Je potrebná vizualizácia pre vyššie stavy?

Dobrý večer, skúmal som vaše stránky a zistil som, že si nie som schopný predstaviť farby. Predstavoval som si svoj rubín aj svoj mobilný telefón, ale nech som sa snažil akokoľvek, stále bolo čierno a maximálne sa pred mojimi očami zjavil len obrys. Môžete mi prosím poradiť, čo s tým môžem robiť?

Sidris rodina

Krásny deň Tom, už to, že sa ti zjavil v čiernote za zatvorenými viečkami obrys, je veľký úspech.

Vnímanie astrálnym zrakom

To, čo vidíme za zatvorenými viečkami, je naše vnímanie astrálnym zrakom. Mnoho Vládcov Sily na začiatku nevidí vôbec nič, postupne začnú vnímať najrôznejšie hru farieb a z tej postupne začnú vystupovať obrysy a následne celé predmety a stále detailnejšie. Avšak toto nie je v bežných meditáciách potrebné. Tu si vystačíme s fantáziou a ľahkou vizualizáciou. Je to rovnaké, ako keď sa počas dňa zasnívaš a utečú ti myšlienky. Niekto tieto stavy prežíva veľmi reálne vrátane obrazu, iní iba cez vnútorný monológ. Nám úplne postačuje, keď pri meditácii budeš "vedieť, že to tak je."

Ako prebudiť vizualizáciu

Takže zavriem oči a predstavím si mobilný telefón, pred očami čierno, ale ja viem, že v mojej mysli je mobilný telefón bielej farby. Keď k nemu pridáme niečo abstraktné, tak stále viem, že v mojej mysli je mobilný telefón biely a drží ho v ruke morská panna.

Táto myšlienka ma prinúti k úsmevu, postupujem teda správne. Nemusím nič vidieť, ale stačí vedieť, že to tak je a keď mi dané cvičenie zmení moje emócie, je to krásny dôkaz, že je v poriadku.

Vizualizácia, ako taká sa prebudí cvikom a praxou.

 Na ceste Vládca Sily máme veľa techník, ako astrálny zrak prebudiť a to nielen so zatvorenými viečkami, ale predovšetkým v bežnom dni.

Ďalej vizualizáciu nie je vôbec treba u nácviku astrálneho cestovania. Astrálne cestovanie je hlavne o reálnych zážitkoch a prebudení všetkých síl okolo nás. Tu nám už predstava nepomôže, zato reálne prežívanie áno. A práve preto sme vyvinuli kurz, ktorý v nás túto schopnosť

prebúdza: Astrálne cestovanie online video kurz. Nech sa daria len tie najkrajšie meditácie.

  

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať