Astrálne telo alebo bytosť?

Chcela som vám opísať dnešný zážitok a opýtať sa, aký na to máte názor, či to dokážete nejako vysvetliť. Zdal sa mi sen. Zdá sa mi ich počas noci veľa a už si ich začínam aj pamätať - ráno si ich zapisujem a aj keď už si pri zapisovaní pamätám len kúsočky, som rada, že si to pamätám.

Tip: Zapisuj si svoje sny, pokiaľ chceš prežívať: Vedomé lucidné snívanie

Paranormální dej sna

V tom sne, teda okrem iného, moja známa natáčala na video nejaké "paranormálne veci", ducha alebo niečo podobné.

Nedokážem to spätne už tak vysvetliť, prečo to robila, predtým podľa mňa dej sna vôbec s paranormálnymi vecami nesúvisel ..., ale pamätám si už len tento koniec, kedy niečo pri stene nakrúcala a potom položila kameru na zem. V tú chvíľu, kedy kameru položila na zem, som ten istý pohyb urobila ja z postele - tiež som pokladala niečo ako kameru či telefón vedľa postele. To bol pravdepodobne ešte sen.

Z tej veci v tej chvíli daná tmavá bytosť, duch či nejaká entita nejakého neforemného tvaru vyskočila a objala ma - nemyslím ale že v dobrom, skôr akoby ma chcela "napadnúť" alebo pojať. A v tej chvíli som bola asi už hore, alebo som sa minimálne prebudila, pretože som reálne cítila, akoby ma dookola niečo naozaj obemklo - cítila som sa naozaj "napadnutá", "pohltená", začalo mi brnieť celé telo po obvode, nedokážem to poriadne opísať - strašne som sa zľakla, pretože to bolo absolútne reálne - naozaj som reálne cítila, že ma tá bytosť objala, ten dotyk bolo to brnenie alebo hrozné mrazenie, naozaj cítila som, ako mi stáli chlpy :-)


Neviem čo to bolo, mala som z toho strašne divný pocit, trochu som sa bála, ale hovorila som si "choď preč", nebojím sa ťa, nechcem ťa a postupne som sa upokojila. Trochu som potom ešte premýšľala, či to tam nezostalo a nebudem sa ďalšiu noc báť, ale potom som v pohode zaspala a zostala mi v hlave len spomienka na túto osobnú udalosť.

Nestretli ste sa s tým? Ak áno, dá sa to nejako vysvetliť? Môže to mať súvislosť s astrálnym cestovaním? Nemyslím, že to bolo ono, ale vy určite máte skúsenosti, čo by to mohlo byť - budem rada za rady.

Astrálne sily a cestovanie

Ahoj Soňa,

hneď na začiatku tí musím veľmi pogratulovať a zároveň ťa upokojím. To, čo píšeš, sú prežitky z astrálneho vystúpenia. :-)

Nemusíš sa obávať, žiadna entita to nebola a doma v izbe ti nič nezostalo. :-)

Astrálne telo je veľmi silové

V sne sa ti len podarilo krásne uvoľniť celé telo a tak sa ti tvoje astrálne telo oddelilo od fyzického. To, ako píšeš, že ťa niečo objalo, bolo tvoje astrálne telo, ktoré sa vracalo späť do svojho fyzického tela.

Zážitky pri astrálnom vystupovaní

K astrálnemu vystúpeniu patrí aj to tvoje brnenie, je to úplne normálny priebeh. Môžeš zo začiatku cítiť aj mierne až silné točenie hlavy. Niekto cíti chlad, mráz po chrbte, zimnica môže pretrvávať aj niekoľko minút po prebudení. Všetko, čo tu popisuješ, je v poriadku. :-)

Krásny dôkaz je aj to, že nezostal zlý pocit a hneď si zaspala. V prípade bytosti by si ďalej cítila jej nepríjemnú prítomnosť. Teda skutočne veľká gratulácia!

Začiatky astrálneho cestovania môžu byť u každého veľmi rozdielne

Kým niekto stojí okamžite pri svojej posteli a môže sa vydať na prieskum nehmotného sveta, iní sa posúvajú krôčik po krôčiku a prežívajú pocity malého dieťaťa, ktoré sa ešte len učí v astrálnom svete vidieť a chodiť.

Ak máš takéto možnosti, nebála by som sa ich zosilniť. Veľa ľudí má na začiatku obavy, nevie, čo sa bude diať, nepoznajú to, čo je za tým. A od toho sme tu my.

Sme tu pre Vás

aby sme Vám pomohli striasť Vaše obavy z neznáma, odpovedali na Vaše otázky, prípadne doplnili nejaké nejasnosti.

  1. Online kurz Astrálne cestovanie

    Preto sa za nami príď pozrieť na workshop astrálneho cestovania, kde môžeš zažiť, aké to je, keď vedome mimotelovo vycestuješ a užiť si tak spoločné zážitky na kurz astrálne cestovanie. 

    Zároveň sa tu dozvieš skutočne veľa informácií o astrálnom cestovaní - na čomu je, čo ťa tam čaká, čoho sa bežne ľudia boja a pod.

  2. Vládca Sily

    Alebo ti môžem ponúknuť dlhodobú cestu po našom boku, kde sa naučíš sebavedome ovládať svoje myšlienky a zažiješ tak úžasné prepojenie so svetom. Na ceste  Vládca Sily prežívaš svet ako hutnú silu, ktorú môžeš využiť pre tvorbu lepšieho sveta.

    Spoznáš tak:
    - ako je svet tvorený
    - vedomý odchod z hmoty
    - ako používať  ohromné silové možnosti

    Cesta Vládca Sily Ti umožní sebavedome sa pohybovať v astrálnej sfére a nielen to, dostaneš sa oveľa, oveľa ďalej. Spoznáš, čo je za tým a dáš tak voľný priechod navýšeniu svojho vedomia. Pozri sa preto prosím nižšie na odkaz a daj nám vedieť, čo si o tom myslíš.

    Je pre teba táto cesta zaujímavá? VladcaSily.sk :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať