Vyháňanie duchov,príjemný návod

... Ostáva už len podkrovie, kde sú počuť kroky a búšenie. S majiteľkou domu vchádzame a v miestnosti prituhuje. Niečo ... sa začalo diať. Bytosť prehovorila a majiteľka domu ide radšej opodiaľ.

Bytosť stála uprostred miestnosti, ale nešlo od nej nič nepríjemného, ​​práve naopak, chcela pomôcť!

Nadviazanie komunikácie so zomrelým duchom

Vysoká asi 150cm, s hlavou zvesenou, nevedela čo ďalej. Bola smutná. Ospravedlnil som sa, že ju vyrušujem a oznámil som jej, že idem pomôcť, pretože očividne ani ona, ani majitelia nie sú spolu šťastní. Bola hneď príjemnejšia, veľmi mi neverila, ale chcela všetko skúsiť. Vysvetlil som jej cestu, kam má nasledovať, čo pocíti, ako má reagovať, prečo robiť to, či ono a nakoniec sme sa spoločne vydali na cestu.

Najskôr tomu neverila, ale zrazu, ako bleskom, všetko pochopila. Urobila, čo som radil a tým sa dostala preč. Už za malú chvíľku bolo isté, že nie je k tomuto domu držaná, dokonca už mohla kamkoľvek po okolí, nechala sa viesť priamou cestou a odišla preč z hmotnej sféry, aby mohla pokračovať vo svojej ceste ďalej.

Už je voľná a šťastná ...

Miestnosť utíchla a bola aj napriek všetkému nábytku prázdna ... Iste teraz budú ľudskí obyvatelia domu žiť pokojnejší život.

Aj prírodné bytosti navštevujú domácnosti

Obohatený milou skúsenosťou som prešiel zvyšok miestností a našiel prekvapenú bytôstku, vysokú asi 40 cm, ktorá mi okamžite objala nohu a pevne držala. Vraj je to tu jej miestnosť a moc sa jej páči, čo tu v nej vyvádza. Bola dotieravá, až nepríjemná, úplný opak toho, čo som práve zažil. To práve táto bytosť robila tie neplechy !!! Okamžite som ju vykázal z domu, pretože išlo o prírodnú bytosť a medzi ľuďmi iba zmenila svoje správanie. V prírode sa opäť vráti do svojho pokojného bytia. Tým je domček vyčistený a jeho obyvatelia žijú opäť v pokoji a láske.

Všetci potrebujú trochu láskyplnej pomoci

Odchádzal som radostný z týchto stretnutí, pretože boli naozaj nádherné. Všetky bytosti chcú byť šťastné, ale tie, čo to nedokážu, len potrebujú trochu pomôcť.

Vyháňanie duchov, príjemný návod

Pokiaľ máte doma bytostné, astrálne bytostné (duše), alebo duchmi, potom skúste nasledujúci zjednodušený postup:

1) Zaujmite pre Vás príjemnú polohu. Teraz vo svojej mysli vytvorte pokoj .. V tomto stave prežite najkrajšie pocity, ako sú láska, priateľstvo, radosť ... je to na Vás.

2) Za pomoci vizualizácie (veľmi silnej predstavy) vytvorte okolo seba ochranný kruh, ktorý Vás bude kamkoľvek nasledovať.

3) Vstúpte do miestnosti, kde sa bytosť nachádza a zapáľte sviečku. Položte ju do stredu miestnosti, s vnútorným prianím pomáhať a očistiť tento priestor

4) Teraz buďte na okraji miestnosti, nech máte výhľad. Znovu si oživte najkrajšie myšlienky, kruh, radosť, úmysel pomôcť. Požiadajte Boha, vesmír, prozreteľnosť, prírodu (podľa toho, čo je vám príjemné) o pomoc.

5) Celú dobu sa budete cítiť príjemne a to veľmi pomáha aj bytosti, pretože vidí, že jej chcete pomôcť. Skúste sa porozhliadnuť rozšíreným pohľadom, možno uvidíte akýsi hmlistý obláčik. To bude bytôstka, ale vidieť ju nemusíte. Stačí totiž, keď k nej budete hovoriť ako k milému kamarátovi.

6) Predstavíte sa, poviete svoj problém, že by ste jej radi pomohli. Vysvetlíte jej, že sa bude cítiť lepšie, až odíde. Napríklad takto:

"Prišiel som sa s tebou rozlúčiť, pretože spoločne bývame v tomto domčeku. Lenže toto je moje miesto a tvoje miesto je v prírode, tu nemáš žiadne uplatnenie. Idem ti preto pomôcť, aby si sa dokázala z tohto miesta dostať, pretože ťa tu zrejme niečo viaže. Až uvidíš jemné biele svetlo, nechaj si pomôcť, nech si opäť šťastná. Bude to určite pre teba krásne, veď budeš opäť tam, kde máš byť a nie byť tu smutná. Uvidíš, ako ti bude opäť lepšie. "

7) Teraz požiadajte pomoc Boha, prozreteľnosť, prírodu ... zhora. Zároveň myslite opäť na všetky dobré veci, lásku, pomoc, radosť a rozšírte svoje pôsobenie cez celú miestnosť. Miestnosť naplňte bielou láskyplnou silou.

8) V tejto chvíli ste v miestnosti iba Vy a tvorivá sila, ktorú ste vytvorili. Vnímajte, ako sa vám uľavilo, aká je tu teraz dýchateľnosť, kľud, pohoda ...

9) Vnímajte opäť sami seba, zrušte ochranný kruh a žite svoj život. Čo najrýchlejšie opustite myšlienky na danú bytosť - tým ju môžete privolať opäť späť.

Z pohľadu bytosti:

Cítila, ako ide k nej veľa tvorivej (dobrej, kladnej) sily a buď ju využila podľa návodu, a tak sa odpútala od tohto miesta, alebo ju ignorovala a sila ju napriek tomu vrátila späť tam, kde mala vo svojom pôvode zostať.

Ak by ste úľavu a čistú miestnosť nepociťovali a stále cítili, že nie je niečo v poriadku, alebo bytosť stále nariekala, potom odporúčam celý postup opakovať každý deň. Tým docielite silnejšieho pôsobenia, zdokonalíte sa v ovládaní vlastnej mysle a vaša domácnosť bude každý deň stále viac pod vašou kontrolou.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať