Reálne som prezrela do astrálneho sveta - teraz žijem inak

Na ceste Vládca Sily ideme za poznaním iba čistou praxou. Jedine váš osobný zážitok, vaša reálna skúsenosť, len to vo vás zanechá nevyvrátiteľnú stopu a potom už len neveríte - vy už teraz viete. Rovnako tak, ako sa presvedčila Vládkyňa Sily Voupo pri meditácii zraku. Všetko, čo v článku opisuje, reálne videla s otvorenými fyzickými očami. Nie vnútorným zrakom v meditácii.

Tak toto je čarovný svet!

Sedím v obývačke na gauči a pozorujem protiľahlú stenu, ktorá sa približuje, odďaľuje, mizne, opäť sa navracia, mení tvar a farbu. Cez stenu behajú rôzne tiene, ktoré vytvárajú neurčité obrazce a sú neustále v pohybe. Je to ako projekcia, ktorá najskôr nedáva žiadny zmysel, ale neuveriteľne ma fascinuje. Teraz už sa nehýbe len protiľahlá stena, ale celá miestnosť.

Všetky veci, ktoré v mojom okolí sú (a ja viem, že tam sú, pretože som na každú z vecí mnohokrát siahla), - ako by zrazu neboli. Je to jedna ohromná energia, ktorá je neustále v pohybe. Zrazu vidím v pohybe úplne všetko. Ako by žiadna hmota neexistovala - tie reálne veci, ktoré každý deň používam a som presvedčená, že tu sú, - zrazu neexistujú. V tomto stave by som bola schopná uveriť, že všetko okolo mňa je len výplodom mojej fantázie a že iba táto stále prúdiaca energia neurčitých tvarov je skutočná a nič iné nie je.

Táto fascinujúce "ríša", v ktorej sa snažím zotrvať čo možno najdlhšie, mi nakoniec dáva spoznať jednu ohromujúci skutočnosť, - a to, že jediným pevným bodom v tejto miestnosti / byte som ja sama! To je ohromujúce zistenie, ktoré som prežila.

Ovšem jedna nezodpovedaná vec tu pre mňa stále zostáva ...

Ak som schopná nevidieť múr, ktorý tu bežne je, musím byť teda schopná aj cez stenu vidieť do vedľajšej miestnosti. Alebo nie? No to sa mi zatiaľ ešte nepodarilo, ale verím, že aj k tomu raz dôjde. Postupne sa teda vraciam späť do reality (aj keď po tomto zážitku som si nie celkom istá, čo realita je a čo nie je, ktorý z tých dvoch svetov je vlastne skutočný a ktorý nie je?) - tento návrat je doteraz to najzaujímavejšie a najsilnejšie, čo som na ceste Vládca Sily zatiaľ zažila.

Vraciam sa späť do bežného sveta / hmoty akoby cez určitý tranz, už síce zase vidím a vnímam stenu, nábytok aj okolité veci, na ktoré si môžem siahnuť, ale stále akoby pozerám cez ne (také to pozeranie do blba) ... Som tu na sedačke v obývačke, a napriek tomu ,tu ešte úplne nie som. Podľa hodín zisťujem, že v "kúzelnom svete" som bola niečo málo cez pol hodiny. Čo mi príde ako slušný výkon :)

Ovšem prebudenie / návrat do stavu, kedy som schopná sa zdvihnúť a ísť čokoľvek robiť, trvá niečo málo cez hodinu. Hoci svojím fyzickým telom hýbem (alebo aspoň som celú dobu presvedčená, že ide o fyzické telo) nemôžem sa akoby usadiť - akoby som bola niekde na polceste .... Prichádza neskutočná zimnica, ktorá trvá celú hodinu - ruky mám ako kus ľadu. Telo ma síce nebolí (myslené fyzické), ale je úplne v inom stave, než som bežne zvyknutá. Cítim, ako mi v každučkej časti tela prúdi energia je to ako také príjemné, ale veľmi silné šteklenie z vnútra.

Musím povedať, že aj cez tú nehoráznu zimu si celú hodinu, kedy čítam, maximálne užívam. Je to niečo neskutočne intenzívne, silné ​​a napriek tomu príjemné - nenecháva ma tá energia na pokoji. Aj keď si netrúfam vstať, pretože sa mi stále mierne motá hlava - mám neustálu potrebu sa hýbať, preťahovať, neustále meniť pozíciu sedenia, v pokoji byť rozhodne nedokážem a nechcem. Je to úplný pocit extázy. "

Aj toto budete zažívat v 11 mesačnom kurze astrálneho cestovania!

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať