Astrálnym cestovaním do čiernej diery

"Ahoj, chcel som sa opýtať, či pri astrálnom cestovaní vadí / nevadí navštíviť čiernu dieru, respektíve sa do nej pozrieť, aby mi to nevcuclo navždy telo, alebo tak."
Tomáš Navrátil

 
Sidris rodina

Tak toto je krásna synchronicita a prúd Sily, keďže do čiernej diery sa pred pár dňami vydal náš astrálny cestovateľ a Vládca Sily. Prešiel cez čiernu dieru a čakalo ho tam veľké prekvapenie, ktoré však tu nechceme rozpisovať.

A viete prečo? Pretože my preferujeme vlastné poznanie, prax ... to nám totiž už nikto nevezme. Preto aj na ceste Vládca Sily získate hlavne a predovšetkým prax, ktorú následne môžete zdieľať s ostatnými a porovnávať, čo ste prežili.

Namiesto teoretického programovania čo by sme mali prežiť, je naopak veľmi cenné, keď si povieme že je to bezpečné, prežijeme to každý na sebe a potom ... si o tom porozprávame a zhodneme sa.

Je preto veľmy cenné:

a) "Prešiel som čiernou dierou a bolo tam ... Čo si tam videl ty?"
b) "Áno! Presne to isté. "
A viesť stále hlbšie vnútorné rozhovory.

Preto cestuj za čiernu dieru a potom sa nám ozvi. Spojíme ťa priamo s astrálnymi cestovateľmi, ktorí majú rovnaké zážitky a môžete sa tak vzájomne obohatiť o detaily, ktoré si práve ty postrehol a dať tak dohromady ohromujúci celok a zistiť, k čomu je toto poznanie prakticky užitočné a ako ich môžeme využiť tu v hmote. :)

Tešíme sa na tvoju správu a prajeme krásne astrálne poznávania.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať