Namiesto astrálneho cestovania vnímam dych

"Dobrý deň, dnes som už po niekoľký krát skúšal astrálne cestovať a potom, čo som si uvoľnil svoje telo, som sa z neho pokúsil vystúpiť, ale vždy, keď sa o to pokúsim, tak začnem vedome ovládať svoj dych .... Mohol by to byť dôvod, prečo sa mi nedarí vystúpiť? Ak áno, čo s tým môžem robiť? "
Petr Tichý

Sidris rodina

Dych, rovnako ako tlkot srdca, môže odvádzať našu pozornosť od astrálneho cestovania. Je to vcelku bežný jav. Akonáhle príde do mysle myšlienka, ktorá namiesto toho, aby sa sústredila na astrálne cestovanie, začne kontrolovať dych, tak šanca na astrálne cestovanie prudko klesajú. V tú chvíľu totiž pre nás nie je dôležité astrálne vystúpiť z tela, ale sledovať náš dych.

V prvom rade je určite potrebné sa viac venovať ovládanie vlastných myšlienok. Jednoduchý návod tu, alebo je možné si objednať aj meditácie.

Ovládnutie vlastnej mysle je základný stavebný kameň pre astrálne cestovanie. Keď mu by si chcel na svojej ceste sprievodcu a ísť krok za krokom, už do dvoch týždňov spustíme 11 mesačný kurz, ktorý je zameraný práve na astrálne cestovanie. 

Ale čo hneď teraz môžeš vyskúšať,

je technika, vďaka ktorej zo svojho "problému" urobíš svoju super schopnosť. :) Vo chvíli, keď tvoju pozornosť upúta dych, môžeš ho využiť pre zosilnenie astrálneho tela. Vnímaj, ako každý nádych ťa ešte viac oslobodzuje od všetkých myšlienok a nadvihuje tvoje astrálne telo vyššie a vyššie.

Alebo moja obľúbená technika

každým výdychom ústami nafúknem ešte viac svoje astrálne telo, ako balónik, až je tak veľké a ľahké, že sa úplne ľahko odpútam od fyzického tela a vydám sa preskúmavať nehmotný svet.

Prajem ti veľa úspechov a možno sa uvidíme v kurze. Určite sa ale ozvi až Dokážeš a podarí sa ti astrálne vystúpiť. Rovnako ako ty čitateľ.

🥳 Urobte prvý krok k úspešnému astrálnemu cestovaniu vďaka 11 mesačnému online kurzu 🥳

  

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať