Zisťovanie predošlých udalostí

Na kurze Vládca Sily sa venujeme nielen astrálnemu cestovaniu, ale ideme pekne krôčik po krôčiku. Jedným z týchto krokov je aj zážitok mentálneho cestovania. Mentálne cestovanie (čiže cestovanie našim duchom / vedomím) je tak jednoduchý zážitok, že sa zistené informácie môžu zdať,ako výplod našej bujnej fantázie. O to viac sú tu potrebné dôkazy a Petr Novotný si jeden získal:

"Čo sa týka mňa, skúšal som aj mentálne cestovanie, a to konkrétne toto. Prišiel som večer z cvičenia domov, manželka bola vo vani, deti spali a v kuchyni bol položený vysávač. Tak som si hovoril, čo sa tu stalo?

No a napadlo ma mentálne cestovanie. Tak som sa postavil doprostred kuchyne, rýchlo sa uvoľnil a predstavil si, že sa rozprestieram po celej kuchyni a v duchu som sa spýtal: "Čo sa tu stalo?".

A zrazu mi v mysli začal ísť film, že moja manželka vysáva podlahu. Tak som sa opäť spýtal v duchu, prečo vysáva a zrazu sa ten film v mysli začal pretáčať dozadu (do minulosti), zastavil sa a ukázal sa mi film, že zhodila telom pohárik. Potom som to nechal ,ale ako manželka vystúpila z vane, tak som sa jej pýtal, čo sa stalo a ona mi povedala, že musela povysávať črepy, že rozbila jeden pohár .Tak som z toho bol úplne nadšený.

Síce miesto, kde ho rozbila, bolo o meter inde, než sa mi ukázalo v tom filme v mysli, ale inak všetko sedelo .Potom som si hovoril, veď je dosť pravdepodobné, že sa v kuchyni poháre rozbíjajú, tak som si to mohol všetko sám nejako vymyslieť, ale potom mi došlo, že to pokojne mohlo byť jedno z mojich troch detí, mohli aj vysypať nejaké veci, nemuselo sa nič rozbiť, piekli buchty, tak mohli namrviť a pod., tak potom som si hovoril, že som asi fakt nejako mentálne cestoval. "

Sidris rodina:

"Toto je ukážka dokonalého mentálneho cestovania. Každým takýmto ďalším cestovaním budeš vidieť a cítiť vnemy ešte viac! :) Inak pohárik meter sem, meter tam - to je v poriadku, v mentálnom svete sa všetko horšie rozoznáva. Už toto je poriadny výkon!

Zaujímavé je mentálne cestovať v okolí hradov - dotknúť sa ho a nechať sa vtiahnuť bývalými udalosťami. Pútavé. Na dôkazy však už zložitejšie. Určite trénuj a až budeš chcieť sa dostať ešte oveľa ďalej, tak sa ozvi a nasmerujem ťa. "

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať