Astrálne a Duchovné cestovanie, postupné prebúdzanie schopností 

Zážitok opustenia fyzického tela je dokonalý vo svojom vnímaní sveta ešte viac zmysly a v neopísateľné čistote bytia. Všetky dojmy aj existencia samotná je tu na vyšších úrovniach. Cestu k vystúpeniu duše (astrálneho tela) možno nájsť cez prestupné schopnosti, a tou je vystúpenie svojím duchom z tela (mentálne cestovanie).

Keď ste doteraz neuspeli v astrálnom cestovaní aj napriek návodu na týchto stránkach, potom duchovné cestovanie vám pôjde pre začiatok lepšie, pretože nekladie toľko nárokov na ovládnutie mysle i jej sily. Oproti tomu sú z cestovania menšie emočné zážitky, nie ste plne ponorený do cestovania a uvedomujete si všetko trochu ako cez sklo. Avšak všetko je úplne reálne, čo si môžete vyskúšať napríklad cestou za kamarátom. A navyše, po zvládnutí duchovného cestovania ste už len malý krôčik k zvládnutiu astrálneho cestovania.

Pre astrálne i duchovné cestovanie, či iné mimotelové zážitky je potreba mať pokojnú myseľ a praktické skúsenosti s našimi telami (fyzické, duša, duch).

Poďme si teda všetko ukázať skrz prvý stupeň, kedy sa naučíme poznávať práve sami seba skrze svoju myseľ. Druhým stupňom bude duchovné cestovanie a tretím potom astrálne cestovanie.

Prvý stupeň: Ovládnutie mysle

1) Pozorovanie mysle

Pohodlne si sadnite, natočte si budík na 5 minút, zatvorte oči a pozorujte po túto dobu svoju myseľ. Nevytvárajte žiadne myšlienky, iba ich pozorujte. Pociťujte pokoj .. Nechajte tomu čas a zistíte, ako pracovať so svojou mysľou. Takto postupujte každý deň, ráno po prebudení aj večer pred zaspaním jeden týždeň, teda 14x.

Získate: Tento cvik vám daruje neovplyvniteľnosť, ktorú potrebujete ako pre astrálne cestovanie, tak v bežnom živote.

2) Ovládnutie jednej myšlienky

Zvládli ste? Potom si vyberte jednoduchý predmet ako ceruzku, kamienok, hrnček a 5-10 minút si ho čo najsústredenejšie prehliadajte. Je dôležité sa zamerať na jeho akékoľvek záhyby, farby a jedinečnosti. Teraz si posuňte budík na 10minút a opäť zatvorte oči. Upokojte svoju myseľ a predstavujte či vizualizujte si tento jednoduchý predmet. Musíte si predmet vybaviť tak dokonale, ako by bol úplne fyzický. Opäť cvičte aspoň týždeň.

Získate: Tento cvik vám daruje schopnosť sústredenia sa, ktorú nutne potrebujete pre astrálne cestovanie, pretože budete musieť byť schopní bez pohnutia ležať aspoň dvadsať minút. V bežnom živote budete prekvapení výrazným zlepšením všetkých vašich schopností.

3) Byť sám sebou

Po dobu desiatich minút sledujte svoju prázdnu myseľ. Žiadne myšlienky nepozorujte, teraz nič nevytvárajte, len si užívajte toho pokoja vo vašej mysli. Ak sa čokoľvek dostaví, len to posuňte ďalej, teraz nie je nič dôležité ... Tento stupeň môžete považovať za splnený, ak ste všetky cvičenia zvládli a svoju myseľ môžete pozorovať aspoň 5 minút bez prerušenia.

Získate: Najdôležitejšia vlastnosť každej bytosti, vďaka ktorej dokážete prežívať a tvoriť v živote aj vyšších sférach práve to, čo vy vedome chcete. Lebo ... toto je váš život ...

Tip: Ako sa pripraviť ešte lepšie? Nechajte sa viesť návodom.


Druhý stupeň: Duchovné cestovanie

1) Hojdanie

Teraz si ľahnite, či si sadnite do svojej obľúbenej polohy, vstúpte do meditácie s kontrolovanými myšlienkami. Uvedomte si svoje fyzické telo, potom svojho ducha a neskôr zistíte, že duch má tvar tela a dokonca ho presahuje. Môžete sa v tele voľnejšie hýbať, a pritom fyzické telo bude pokojné. Toto presne teraz cvičte - stačí sa len hojdať centimeter zo strany na stranu ... Opäť ráno aj večer, po dobu jedného týždňa.

2) Dočasný svet

Akonáhle toto zvládnete, tak si vybavte, že chcete duchovne cestovať a v mysli si vytvorte "vysnívaný" svet, v ktorom sa budete pohybovať. V tejto chvíli už nemyslite na svoje fyzické telo, ale celú svoju myseľ preneste práve do okamihu, v ktorom je tento svet vytvorený. Taktiež si to užívajte týždeň.

3) Vedľajšia miestnosť

Iste máte úspechy, a preto je čas navštíviť vedľajšiu miestnosť vášho bytu. Postup je rovnaký, len teraz nevytvárajte "dočasný svet", ale v mysli si vybavte práve vedľajšiu miestnosť, ktorú veľmi dobre poznáte. Všetko si vybavte s najväčšou dokonalosťou, musíte sa cítiť, ako by ste tam boli! V tomto týždennom cvičení si vyberte 2-3 také miestnosti.

4) Neznáma miestnosť

Teraz bežte do miestnosti vášho známeho, s jeho dovolením a opakujte duchovné cestovanie stále a stále dokola, kým nebudete schopní popísať, aké sa udiali v miestnosti zmeny.

Cestujte aj do inak využívaných miestností a všímajte si pre vás neznámych detailov. Začiatky bývajú ťažšie, ale po desiatom cestovaní už získate väčšiu dôveru a do päťdesiatého cestovania už vaša úspešnosť bude veľká. Tí, čo sa cestovaniu budú venovať viac, budú mať potom úspešnosť dokonalú. Nebuďte na začiatku nároční, chcite najskôr obrysy ... až potom viac.

Dan: "V tvojom videu nad hmotou 5 hovoríš o mentálnom cestovaní. To je úplne super tréning! Včera som to trénoval v hlbokej meditácii a presunul sa napríklad na svoje obľúbené miesto do čajovne ku kamarátovi do Hodonína a vnímal jasne tú atmosféru. Zvykám si teda na to oddelené vedomie od tela a je to super! "

Tretí stupeň: Astrálne cestovanie

Ak ste poctivo postupovali, potom máte duchovné cestovanie zvládnuté, môžete dokonca navštevovať iné svety, napríklad lesných bytostí, posmrtné sféry, vesmír, alebo ísť za priateľmi a sledovať, aký text píšu na papier a potom si to úplne reálne potvrdiť.

Gratulujeme! Teraz ste pripravení astrálne cestovať:

Pokračujte na návod Astrálne cestovanie v praxi, vystupovanie vlastnou dušou z tela alebo sa rovno prihláste na online kurz Astrálne cestovanie.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať