Som hoden astrálneho sveta?

Odporúčame skúsenosť Karola, máte to podobne?

Na úvod by som Vám chcel veľmi poďakovať, pretože to, čo robíte, má určite nielen pre mňa veľkú hodnotu, a ja si veľmi vážim to, že astrálne cestovanie na slovenskej scéne vôbec niekto propaguje.

Nebudem klamať, spočiatku som bol skeptický, tak ako pri všetkom. Nikdy, naozaj nikdy predtým by som nejaké mimotelesné zážitky nebral vážne, chápal by som ich len ako obyčajný „ezoterický výmysel“. V sedemnástich rokoch sa ku mne pravdepodobne osudom dostalo video, kde pán Tomáš Pútnik celkom otvorene a sebaisto hovorí o astrálnom cestovaní a aj na jeho vystupovaní bolo vidieť akýsi vyšší nadhľad nad „existenčným pochopením“ sveta. V tej chvíli to samozrejme zatriaslo mojím konzervatívnym Ja. Hovoril som si, že ten človek predsa nechodí dobrovoľne na prednášky a nerozpráva tri hodiny o niečom, čomu by sám neveril a ani z toho nič nemal. Zakúpil som si teda knihu "Astrálne cestovanie v praxi" od Roberta Bruce a tam som sa hneď na začiatku dozvedel, že musím byť hlavou natočený sem a tam, za hlavou mať to a tamto, vytvárať ochranné štíty a podobne. Nejako mi to nesadlo, pretože som videl, ako to pre p. Pútnika bolo až veľmi samozrejmé, než aby si každý deň pred astrálnym cestovaním pripravoval laboratórium magických predmetov, aby sa to vôbec podarilo. Kniha ma aspoň priviedla k lepšiemu chápaniu, čo to vlastne astrálne cestovanie je. Potom som ďalej sledoval výklad p. Pútnika, ktorý sa tiež zmienil o trilógii kníh Roberta A. Monroa, čo bolo presne to, čo môj zaostalý mozog, naplno ponorený do vedeckých dôkazov, potreboval. Jeho knihy som až hltal s nadšením, že by som tak raz mohol žiť aj ja. Po dočítaní som zažil ten najintenzívnejší pocit vo svojom živote, cítil som, že konečne viem, kam patrím, a že viem, kam chcem ísť. Nie utiecť, ale poznávať.

Doposiaľ najväčšia spirituálna kríza / príležitosť

Avšak potom z nejakého dôvodu prišla moja asi doteraz najväčšia spirituálna kríza. Kto vôbec som a prečo si myslím, že som astrálneho cestovania hoden? Bolo to príšerné, sám seba som uisťoval o tom, že si nemôžem túto schopnosť nárokovať a začal som spytovať svedomie, len aby som sa „očistil“ a nadobudol pocit, že už môžem začať skúšať astrálne vycestovať. Ako som neskôr pochopil, tak to bol len ďalší záchvat môjho ega, aby som sa utvrdil v tom, že teraz už robím veci správne.

Čas utekal a ja som absolútne vypustil astrálne cestovanie z hlavy, začalo mi maturitné obdobie, problémy medzi mnou a mojimi rodičmi a tak ďalej a tak ďalej. Asi to tak byť malo, s tou najväčšou pokorou by som rád vyhlásil, že som za ten čas trošku "dozrel".

Kto hovorí pravdu a kto si vymýšľa?

Minulý rok som sa konečne s priateľkou nasťahoval do vlastného a začal pracovať v našej rodinnej stavebnej firme. Jedného dňa som zas čítal niečo o astrálnom cestovaní a na PC mi vyšla reklama na Váš web. Prečítal som si ho snáď celý, až som dorazil k Vašemu kurzu astrálneho cestovania. Nehodlám klamať, opäť, ako už tradične, som bol skeptický, pretože (to musíte sami uznať) možno u tejto problematiky len ťažko odlíšiť, kto hovorí pravdu, a kto si vymýšľa. Povedal som si, že na skúšku zaplatím za prvý mesiac video tutoriálu a že som peniaze už minul aj oveľa horším spôsobom, tak ma to nezabije.

Úspech! Astrálnou Silou pohybujem predmetom a 40 minút tranzu

Teraz nastal čas sa Vám ospravedlniť, pretože som už počas prvých tréningov v sebe konečne cítil to „niečo viac“. Celé moje váhanie dovŕšil večer, kedy som vykonával Váš cvik s rolujúcou bankovkou a vo chvíli, keď som ju položil na dlaň, sa do piatich sekúnd zrolovala a odkotúľala sa mi z dlane. V ten moment by som Vám prial vidieť môj výraz. Ponoril som sa do toho srdcom i dušou, bohužiaľ mi potom neskôr šlo bankovku "len pomaly" ohnúť a už to nebolo nikdy ako prvýkrát. Díval som sa na každé video, ktoré mi od Vás prišlo, a nedočkavo čakal na ďalšie. Dostal som sa do fázy, kedy som sa aj na 40 minút ponoril do tranzu a hýbal svojimi astrálnymi končatinami, bohužiaľ žiadne vibrácie, občas len pískanie v ušiach, ktoré sa mi nedarilo zosilniť. Asi som veľmi „tlačil na pílu“…

Smrti sa už nebojím

Celkovo sa mi zmenili priority a už nemusím byť v budúcnosti milionárom so super športovým autom a barákom, že by som sa v ňom sám strácal. Jedného večera som dostal kŕč pažeráka, keď som sa nejaký čas domnieval, že je to infarkt, sadol som si na zem a povedal si, že som tento život prežil krátko, ale tak, ako som si prial. Potom bolesť prešla, ja som sa zas mohol nadýchnuť a tak nejako som si aj dokázal, že sa smrti nebojím.

Bol som zo seba nadšený a plný chuti "byť". Lenže potom prišiel zlom. Vzťahy v rodine sa značne zhoršili a aj situácia vo firme sa obrátila k horšiemu. Firma z rôznych dôvodov prestala prosperovať a nastali mi úplne základné existenčné problémy, ako napr. uhradiť včas nájom a podobne.

Prosím, aby ste mylne nechápali tento môj mail ako prosbu o pomoc alebo snáď o poľutovanie. Píšem Vám to, aby ste sa mohli lepšie vcítiť do mojej vtedajšej situácie, a vôbec mám z nejakého dôvodu skrátka pocit, že by som Vám o týchto veciach mal napísať.

Každopádne som v dôsledku týchto nepriaznivých životných okolností prežíval stále väčšiu depresiu, takže som na niekoľko mesiacov stratil aj chuť astrálne cestovanie ďalej nacvičovať. Nemôžete chcieť astrálne cestovať, keď sa Vám nechce ani žiť a ani už nemáte radi sami seba alebo svoj život. Nakoniec to dopadlo okrem iného tak, že som dokonca nemal ani tých pár sto korún mesačne na zaplatenie vášho kurzu, pretože by mi nezostalo na jedlo, a tak som všetko vlastne z núdze nechal. Prešiel som si doposiaľ nezažitým emočným aj duševným zrútením, kedy som tvrdo doplatil na to, že až do tej doby sme boli zvyknutí byť vždy spokojní a dobre zaopatrení a nie takto živoriť.

Bola to nutná životná skúsenosť

Teraz však už preč s depresiou. Posledné týždne sa začína po tých asi ôsmich mesiacoch situácie aspoň vo firme zlepšovať a akoby osudovo sa nám ponúkli iné zákazky. Zaobstaral som si vysnívaného psíka, mám život radšej a konečne cítim zas tú túžbu ísť „tam“, skúmať a mať sa rád. A pochopil som, že to predtým bola nutná životná skúsenosť.

Konečne mám zo seba radosť – robím čo chcem

Za tých pár prvých mesiacov s Vami a vašimi tutoriálmi som sa necítil byť tak sám, ako po celý doterajší život, kedy som sa tou svojou samotou trápil a zožieral. Napokon som zo seba mal radosť. Radosť, že robím, čo robiť chcem a čo by som aj skutočne robiť mal. Veľmi ste mi pomohli a ja viem len to, že keď budem mať zas prvé peniaze nazvyš, tak začnem pomaly od začiatku s vaším kurzom a doplatím si ho celý, pretože som si istý, že to, čo z toho môže vzísť, pre mňa bude neoceniteľné.

Zmenili ste mi život k lepšiemu

A tak Vám strašne veľmi ďakujem, že ste tu pre ľudí, že vydržíte čítať na internete, akí ste podvodníci, zlodeji a neviem čo ešte. Vaša práca má zmysel, obrovský a keď už nič, tak minimálne mne ste zmenili život k lepšiemu. Pokiaľ ste môj mail dočítali až sem, tak Vám ďakujem za Váš čas a snahu mi porozumieť, pretože všetci moji priatelia by ma pri zmienke o akomsi astrálnom svete „poslali niekam“, s tým, že začínam blázniť.

Rád by som povedal, že som sa stal menej egoistickým a pokornejším, ale to mi znie príliš odvážne, takže som v tom na vážkach.

:D Ešte raz Vám ďakujem a prajem Vám do života len to najlepšie. Ďakujem Vám, Sidrisi, Vašej žene Teri a všetkým ostatným, ktorí sa na tomto projekte podieľajú (a ja teraz počnúc dnešným večerom idem zase usilovať o to, čo si od života prajem. Astrálne putovať). Karol

 

P.S. Ďakujeme 💜 
P.P.S.
1) Na výber máte mezi Online kurz Astrálne cestovanie,

2) alebo priame živé online stretávanie s novými priateľmi v Astrálnej akadémii (stále beží týždeň na skúšku zadarmo).

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať