Perly Osudu: kadiaľ mám ísť ďalej?

Každý občas dôjdeme na životné rázcestie, kde sa zastavíme a tápame v možnostiach. Doprava alebo doľava? Ako mám riešiť prácu, podnikanie, choroba, alebo rodinné vzťahy... Ako ľudia sme vo veľkej výhode, pomáha nám osudové určenie našej cesty. Môžete si to predstaviť ako navlečené perly na striebornej nitke. Čo perla, to pevný bod vo vašom živote. Lenže medzi perlami bývajú prázdna miestečka, v ktorých sa pohybuje len nitka. Ona nitka predstavuje naše vlastné rozhodnutia, ktoré už môžeme ovplyvňovať. Každý astrálny cestovateľ, ktorý používa Silu, dokáže ovplyvňovať aj aké perly navlečie ...

Príklad z praxe

Najbližšie osudová perla človeku napovedá, že sa má v tejto chvíli postarať o rodinu, ktorá žije na druhej strane republiky. Chce si teda zaobstarať auto, pretože bez neho sa za rodinou nedostane. A tu nám to začína. Buď si zaobstarajú auto bežné a bude si na neho zarábať rok a potom uskutoční svoje osudové vedenie, alebo chce drahé auto, teda si na neho bude zarábať desať rokov a konečne potom tiež uskutoční cestu za rodinou. Ak už ale nebude neskoro ...

Okľuka osudu

V tej dobe, kedy si obrazne zarába na auto, tak zatiaľ prežíva neutrálne situácie , skôr nelákavého typu, chápte, že sa jedná len o akúsi "výplň života", ktorý ho ale nemá tvoriť. Tvoriť ho majú osudové perly. Lenže človek miesto aby šiel priamou cestou, pekne po natiahnutej nitke a bol u svojho osudu čo najskôr, tak nitku vyťahuje, predlžuje a k osudu ide okľukou.

Priama cesta osudom

Ísť autobusom, alebo vezme auto ktoré ho dopraví za rodinou. Človek bude mať plnohodnotný život. Čo by získal okľukou? Bude mať drahšie auto, ale celých desať rokov prežije bez skutočnej životnej náplne. Preto: Choďte životom priamo a vedome!

Osud je sladká životná náplň

Užívajme si ho. V oboch prípadoch by tento človek došiel do cieľa a k rodine prišiel, osudová perla je teda splnená, ale ako rozdielne to budú kvality aj kvantity? Nenaruší to aj možnosti pre splnenie ďalšej životnej perly? Nie je čas tiež dôležitý? Čo potom naša vôla?

Osudové napojenie

Lenže človek sa neskladá len zo životných ciest typu "musíš". Niektoré perly sú pomerne variabilné, dávajú vám možnosť ísť ľahkou, ťažšou a ešte ťažšou cestou. Ale ako odhaliť, ktoré z tých mnohých rozhodnutí budú tie ľahšie a ťažšie? Veľmi tu napomáha vedome vnímať astrálne Silu, alebo pre začiatok postačí, aby ste sa dostali do hlbinného stavu či hlbokej meditácie a svoju požiadavku na spojenie s osudovými možnosťami uskutočnili práve tu. Potom pôjdete ďalej a rovnako ako my, astrální cestovatelia, sa budete vedieť dostať do tvorenie svojej cesty. Poďme spoločne, pretože to má zmysel:

Tvorte svoju novú životnú cestu na online kurze astrálne cestovanie.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať