Samovoľné astrálne vystúpenie - čo ďalej?

"Vaše stránky som vyhľadala, pretože sa mi neplánovane podarilo astrálne vycestovať pred rokom. Pred tým som ani netušila, že niečo také existuje. Od malička sa mi občas vracali spánkovej paralýzy - strašidelné stavy, ktorých som sa bála a schválne som sa v noci pretáčala z chrbta na brucho, aby sa neopakovali. Ten deň, keď som prvýkrát vycestovala, som ležala na bruchu a cítila, ako prichádza "ten stav".

Nechápala som, ako to ,že je to zase tu, veď ležím na bruchu (vyčítala som, že sa spánková paralýza vracia len v polohe na chrbte). A v ten okamih som sa rozhodla, že už sa nebojím, posadila som sa a začala volať, že sa nebojím. Vedela som, že v skutočnosti moje fyzické telo leží, ale v tej chvíli mi to neprišlo vôbec divné.

Potom som sa vzniesla k stropu a bol to hrozne krásny pocit, až ma z toho začalo mraziť. A ten fyzický pocit mrazenia ma okamžite vrátil späť do bdenia. Vôbec som nechápala, čo to bolo, ale bolo to krásne. Už to bude rok a astrálne dokážem vystúpiť z tela nepredvídateľne. Vždy to príde samo.

Nedokážem sa ale dostať za hranice svojho domu, môžem sa prechádzať pomaly po izbe, ale keď sa vydám ďalej, tak vidím len čierno, akoby som letela tmou a len cez husto pretkanou pavučinou videla malá svetielka, snažím sa otvoriť oči, pretože mám pocit, že nevidím, a precitnem do fyzického tela, kde ich otvorím skutočne.

Keď už sa mi podarí vycestovať, hoci len na pár sekúnd, tak viem, že sa tam môžem vrátiť pokojne desaťkrát za sebou. Kým fyzicky cítim ten stav a kým sa dokážem držať vedome hore, aj keď telo spí a na striedačku sa prebúdza. A moja otázka znie, je online kurz vhodný aj pre mňa? Alebo to mám nechať voľne plynúť? :) "

Ďakujem za odpoveď, Martina Navrátilová

Sidris rodina

Krásny deň, Marti, nádherne všetko popisuješ - spánková paralýza je skutočne prechod medzi hmotným a astrálnom svetom a kým sa bojíme, tak nemôžeme tam ani späť a akonáhle sa pustí strach, príde pokoj, blaho a voľnosť. :) Prežívaš bežné začiatky astrálnych cestovateľov - schopnosť plne neovládaš, niekedy vidíš, inokedy nie .. a pohybuješ sa v obmedzenom priestore.

Je to v poriadku, rovnako ako sa batoľa učí chodiť a ovládať svoje telo, my sa učíme ovládať svoju myseľ a koncentráciu - jediný spôsob pohybu a bytia v astrálnej sfére. :) Máš krásne nakročené.

Otázka je, kam chceš toto všetko smerovať. Kurz astrálneho cestovania ti pomôže túto schopnosť ovládnuť pekne od začiatku a celú ju pochopiť, ale zostaneme len pri astrálnom cestovaní. Ak už máš takéto skúsenosti, prikláňala by som sa k ceste Vládca Sily. Tam sa naučíš úplne všetko a budeš mať každý deň pri sebe svojho Sprievodcu, ktorý ti bude na tvojej ceste pomáhať. Môžeš si to pripodobniť tak, že si predstavíš bežný stav ako jednu miestnosť, astrálne cestovanie (a všetky meditácie) ako druhú miestnosť. Bežný človek je buď v jednej, či druhej miestnosti.

Vládca Sily ale zbúra priečku medzi týmito dvoma miestnosťami a prepojí hmotný a nehmotný svet - chápe, ako všetko funguje a ľahko tvorí presne to, čo on chce. Pokiaľ si vystačíš s ovládnutím astrálneho cestovania - kurz ťa to naučí. Ale ak chceš oveľa viac a začleniť svoje schopnosti do bežného života, je cesta Vládca Sily jednoznačnou voľbou.

Pre zaujímavosť ďalej uvádzam, čo sa naučíš za prvých 5 mesiacov: V prvom bloku sa najviac rieši sebapoznanie, strachy, zlozvyky, traumy, získavame pevnú vôľu, pochopenie času a priestoru, komunikácia s vyšším Ja, samoliečenia, zmysel života, sny, ciele, poznanie astrálnej sily, zoznámenie s astrálnym telom, nadefinovanie ideálneho života ... atď., atď., atď.

Je toho skutočne veľa - po absolvovaní prvého bloku sú Vládcovia Sily reálne iní - sebavedomejší, poznajú svoju Silu, vnímajú astrálne telo, vedia riešiť všetky svoje problémy, poznajú svoj zmysel života, vedia, kam ďalej kráčať ... Myslím, že len za 5 mesiacov je to obrovská zmena. :-) Keď všetko necháš voľne plynúť, môže sa to uberať dvoma najpravdepodobnejšími smermi:

  1. astrálne cestovanie pomaly ustúpi a vrátiš sa späť do hmotného sveta - v prípade, že nie si človiečik, ktorý viac ako 4 hodiny denne venuje meditáciám :). Hmota a bežný život je natoľko silný, že ak nerozvíjate vedome danú schopnosť, ocitáme sa späť v hmote.
  2. Zostane všetko tak, ako je a Ty budeš naďalej náhodne poznávať astrálne cestovanie. :)

Ak sa nevydáš intenzívnou cestou Vládcu Sily, doporučujem minimálne každý večer sa uvoľniť a vedome myslieť na astrálne cestovanie.
Tým si schopnosť udržíš a začneš ju lepšie chápať. :) Ak pôjdeme spoločne, prejdeme si všetko od základov a nič nevynecháme.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať