mal puknúť a keď sa snažím urobiť akékoľvek cvičenie na výstup, alebo si len predstavím, že vystupujem, tak tlak zosilňuje. Tak som si povedal, zosilním to ešte viac a ten tlak bol potom tak silný, že sa mi začali veľa trepať ruky, ako pri nejakom záchvate.

Tak som to vždy nechal, pretože si pamätám, že si hovoril, že keď sa začneme trepať, že to nie je dobré. Zo štartu mi u toho veľkého tlaku nešlo ani poriadne dýchať, ale teraz už som sa naučil dych trošku zvládať, tak si hovorím, že asi budem musieť nejako postupne aj ten tlak uvoľňovať, ale zase keď som to skúšal, tak moje telo začalo padať späť do tela. Keď je ten tlak, tak astrálne telo chce von, ale cez ten tlak to nejde. Raz ma z toho tlaku rozbolela aj hlava. Takže teraz riešim, ako naložiť tu s tým, no.

Zvláštne ale je, že ten tlak príde, kedykoľvek len pomyslím na to, že chcem z tela von. Aj teraz v práci, nemusím sa ani uvoľňovať, nemusím robiť nič, len si predstavím, že som mimo telo, alebo že letím hore a tlak v tele sa začne ihneď objavovať. Nevieš náhodou, ako s tým naložiť? "Peter.

Najskôr musím povedať gratulujem !!! Pretože tu máme dokonalé znamenie, že naozaj vnímaš svoje astrálne telo. Ten tlak je sprievodný jav krátkodobého vystupovania astrálneho tela z hmotného tela. Naozaj robíš dobre, že sa zastavíš, keď sa trepe telo. Tvoje fyzické telo nie je ešte úplne pripravené Ťa prepustiť na astrálny výlet - takže potrebuje viac času, upokojovať a upokojovať ako bábätko. :)

Poďme preto spomaliť - naozaj ideš veľmi ďaleko v poznaní človeka a preto všetko prijmime, jemnejšie, ľahšie. Teda, užívaj si svoju silu, doslova si užívaj svoju astrálnu silu kdekoľvek, využime to, že ju cítiš kedykoľvek, v práci, vonku, doma .... Vždy si ju prebuď, chvíľu ju vnímaj pokojne, čisto, až láskyplne, a opäť choď ďalej .... Potom opäť navnímaj ..., opäť pusť ..., opäť navnímaj ..., opäť pusť .... Potom večer zaľahni do čo najhlbšieho stavu, opäť navnímaj svoju silu a pokus sa ju udržať čo najdlhšie. Teraz však nechceš astrálne cestovať, ale spoznať, čo je tá sila, kto si Ty, čo je Tvoje astrálne telo. Vieš, doslova sa s týmto novým poznaním spriateliť :)

1) Po nejakom čase

(Niekto za týždeň, niekto za mesiac, ja za deväť mesiacov, niekto za rok) Ťa to už bude krásne nudiť. Ten stav bude pre Teba samozrejmý. A tu je Tvoja chvíľa pre pokračovanie - ale nie skôr.

2) Metóda pokojnej Sily

Buď budeš veľmi jemne uvoľňovať svoje astrálne telo, dôverne, pokojne .... A vďaka tomu vystúpiš samovoľne a čisto, pokojne.

3) Metóda Sily

A opäť po nejakom čase ... budeš postupne pridávať silu. Práve svoju astrálnu silu, ktorú vnímaš už teraz. Budeš však pozorovať, že Tvoje hmotné telo je už úplne pokojné a že Tvoj astrálny výstup je jeden z najkrajších zážitkov. Vo chvíli, keď bude treba, môžeš pridať aj veľké množstvo sily, čo bude slúžiť ako rozhodnutie "Vystupujem astrálne!".

Nie je nič dokonalejšieho, lebo tým naozaj spoznáš Najvnútornejšie sám seba, svoju silu, a celkom prirodzene začneš astrálne cestovať - teraz však veľmi jemne. Robíš najlepšie, ako môžeš - toto je totiž prirodzená cesta, ideš preto dokonale.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať