Prekážka pri astrálnom cestovaní? Využi ju vo svoj prospech!

“Dobrý deň, som Veronika a už dva roky skúšam a zaujímam sa o mágiiu, ale žiadna z nenormálnych veci sa nedostavila ... Mám 17 rokov a jediné, čo dokážem, je pomôcť, keď niekomu nie je dobre, tak sa mi zdá, že zmiernim tú bolesť aj na sebe ... napr. rezná rana sa mi rýchlejšie zahojila než niekomu inému, ale chcela som vždy skúsiť astrálne vycestovať, lenže nejde to ... jediné, čo dostanem je tlak a to je všetko, potom otvorím oči, ale aj keď nechcem ... pomôžete mi?"

Správne pomenovanie je dôležité

Prvé, na čo by som sa u teba zamerala, je tvoje vnímanie všetkých týchto javov, ktoré chceš ovládnuť. Píšeš o nich, že sú "nenormálne" - kým o nich budeš takto zmýšľať, tak sama sebe brániš v ich poznaniu. Je potrebné prijať, že tieto veci sú úplne bežné a samozrejmé a môžu ich ovládať všetci, čo budú na sebe v tomto smere pracovať. To, že ovládaš základy liečenia, je skvelá zručnosť a buď na ňu právom hrdá - rozvíjaj ju ďalej.

Pevná koncentrácia je základ

Píšeš, že ťa zaujíma astrálne cestovanie, ale k tomu je potrebné hlavne ovládnuť svoju myseľ (základný návod tu). V tvojom veku sa nie je kam ponáhľať a preto začni s telekinézou následne so sledovaním aury.

Vďaka tomuto sa naučíš pevne koncentrovať, čo je jedna z kľúčových vlastností pre vedomé opustenie tela. Môžeš tiež prísť na náš online kurz Astrálne cestovanie, kde sa naučíš všetko potrebné pre astrálne cestovanie. Alebo aspoň príď na prednášku, ktorá je nahustená všetkými informáciami a môžeš sa pýtať na to, čo ťa zaujíma a s čím konkrétne potrebuješ pomôcť.

Všetko čo sa deje, ti pomáha

Keď sa ti samovoľne otvárajú oči, tak najjednoduchšie riešenie je si oči zaviazať, aby aj po otvorení si mala pred očami stále tmu. Dá sa takto vystúpiť aj s otvorenými očami - sú ľudia, ktorí to aj preferujú, pretože ich to udržiava viac koncentrovaných a myšlienky im neutekajú. Zo všetkého, čo sa nám deje, môžeme urobiť našu výhodu a to si treba uvedomiť. Nemôžeme hľadať problémy a obviňovať okolnosti, že práve kvôli niečomu máme zlý život, či sa nám nedarí vystúpiť. Nie ...

Všetky javy, ktoré prežívame, všetky veci, ktoré sa nám dejú, sú tu pre nás a snažia sa nám dopomôcť k nášmu cieľu - len my ich občas nepochopíme a dávame im označenie "problému", "nepriateľa", "celý svet sa proti mne sprisahal "apod. Všetko vo svojom živote využi vo svoj prospech. Často pri astrálnom cestovaní je "problém" dychu - vo chvíli, keď začneme opúšťať telo, môže nás myšlienka na náš vlastný dych sťahovať späť do tela.

Najjednoduchšie je dych opäť využiť vo svoj prospech. S výdychom sa ponárať do hlbších stavov vedomia a s nádychom posúvať von svoje astrálne telo. Toto ti určite pomôže sa posunúť zase o kúsok ďalej a prípadne sa teším na stretnutie v kurze Astrálne cestovanie.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať