Astrálne cestovanie v praxi, vystupovanie vlastnou dušou z tela

Ľudia môžu vystúpiť zo svojho tela, vykonať duševnú cestu a potom sa opäť vrátiť do svojho fyzického tela. Zážitok je reálnejší, než by sme čakali. Navyše dokážu popísať, čo sa dialo na vzdialených miestach, o ktorých inak nemohli mať žiadne informácie. A práve toto sú prvotné myšlienky, ktoré vás dovedú až k astrálnemu cestovaniu, ktoré je pre nás úplne prirodzené. Spoznávame život nezávisle na tele, čo nás prirodzene prebúdza do vyšších stavov vedomia.

Vystúpiť krátkodobo svojou dušou z tela, čiže vykonávať astrálne cestovanie, možno uskutočniť mnohými spôsobmi. Ukážeme vám návod od nás, mnohých cestovateľov, ktorí sme ho uviedli do jednoduchej dokonalosti. Žiadne zbytočnosti, ale astrálny výstup.

Postup si môžete upraviť podľa svojich potrieb, ako to budete cítiť vy, lebo aj ja Sidris som od detstva intuitívne zažíval vystupovanie aj pri jazde v dopravnom prostriedku. U každého z vás to bude preto iné a budete potrebovať inú hĺbku praxe.

Kto som?

V začiatku je vhodné prijať, že vlastné JA sa skladá z troch tiel:

1) fyzického (hmotného),
2) astrálneho (charizmatického, čiže duša)
3) a mentálneho (vedomie, čiže duch).

Predstavme si celé Univerzum ako veľký oceán vody, v ktorej sa nachádzame my, ako kvapôčka vody.

Rovnako, ako sa pekár učí piecť chlieb od začiatku a až po niekoľkých rokoch sa stáva majstrom, tak je najvhodnejšie, aby sme astrálne vystupovanie vzali od začiatku aj my.

Pekne krôčik po krôčku a získali tak sebavedomie.

Aký je prvý výstup

Moje prvé astrálne cestovanie začalo v 18. rokoch a po 9 mesiacoch každodennej prípravy som úspešne prvýkrát vystúpil. Je to úžasný a silný zážitok! Než sa to však udialo, tak som musel prežiť veľké množstvo medzistavov, než som bol pripravený na krátkodobé odpútanie sa od tela.

V astrálnom svete nepociťujete žiadnu fyzickú potrebu či túžbu. Prežívate však pokoj a máte úplne voľný pohyb nezávisle na vašom hmotnom tele ... Neexistuje tu gravitácia, len voľné prelietávanie priestorom, ktorý nie je obmedzený múrmi.

Pri vrátení sa do tela prežívate až šok, pretože zrazu je všetko toľko obmedzené gravitáciou, farbami, tvarmi, zvukmi, ... Ale ... prežili ste niečo, čo je oveľa reálnejšie, než čo ste doteraz kedy vôbec zažili...

Inšpirujte sa článkom: Prvé astrálne vystúpenie otvára nový svet 

Ako na astrálne cestovanie prakticky?

1) Ovládnutie svojej mysle

Najjednoduchší a najúčinnejší návod nájdete v článku: Ovládnutie svojej mysle 

2) Upokojenie tela

Ľahnite si pohodlne na posteľ, ruky pozdĺž tela, nohy natiahnite, zatvorte oči, upokojte svoju myseľ. Pripravte sa, že môžete prežívať viac ako sto nových stavov, ktoré veľmi vítate a sú pre vás zaujímavé.

Začnite si pomocou mysle uvoľňovať celé telo. Teraz dajte vnútorným hlasom vedieť Univerzu, že chcete vystupovať astrálne a žiadajte o ochranu a správne vedenie. Zatiaľ chcete nahliadnuť potichu ...

Nikam sa neponáhľajte, záleží tu naozaj len na vašich schopnostiach a neoplatí sa nikam ponáhľať. Začnite sa uvoľňovať od malíčka chodidiel, postupne po kolená, stehná, až po bedrá. Uvoľňovanie by malo trvať okolo desiatich minút a mali by ste celý čas prirodzene dýchať, najlepšie nosom.
Teraz uvoľnite prsty pravej ruky, zápästie, rameno. Ľavú ruku taktiež od prstov až po rameno.

Máte uvoľnené nohy, ruky, teraz sa zamerajte na bruško. Akonáhle dôjde k uvoľneniu bruška, je veľmi pravdepodobné, že ucítite silné brnenie v bruchu, možno aj nemožnosť hýbať nohami. Zvyknite si na tento stav, je to v poriadku. Pekne pomaličky, potichu uvoľňujte celé telo ďalej až po hrudník, po ramená, krk, tvár, celú hlavu. Uvoľnite aj priestor nad hlavou. Užívajte si tento stav. Uvoľňovanie bude trvať pocitovo ďalších desať minút.

Majte pevne iba jednu jedinú myšlienku, "astrálne cestujem", teda že chcete krátkodobo vystúpiť astrálnym telom z hmotného tela, spoznať astrálne sféry a po chvíli sa vrátiť do hmotného tela.

Teraz ste svoje hmotné telo uviedli do stavu úplnej uvoľnenosti a práve v tejto chvíli sa začínate ľahko oddeľovať svojim astrálnym telom od fyzického tela. Môžete cítiť, ako keď sa od vašich fyzických nôh začínate oddeľovať, ako keby ste sa trošinku vznášali. Je to veľmi reálny pocit a záleží na vašej praxi. Je to veľmi reálny pocit, oveľa reálnejší, než vôbec teraz poznáte ...

Čím častejšie budete precvičovať, tým lepšie budete astrálne cestovať . Vnímajte vaše vznášajúce astrálne telo asi 1 -4 cm od vášho fyzického tela.
Uvoľňovanie stále opakujte od bruška, cez hrudník až k hlave. V tejto chvíli je často cítiť silné brnenie v bruchu, až nepríjemné motanie hlavy ako na kolotoči až závrate. Je to naozaj silné a cítite, že toto je veľký zážitok.

Teraz je to len na vás ...

urobte svoj prvý krok ...

Pre navrátenie do hmotného tela opäť vnímajte svoju hlavu, ramená, ruky, hrudník, bruško, ľavú nohu, pravú nohu. Postupujte veľmi pomaly. Až to bude vhodné, môžete sa napiť vody, ktorá vám pomôže viac sa usadiť do tela.

3) Je to úplne prirodzené

Už viete, ako máte ovládnuť a uvoľniť myseľ, preto prirodzený strach z niečoho nového prekonáte a pokračujete ďalej. Môžete aj plne akceptovať, že je o vás postarané a ste v bezpečí vďaka vášmu pokoju.

4) Metóda výstupu

A) nadnášanie

Akonáhle zistíte, že ste v bezpečí, astrálne telo sa oddiali
a vy sa vznášate asi 20 cm nad svojím fyzickým telom. Je to veľmi zaujímavý pocit ... nadneste sa vyššie .... ešte vyššie ...
Zrazu sa vznášate a pozeráte na to telo pod Vami v zmysle: "Čo to je, to je moje telo z mäsa ..." Je to veľmi reálne, až neopísateľne reálne, pretože vy sa reálne vznášate svojím astrálnym telom, či dušou, v miestnosti a je to úžasné a silné.

B) Sadnite si (Sidrisova obľúbená metóda)

Sadnite si pomocou svojho astrálneho tela veľmi podobným pocitom, ako keď si sadáte hmotným telom. Vnímajte ho rovnako ako telo fyzické, avšak keď chcete pohnúť rukou, tak fyzickým telom nehýbete - ono to v tomto stave uvoľnenia ani nejde. Hýbte telom astrálnym - doslova cítite svoju ruku ako sa hýbe, a pritom fyzické telo leží na posteli.

Takto aj s druhou rukou, nohami, hrudníkom, hlavou. Budete cítiť sami seba a budete prekvapení, že ste niečo iné, než čo leží na posteli ... Ďalej to už pôjde samo ....

Tip: Môže sa Vám stať, že namiesto toho, aby ste sa prechádzali po svojom byte, tak sa ocitnete v priestore inom. V astrálnom svete osobnom, či inom. Pripravte sa tu: Aké je to v rôznych astrálnych svetoch? Vrátane posmrtného!

Kedy najlepšie vykonávať astrálne cestovanie?

Pre Sidrisa bol výstup vždy najjednoduchší medzi treťou a piatou hodinou rannou, kedy je fyzické telo unavené, ale ostatné telá i myseľ pritom fungujú normálne. Ide o taký stav, keď fyzické telo je tak unavené, že sa motá a nutne potrebuje spať a do mysle vstupujú až euforické myšlienky.

Vypozorovali sme najväčší úspech, keď v tej chvíli urobíte niečo proti zaspatiu. Nechcete byť mentálne unavený, preto je vhodné sa podporiť opláchnutím studenou vodou, napiť sa zeleného čaju ktorý podporuje myseľ. Káva je však naopak úplne nevhodná, lebo nabudzuje hmotné telo.

Pred spaním som si dala neriadenú meditáciu na uvoľnenie, neprichádzali žiadne myšlienky a po chvíli som bola v totálnom tranze, a zrazu sa to stalo, astrálne som vystúpila! Bolo to také rýchle, že som ešte asi desať minút ležala a rozmýšľala či sa to naozaj stalo, alebo nie ☺️Zrazu mi začalo vibrovat telo, behom pár sekúnd som bola ľahučká ako pierko a v sekunde som videla strop tak zblízka, že som videla aj dieru zle zamiesenú v stene ☺️ Až som sa asi trochu zľakla a v tej chvíli mi cukla ruka a bola som späť. Mala som asi ďalšiu pol hodinu zimomriavky po celom tele, bola mi zima, bola som užasnutá a neskutočne unesená, ako neskutočne ma to dobilo energiou po dvoch náročných dňoch, že to snáď ani nie je možné - bolo to úžasné, skvelé, parádne, famózne, ľahké, jemné, spontánne, nečakané, nechcené a plne prežité, a neviem čo ešte, zážitok na celý život-Teším sa na ďalšie. Miša

Buďte v bezpečí 

1) Vždy najprv zvládnite ovládnuť svoju myseľ (TU)

2) Je príjemné byť v pohodlí domova. Mať tak okolo seba len svoju silu či až ochranu (TU), ktorá slúži pre uchovanie čistej mysle.

3) Ak máte obavy, riešime ich (TU) (https://astralnicestovani.cz/blog/37-bojim-se-a-mam-mnoho-otazek) 

Prečítajte si príbeh cestovateľky Moniky

Návrat do tela

Keď chceme späť astrálnym telom do fyzického, stačí mať len samotnú myšlienku na vstup. V prípade potreby vytvorte túto Silu  a potom už vstup do hmotného tela bude okamžitý. Pomáha mať pri sebe aj studenú vodu, ktorej sa stačí astrálnou, či hmotnou rukou dotknúť.

Astrálne cestovanie si overujte

pre získanie reálne skúsenosti. Vy budete mať potvrdenie a budete vedieť, že to nie je len fantázia. Toto je dôležité pre precitnutie nad hmotu. Inšpirujme sa Martinom, astrálnym cestovateľom:

"Dôkaz som si dal. Keď som sa vracal, pozrel som sa v kúpeľni na skrinku so zrkadlom z vrchu a presne uprostred viedol elektrický kábel k osvetleniu. No a keď som si vzal stoličku a pozrel tam, tak tam bol. Je to úžasné, pretože som v novom byte a nikdy som sa tam ešte nepozeral "

Následné astrálne napojenie

Akonáhle sa vám podarí vystúpiť, tak vám bude prichádzať ešte niekoľko dní hŕba informácií a mnoho myšlienok z iných svetov - dojmy, intuícia ... Začnete duchovne viac vnímať, budete otvorenejší (i zraniteľnejší), musíte sa naučiť svoju novú vlastnosť-schopnosť-zážitok používať.

Aké to je? Prečítaj si: "Samovoľne opúšťam telo

Cestujte šťastne

Hlavné je všetko brať s optimizmom a naozaj veselo, berte to formou hry, detskej hry, a cestovanie pôjde. Na nič netlačte, majte zo seba a svojho snaženia radosť. Veď minimálne na sebe veľa duchovne pracujete, pretože toto za to stojí.

Cesty ďalej a komunikácie s bytosťami

Ak by ste došli tak ďaleko, že by ste videli bytosti, tak vás bytosti nezaujímajú - teraz NIE! Vy chcete zažiť výstup astrálnym telom - komunikácia s bytosťami je ďalší krok, až keď vystúpite aspoň desaťkrát. Je to bezpečné, ale zo začiatku sa musíte naučiť základy. Nikam sa neponáhľajte, času je dosť a oplatí sa to. Riešime to tiež priamo spolu na kurze astrálne cestovanie.

Za ako dlho vystúpim krátkodobo z tela?

Bol som veľa neznalý a skúšal som tento postup s dôverou a detskou hravosťou každý večer pred spaním po dobu 9 mesiacov. Chcete vystúpiť? Potom si vážne z nacvičovania astrálneho vystupovania urobte zvyk. Až po deviatich mesiacoch sa mi to podarilo.

Až deviaty mesiac som prvýkrát v živote požiadal vnútorným a vážnym, dôverným a úprimným hlasom - vycítil som konečne naplno žiadosť k Bohu (môžete nahradiť za Univerzum / Prírodu / atď ...) o astrálne cestovanie. Až potom sa mi to podarilo. Preto Vám aj píšem takto dlhý postup, všetko s detailami a pravidlami.

Vynaložená poctivá snaha za to stojí.

S nami astrálne cestujete. Bodka.

Začiatky astrálneho cestovania môžu byť u každého veľmi rozdielne. Kým niekto stojí okamžite u svojej postele a môže sa vydať na prieskum nehmotného sveta, iní sa posúvajú krôčik po krôčiku a prežívajú pocity malého dieťaťa, ktoré sa ešte len učí v astrálnom svete vidieť a chodiť. Prečítaj si príbehy astrálnych cestovateľov, ktoré môžu byť aj vaše. 

"Zrazu vidím v pohybe úplne všetko. Ako by žiadna hmota neexistovala - tie reálne veci, ktoré každý deň používam a som presvedčená, že tu sú, - zrazu neexistujú. V tomto stave by som bola schopná uveriť, že všetko okolo mňa je len výplodom mojej fantázie a že iba táto stále prúdiaca energia neurčitých tvarov je skutočná a nič iné nie je. " lucie

"Vystúpil som z Matrixu a viem, že nie je cesty späť. Ale kto by o to vlastne stál, že? ... "Petr

"Vystúpila som astrálne zo svojho tela! Pozrela som sa von oknom a napadlo ma, že vlastne môžem prechádzať stenou, a tak som urobila dva kroky skrz a ona sa rozostúpila, ako by ju do priestoru len niekto premietal. Stála som na nejakom okraji mimo steny, nakláňala sa dole z druhého poschodia a cítila svieži nočný vonkajší vánok a mala som z toho radosť ...

Naozaj zaujímavé bolo, že som sa v priebehu zážitku každú chvíľu vracala zvnútra do tela a len nenápadne kontrolovala, ako je na tom, a pri tom sa môj zážitok vôbec neprerušoval. Chodila som do tela zámerne aj preto, že som sa bála, aby som po prebudení všetko nezabudla, a tak som sa vždy máličko zobudila, aby som si každý kúsok deja uložila vedome do pamäte.

Astrálne cestovanie je úžasné a na Workshope astrálneho cestovania ste mi ukázali, ako na to!

Moje telo naozaj spalo a po prebudení som bola svieža a dosýta vyspatá a hovorila som si, že týmto sa skutočne predlžuje život, že sa dá vedome žiť aj v dobe spánku - a to bol úžasný pocit!

Dá sa naozaj vedome dostať z tela, bez toho, aby človeku hrozila smrť, a tento stav sa dá vedome ovládať a vycvičiť sa v ňom. Vlastne som sa ocitla na prahu úplne nového ďalšieho sveta a veľmi rada by som ho aspoň trochu (alebo aj viac) preskúmala! :-) "

Celé rozprávanie od astrálne cestovateľky Šárky na: Ako som astrálne cestovala po Workshope Astrálne Cestovanie

"Vyletel som nad strechu domu a pozerám na veľmi vzdialené domčeky, ako keď pozeráte do google maps." Martin, článok 

"Už som cítila ako by sa mi z tváre zvliekala maska, išlo to od nosa. No a bola som vonku. Potom som ten deň ešte niekoľkokrát vyliezla a skúšala som sa pozrieť kde kto čo robí. Lenže ja som vedela, kde kto je a že pracuje, takže to pre mňa nebol dostatočný dôkaz, toto si vymyslím sama. Napadlo ma sa pozrieť na hodiny a hneď sa vrátiť a naozaj tie hodiny ukazovali čas presne na minútu

Potom si tiež pamätám, že sa stačilo len otočiť a bola som inde. A potom že som si kládla rôzne otázky a zrazu som vedela všetko, vedela som, že tie odpovede sú správne, zvláštny pocit "Petra, astrálna cestovateľka

"Po dvoch rokoch som vycestoval! V Astrale mi to pripadalo normálne žiadne vzrušenie. Ako keby som tam bol stale žiadne emócie. Potom ma napadlo, že sa pozriem na moje telo bolo tam v posteli, ale hneď po sekunde začala z neho vychádzať slabo modrá aura behom sekundy presvietila moje mäso a kožu orgány až som videl iba svoju kostru. Ako s neho vyžaruje neskutočne silná modra sila . Astrálne cestujem asi mesiac, vďaka tomu, že nemám šancu zaspať kým neskončím meditáciu. " Martin

"Vystupujem astrálne! Každý deň dva roky som poctivo naciťovala svoje astrálne telo a dnes si už bežne sadám! Zatiaľ mi toto stačí som spokojná môj problém je v tom, že potrebujem absolutny pokoj, čo v dome je niekedy ťažké nájsť. Vnímam určitý druh vibrácie na ktorú sa dá na cítiť a tá ti dosť pomôže som v štádiu skúmania takže to zatiaľ nemôžem Poriadne popísať Chcem Ti poďakovať že mi takto pomáhaš, je to krásna cesta na ktorú som sa dala" Žaneta

 

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma