Môže ma niekto vytiahnuť do astrálneho sveta?

Dobrý deň chcela by som sa opýtať na jednu vec ohľadom astrálneho cestovania: Môže ma iný astrálny cestovateľ vytiahnuť do astrálneho sveta? Ďakujem za odpoveď s pozdravom Hanka

Krásny deň Hani,

otázka znie jednoducho - dá sa na ňu odpoveď jasné ÁNO, alebo NIE ... Ale v realite to tak čiernobiele nie je.

"NIE"

Predovšetkým pre upokojenie celej verejnosti zdôrazníme, že sa nemôže stať situácia, ktorej sa väčšina ľudí obáva. "Príde ku mne nejaká desivá bytosť, vytiahne ma do astrálneho sveta a tam ma vydesí na smrť. Ešte si k tomu môže vziať moje telo a ja zostanem v astrále. Alebo dokonca sa ku ma privtelí a bude ma ovládať!"

Tak toto prosím NIE! Takto to skutočne nefunguje a vy ste hrdí majitelia svojho hmotného tela a máte naň výhradné právo. Vesmírny zákon, ktorý nemožno porušiť - leda by ste to sami chceli a to musíte mať ešte veľmi rozsiahle skúsenosti v ovládaní mysle a astrálnom cestovaní.

SKÚSENOSTI

A to astrálnych cestovateľov na oboch stranách brehu. Ako teba v hmotnom tele, tak astrálneho cestovateľa, ktorý by ťa vyťahoval von z tela. Keď človek, ktorý leží na posteli má už skúsenosti s astrálnou silou, uvoľnením astrálneho tela a so samotným astrálnym cestovaním ... potom áno .. astrálny cestovateľ môže dopomôcť k astrálnemu výstupu, ale Keď s tým nebudeme súhlasiť, telo neopustíme.

CHCEM, CHCEM A CHCEM!

Ako často máme v maili žiadosti: "Prosím vycestujte za mnou a vytiahnite ma von. Pokojne zaplatím, koľko chcete."

Priatelia predstavte si, že napíšete email fitness trénerovi: "Prosím príď za mnou, zapôsob na mňa, nech dokážem hneď zdvihnúť 100kg nad hlavu." S astrálnym cestovaním je to úplne rovnaké. Musíte si vytrénovať hŕbu nehmotných "svalov" a potom si môžeme vzájomne pomáhať.

Astrálne cestovanie si nemôžete kúpiť ... vždy musíte vyvinúť svoje úsilie, aby ste si túto schopnosť vybudovali. My vám môžeme pomôcť s návodmi a cestu urýchliť - ísť priamo a nezablúdiť. Ale z tela vás nevytiahneme.

ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE

Všetko, čo potrebujete vedieť pre začiatok sme natočili do 2,5 hodinového videa. Prvé kroky k astrálnemu cestovaniu. Keď sa o astrálne cestovanie zaujímate, určite stojí za pozornosť.

💎 Zadarmo tu: PRVÉ KROKY K ASTRÁLNEMU CESTOVANIU 💎 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať