Prirodzene som astrálne vystúpila

"Ahojík Sidris, hlásim sa z Krkonôš že som opäť astrálne vycestovala, ale stala sa zaujímavá vec, pomôžeš prosím? Pred zaspaním som si vychutnala zelený čaj s jazmínom, potom si ľahla, ako vždy do polohy na astrálne cestovanie, ale o nič som neusilovala. Mačka mi začala priasť do ucha, začalo ma to štvať, ale povedala som si, že to sú vibrácie potrebné pre výstup. J

ešte nejaké myšlienky, dýchala som do astrálneho tela, ako do balónika pri výdychu a zrazu som sebou trhla, ako pri zaspávaní a lup, cítila som, ako sa dvíham z tela a dostávala som sa do zvislej polohy.

Okamžite pocit ľahkosti, slobody a šťastia, hneď som si hovorila, že to musím napísať Sidrisovi a Šárke a aj pri tom som si hovorila, taká radosť, hlavne aby som sa kvôli tej myšlienke nevrátila späť.

Vznášala som sa niekam, potom sa pozrela do zrkadla a jasne videla seba. Bol tam ale ešte niekto, zrkadlo bolo staré nad stolíkom a ja som si aj v tom sne uvedomila, že také v maringotke nemám a že sa mi to teda asi len snívalo.

Je úžasné, že ma astrálne vycestovanie vždy nabije na nasledujúcich niekoľko dní. Zakaždým, keď si na to spomeniem, tak som ako v prílive Sily. Navyše mám v sebe zážitok a pocit, ktorý nezabudnem. "

Pavlína s kravičkami

Sidris rodina

Toto je rozhodne astrálne cestovanie, gratulujem Ti! :-)

A tu je tá krása ... už dlhodobo líhaš do polohy na astrálne cestovanie a vďaka samozrejmému pocitu ani neusiluješ o astrálny výstup a napriek tomu ... už je to pre Teba úplne prirodzená schopnosť .... :)

Moc krásny astrálny výstup, úplne samovoľný, ale prirodzený.

Ihneď prichádza ľahkosť a sloboda ...

Poďme sa pozrieť na tie nezrovnalosti :)

Od uvoľnenia a zdvíhania do zvislej polohy je to krásne, čisté astrálne cestovanie. Stále sa plne sústredíš a vedome si v zážitku.

Prichádza avšak radosť a začínaš myslieť na iných ľudí. A tu je už ono "úha", lebo to čo najlepšie môžeme robiť, tak si naše prvé astrálne výstupy doslova len a len užívať, stať sa pozorovateľom.

Pri silných myšlienkach, zvlášť spojenými s emóciami, sme totiž schopní pretvárať astrálnu realitu. A toho využívame práve na ceste Vládca Sily v pokročilých stupňoch, pretože táto zmena sa následne zrkadlí do hmoty.

Mala si úžasnú radostnú myšlienku na iných ľudí a tak si ich začala vnímať. Pokiaľ si ale nemyslela na zrkadlo, potom je veľmi pravdepodobné, že si už v tom čase vplyvom neovládnutého astrálneho priestoru upadala do snových stavov = niečo ako automatický astrálny svet, teda svetov, kde celkom astrálny priestor preberá svoju aktivitu nad naším vedomím a Silou.

Teda rozhodne Ti patrí gratulácia !!! Toto je moc krásny výstup! :)

Je úplne jedno čo nasledovalo ďalej, pretože tu je dôležité, že si už druhýkrát vystúpila! A čím viackrát budeš svoj krátkodobý astrálny výstup opakovať, tým si aj viac budeš v astrálnom priestore zvykať a tým prirodzenejšie bude ovládať myšlienky, teda astrálnu silu.

A tým dlhšie vydržíš ,ako astrálny cestovateľ a už vôbec neupadneš do sna, alebo ho naopak budeš vedome ovládať (poznávame na ceste Vládca Sily od 1. bloku) a to má svoju ohromnú hodnotu práve ako príprava pre Astrálne tvorenie (Vládca Sily od 2. bloku ).

Pavla, Ty prežívaš všetko úplne prirodzene a tak ako to prichádza. Aj dokonale ovládaš svoju myseľ, pretože si dokázala prejsť cez pradenie  mačičky priamo pri uchu a to niekedy poriadne vibruje: D Preto nádherné! A anooo, darí sa! :-)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať