Spánková paralýza

Mala som sen, ako som niekde u babičky na chalupe, vyzerá to tam, ako u nej v kuchyni a môj priateľ stál pri okne, bol to obrovský výklenok a hovorí už mi to ide, už som na to prišiel.

Bolo tam nebo v noci, on natiahol ruku z okna a zložil hviezdu z nebies a zase ju dal späť. Išla som si to teda tiež skúsiť, dala som rukou dole hviezdu a chcela ju dať späť, ale už mi to nešlo.

Snažili sme sa ju tam obaja vrátiť, ale stále nám padala dole a vždy sa zastavila v okne, keď mi priateľ hovorí, už budeme musieť ísť. A zrazu to na mňa prišlo, to niečo.

Hovorím: "Choď dopredu, ja musím teraz chvíľu zostať a chcem to zažiť."

Začalo sa mi zahmlievať pred očami, prestával existovať svet okolo mňa, cítila som len pohodu, ľahkosť a splynutie, všade okolo mňa sa utvorila hmla a ja som ju preplávala, až sa z toho začalo tvoriť biele svetlo, keď som sa v tej chvíli zrazu prebudila , kedy som ležala na chrbte doma v posteli, cítila som, ako mi ľavou hemisférou niečo obopláva dookola, bol to taký mrazivý až uvoľňujúci pocit, zrazu som zistila, že sa nemôžem vôbec hýbať a vydedukovala som, že mám zrejme spánkovú paralýzu, niečo ma začalo silno ťahať k sebe, až mi to začalo byť dosť nepríjemné, chcela som sa pohnúť, ale vôbec to nešlo, skúšala som hovoriť na priateľa, ale tiež som nevydala ani hlásku, bolo to neuveriteľne silné, nakoniec som sa nejako prebudila. Bola som celkom dosť nabitá energiou a nemohla som zaspať ešte ďalšiu hodinu. 😃

Sidris rodina

Miška, výborne! V takýchto chvíľach si stačí uvedomiť, že je paralyzované tvoje fyzické telo, ale ty - astrálne telo - duša, si úplne voľná a môžeš vystúpiť a ísť astrálne cestovať.

Už to je veľký úspech, že spánkovú paralýzu berieš ako nový zážitok, ktorý ťa posúva ďalej a cítiš sa po ňom nabitá a že si si v danú chvíľu uvedomila, v akom stave sa nachádzaš! Veľká gratulácia. :-)

Od tohto okamihu si skutočne už len jednu myšlienku k astrálnemu vystúpeniu. :)

Tvoje fyzické telo spí hlbokým spánkom a pritom tvoje vedomie je úplne prebudené. Teda šup na astrálne potulky. :)

https://astralnecestovanie.sk

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať