Astrálne cestovanie a Reiki

"Teraz prebúdzam astrálne sily v online kurze Astrálne Cestovanie  a hneď na prvýkrát sa mi podarilo pohnúť s bankovkou :-), prikladám aj video z druhého pokusu.

Ale napadla ma jedna vec so silami, pretože mám prvý stupeň Reiki a neviem, či to nemôže nejako ovplyvňovať a miešať sa mi do toho. Poprípade, aký na to máte názor. Je pre mňa Reiki v tomto smere astrálneho cestovania prínosom? Aký je celkovo váš? Vďaka!
Astrálny cestovateľ Karol Topecký :-) "

Sidris rodina

Zdravím, Karol, skvelé, ako sa s bankovkou darí hneď od prvých chvíľ :) Len tak ďalej - či sa bankovka zroluje do rolky a úplne sa zkotúľa z ruky. Behom pár dní však pôjdeme ešte oveľa ďalej ... :)

Skúsenosti so silami už mám

Keď už poznáte reiki, či máte podobné skúsenosti, tak to pre vás môže byť jedine výhoda - poznáte a vnímate Silu, je to pre vás už bežná téma a tak viete, čo a ako vnímať a ako so sebou pracovať. Ste o stupienok ďalej než človek, ktorý ešte nemá žiadne skúsenosti. Máte teda výhodu, že poznáte onen pocit už z minulosti - naučil ste sa vnímať. Priamo Silu reiki by sme však pri astrálnom cestovaní neaktivovali, keďže je už pevne nadefinovaná a má svoj účel. My potrebujeme ísť oveľa ďalej ...

Skúsenosti so Silou získavam

Vo chvíli, keď ste ešte "nepopísaný", tak máte výhodu, pretože vnímate čisto sami seba. Na kurze astrálne cestovanie dbáme na to, aby ste prebudili úplne intuitívne Silu. A to celkom prirodzene, kedy sa spolu zoznámime s čistou astrálnou Silou, ktorá nemá ešte svoju definíciu. Vďaka tomu môžete Silu prebrať úplne pod seba a VY udávať jasné pravidlá. Získavate pôvodnú Silu, ktorú veľmi zosílime. Nie je nič silnejšie, hoci s akýmkoľvek názvom, než-je čistá Sila.

👉 viac na Online Kurze Astrálne Cestovanie. Áno, skutočne budete astrálne cestovať 😉 👈

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať