Ako spoznám, že som napojený na Univerzálnu Silu?

Napojenie na Univerzálnu Silu je skutočne nevyčerpateľným zdrojom skúseností. Teraz prinášame ďalší príklad od jedného z našich Vládcov Sily. Zároveň bola položená otázka ohľadom audiomeditácie Napojenie na univerzálnu silu. (nižšie môžete kúpiť)

“Ako spoznám, že som už vo sfére Univerzálnej Sily? Vždy som dokázal navnímať na vyššiu a silnejšie energiu, ale ako môžem vedieť, že to bola práve táto sila? Ako si môžem byť istý, že to nebola iná energia? "
Tomáš Král, účastník kurzu Vládca Sily 2015

Podľa tvojho popisu (záznam nižšie pod odpoveďou) som si istá, že sa nachádzaš v Univerzálnej Sile, s ktorou pracuješ - ale prečo je to teda zakaždým iné?

Stále hlbšie

Predstav si, že si potápač, ktorý sa venuje freedivingu. Na prvý pokus sa potopíš len pár metrov a opäť vyplávaš. S každým ďalším pokusom si stále hlbšie a cítiš silnejší tlak vody na svoje telo. Ďalším pokusom sa dostaneš opäť hlbšie a už vnímaš, ako ochabuje slnečné svetlo a tlak je už veľmi značný. Stav je vždy iný, ale stále sa nachádzaš v oceáne. Tak nejako je to aj so sférou Univerzálnej Sily - je obrovská a čím vyššie sa dostaneš, tým mohutnejšie na teba pôsobí.

Stále dokonalešie

Ešte tam hrá úlohu tiež istá pravidelnosť. Pripodobnila by som to k hubke, ktoré sa namáča do vody - s každým ďalším ponorením je vodou viac nasiaknutá. Keď však vynecháme na dlhšiu dobu meditáciu - teda hubku necháme niekoľko dní na vzduchu, tak vyschne a následne musí nasávať vodu znova. To, či a nakoľko vyschne, záleží na okolitých podmienkach - či je teplo, zima, prievan a pod. Rovnako tak okolie ovplyvňuje aj našu mentálnu silu -Niekedy aj po týždni bez meditácie je naša myseľ stále pokojná, a inokedy môžeme situáciu vnímať tak, že meditujeme snáď prvýkrát v živote.

Zápis z denníka Vládcu Sily

Jak reálně jsem cítil stoupání vzhůru a následný bílý proud síly z univerza do mého těla?

1. deň – stúpanie som vnímal, ako by som sa rozširoval nad svoje fyzické telo. Prúd Univerzálnej Sily som cítil, ako teplý prúd / tlak cez moju hlavu. Neskôr prišla bolesť hlavy.

2. deň – vnímal som, ako som z osobnej sféry, kedy som bol vo svojom osobnom priestore, začal stúpať hore nad telo. Prijímanie Univerzálnej Sily som vnímal ako mravčenie, ktoré sa rozlievalo do celého tela.

3. deň – z osobnej sféry vnímam, ako stúpam hore, ako keby som sa z gule pretváral do čiary, ktorá smeruje hore. Spojenie a prijatie Univerzálnej Sily som pociťoval ,ako jemné brnenie v celom tele aj okolo mňa, ako keby som bol v mravenisku, ale mravce ma nehrýzli, ale naopak po mne len pobehovali v obrovskom množstve.

4. deň – rovnaký ,ako deň predošlý s tým rozdielom, že pri prijímaní Sily som okrem vibrácie vnímal, ako by som mal každým okamihom prasknúť. Pociťoval som silné vnútorné pnutie, ktoré bolo však veľmi príjemné.

5. deň – rovnaký ako deň tretí.

6. deň – rovnako ako deň predošlý.

7. deň a mnoho nasledujúcich dní  :-D Dni boli rovnaké ako deň 6. s tým rozdielom, že mi príde, že každým cvičením sa dostávam vyššie a zvládnem prijať viac energie.    

 

Audiomeditácia Napojenie na univerzálnu silu

Naučíme sa čerpať čistú univerzálnu energiu, ktorú si potom transformujeme do nami zvolenej vlastnosti. Bude to pokoj mysle, láska, odhodlanie či pevnosť? To je už na vás. P.S .: zároveň podporíme intuíciu a prevedie vás ňou Jindřich Sidris.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať