Online prednáška o astrálnom cestovaní

Zaujíma vás astrálne cestovanie, ale ešte nemáte odvahu si ho prakticky vyskúšať a spoznať tak na vlastnej koži nehmotný svet? Neviete, prečo by ste vôbec mali dočasne opustiť svoje hmotné telo? K čomu je dobré astrálne cestovanie aj pre praktický život v hmote? Veľmi chcete astrálne cestovať, ale bojíte sa najrôznejších bytostí a toho, že sa už nevrátite do svojho tela?

Nech vás o astrálnom cestovaní zaujíma čokoľvek - my vám všetko zodpovieme ako Astrálny cestovatelia. Všetky obavy tak odpadnú a vy budete môcť začať objavovať krásy nehmotného sveta.

Spoznajte aký je svet nad hmotou. Mimotelové cestovanie vám otvorí nielen oči, ale celé vedomie. Prežijete sami na sebe, kde sa nachádzate a kto ste vo svojom vnútri. Budete sa doslova pohybovať svojou dušou a spoznáte nezávislosť na hmote.

Od tej chvíle budete vo sfére za hmotou aj v hmote samotnej Tvoriť úplne vedome. Už nikdy nebudete mať strach z odchodu zo sveta, pretože vy už viete ...

Vy ste Tvorca sveta. Tvorte svoj svet.

Na pohodových prednáškach zažívame nahliadnutie, aké úžasné prebudenie do sveta nad hmotou dáva astrálne cestovanie!

Prežijete

1) Prednáška o astrálnom cestovaní
2) Aké je to byť astrálny cestovateľ?
3) Prvé prežitky, pochopenie života na Zemi
4) Voľné cestovanie priestorom
5) Zistíme, ako sa dá v astrálnych sférach tvoriť s presahom do hmotného sveta.
6) Rozdiel medzi astrálnym a mentálnym cestovaním
7) Rozdiel medzi astrálnym cestovaním a lucidním snívaním
8) vyvrátime si mýty a dohady
9) Zodpovieme všetky vaše otázky

"Ako to tak silnelo, spomenul som si na Tvoje slová, Sidris ,  “jdi ven! ”  “Já chci jít ven!!!” Zrazu, ako keby cez hrudník, som sa jemne a elegantne vytiahol nad telo, ale až za posteľ na jej koniec, kde som ostal levitovať asi pol metra nad zemou."
Marián

ZÍSKATE INFORMÁCIE AKO REÁLNE ZAČAŤ Z DOMOVA

a) Ako prostredníctvom mysle ovládnuť fyzické telo
aby bolo úplne pokojné a počúvalo nás - nie my jeho. Vo chvíli, keď chceme astrálne vystúpiť a pri tom sa chceme poškrabkať na nose, nemôžeme očakávať veľký úspech. :)

b) Ako nacítit astrálne a mentálne telo v bežnom stave mysle
Ako pôsobí naše astrálne a mentálne telo vo fyzickom svete? Čo všetko dokážeme a ako na seba vzájomne pôsobíme Pripravujete sa z teórie do reality astrálneho cestovateľa.

c) Mentálne cestovanie
mnoho ľudí cestuje pomocou svojho vedomia / ducha a nazýva to astrálnym cestovaním. Preto nutne musíme poznať rozdiel medzi mentálnym a astrálnym cestovaním.

d) Ako astrálne vycestovať a čo ďalej?
Prečo astrálne cestovať, ako sa dá prakticky využiť, vyvrátime si mýty a dohady. Vysvetlíme si astrálne tvorenia a hlavne - pripravte si všetky otázky, ktoré vás zaujímajú. :) Len tak bude mať naše stretnutie skutočne veľký zmysel. :)

Stretneme sa NA 3 HODINY

Prednáškou vás prevedie Jindřich Sidris, ktorý sa tomuto fenoménu venuje veľmi intenzívne od svojich 12 rokov. V 17 rokoch prvýkrát astrálne vystúpil. Odvtedy nehmotný svet považuje za svoj prvý domov. A teraz, si prednášku astrálneho cestovania nádherne užite! Tešíme sa :)

"Od tej doby, čo prvýkrát astrálne vystúpite, vám svet okolo vás začne pripadať ako sen. Astrálny svet je reálnejšie než ten, ktorý tu poznáme a akonáhle pochopíme, ako funguje, môžeme ho aktívne využiť pre tvorenie v tomto hmotnom svete. "
Sidris

 

✅ ✅ ✅


ONLINE PREDNÁŠKA ZADARMO NA SPUSTENIE TU

 

☝️ ☝️ ☝️

 

VSTUPENKA

- Cena vstupenky na prednášku je 4 € a zakúpite ju na konci tohto článku
- Po zakúpení tu na stránkach vám príde email s doplňujúcimi informáciami (prosím skontrolujte si zložku hromadnej pošty či spamu, až potom prípadne píšte priamo na email pohodove@astralnecestovanie.sk - ďakujeme).
  

 

"Dôkaz som si dal. Keď som sa vracal, pozrel som v kúpeľni na skrinku so zrkadlom z vrchu a presne uprostred viedol elektrický kábel k osvetleniu. No a keď som si vzal stoličku a pozrel tam, tak tam bol."
martin
 

Tešíme sa na spoločne strávený deň, počas ktorého opäť poodhalíme oponu hmotného sveta - ovládneme ako fyzické telo, tak našu dušu (astrálne telo) aj ducha (mentálne telo), a tým sa nadnesieme nad samotnú hmotu. Raz a navždy zmeníme svoje vnímanie sveta okolo nás aj samých seba.

Tip: Ak už teraz viete, že chcete reálne astrálne cestovať, tak sa prihláste na celý online kurz Astrálne cestovanie, ktorý vás v priebehu 11 mesiacov pripraví úplne prirodzene. Áno, budete astrálne cestovať!

UŽ SME  TO SPOLOČNE PREŽILI 25x

ROK 2020:
- 27. marca, online
- 19. februára, online
- 8. februára, Brno
- 25. januára, Praha

ROK 2019:
- 26.októbra, Brno
- 7. septembra, Praha,
- 8. júna, Hradec Králové,
- 27. apríla, Brno,
- 20. apríla, Praha,
- 6. apríla, Liberec,
- 23. februára, Valašské Meziříčí,
- 16. februára, České Budějovice,
- 2. februára, Praha,
- 19. januára, Brno,

ROK 2018:
- 15. decembra Ostrava,
- 8. decembra, Praha,
- 27. októbra v Plzni,
- 20. októbra v Brne,
- 22. septembra v Liberci,
- 18. augusta v Prahe,
- 9. júna v Brne,
- 5. mája v Prahe,

ROK 2017:
- 14. mája v Brne,

ROK 2016:
- 15. - 17. apríla v Janove nad Nisou

JA... KTO SOM?

Idem v živote správnou cestou? Nasledujem svoj osud? Čo všetko môžem zmeniť a akú veľkú silu mám? Ovplyvňujem ja okolie, alebo okolie ovplyvňuje mňa? Čo je po smrti?

Väčšinu života sprevádzajú otázky a neistoty. Ak sa týkajú nás - našej osoby, sú o to viac znepokojujúce a hodiť ich len tak za hlavu, je veľmi ťažké až nemožné. Tieto otázky k nám väčšinou prichádzajú, keď nie sme so životom spokojní, keď si myslíme, že je voči nám osud nespravodlivý, keď prechádzame ťažkým obdobím. Niečo v nás zúfalo túži po odpovediach. Kto z nás sa sám seba niekedy nepýtal: "Prečo JA ?? Prečo práve ja? "

Neznalosť a nevedomosti sú ubíjajúce. Poďme teda spoločnými silami rozhrnúť ťažkú ​​oponu našej mysle a začnime sa zoznamovať so svojim JA a tým pochopiť našu osudovú cestu. Objavme v sebe silu, zvýši si sebavedomie, prestaňme sa báť smrti, zistime, kto vlastne sme a to všetko hravou a príjemnou formou.

Online kurz astrálneho cestovania je veľkým pomocníkom na tejto ceste sebapoznania. Aby sme mohli byť so sebou spokojní a spoznali sa v najčistejšej podobe, musíme mať v harmónii celé telo - ako to fyzické, tak to "nehmatateľné" (myseľ, duch, duša, astrálne telo ...).

Získame tak reálny dôkaz, že astrálna sila prúdi v každom z nás. Pocítime svoje astrálne telo, zbavíme sa strachu zo smrti. Ako silné budete mať astrálne cestovanie?

Hovoríte o nás

"Sidris ďakujem za perfektnú atmosféru, doteraz som nabitý zvláštne super energiou :-)"
Pavel

 

"Ahojky, ja ďakujem za senzačný zážitok! Bolo to príjemné, vtipné, domáce a priateľské a tak to má byť :)"
Lucka

 

"Milé, hlboké a silné ..... ďakujem tiež za zdieľanosť v nádhernom priestore, kde som cítila domov ....❤ "
Eleni

 

"Dobrý večer Sidris, ďakujem za za veľmi pekné sobotné popoludnie s príjemnými ľuďmi, ktorí sa zaujímajú o podobné témy. Bolo to fajn, žiadna suchá neosobná prednáška, ale príjemné a poučné rozprávanie s priateľmi :)) Ďakujem a prajem pohodové dni, plné tvorivej sily. "
Zdraví Hana

  

"Ahoj Sidris a Teri, tak šesť dní po workshope sa vám už hlásim, že som dnes v noci astrálne vycestovala! Mám z toho veľkú radosť! :-D :-D :-D "
Šárka 

 

"Zdravím priatelia, tak už som asi tiež zasvätený. Cca 20 min lietania od zeme až do stratosféry v ohromných rýchlostiach s pocitom preťaženia. Problém absolútne žiaden, len som sa nad Josefovom zrazil s nejakou striebornou guľou. Otočil som sa a ona letela veľkou rýchlosťou ďalej, tak som to neriešil. Teraz sa tu smejem ako blbec. Zatiaľ lietam prevažne v pološere, len na chvíľku čisté obrysy. Ešte jeden poznatok, správal som sa ako uličník, ako keby mi bolo 15 aj rovnaký pocit, plný energie, zrýchlený. fyzické telo počulo lietadlá red bull teamu a ja som sa za nimi hneď vydal, doletel som ich. Bola to pecka ich v tej formácií pozorovať, vydel som pilotov so slúchadlami, proste všetko. No a tiež ma napadlo mu zahýbať s výškovkou, proste srandičky. Tak snáď nebudú zajtra volať technika, že im vybrovala ručička. Dôkaz som si dal, keď som sa vracal, pozrel som v kúpelni na skrinku so zrkadlom zvrchu a presne u prostred viedol el kábel k osvetleniu. No a keď som si vzal stoličku a pozrel tam , tak tam bol. Pri vytelení som použil miesto snaženia sa o otočenie, skok či inú techniku, techniku ​​fantázie, proste som si predstavil, že som mimo telo a v sekunde som v špirále stúpal ku hviezdam. Zrýchlene som si nacítil ast. telo metódou čo sme sa učili a potom som si za pomocou očí navodil Točenie hlavy a pocit, že stúpam. Nie nad telo, ale hore do neba. Ale ešte predtým som sa usiloval oklamať mozog predstavou, že sedím a nie ležím. No keď už som nevedel či ležím, alebo sedím, tak som odštartoval. Navodil som si POCIT. Na skúšku som sa vrátil, prebudil, zahýbal rukami nohami, otvoril oči, zase ich zavrel a v sekunde bol zase pri strope. Potom som šiel na pivo, už teda v hmotnom svete. Všetkým želám veľa úspechov! PS: Ak to bola len fantázia, tak teda naozaj hustá. "
martin

 

"S ďalšou premenou mi pomohol váš kurz astrálneho cestovania, ktorý bol úplne skvelý! Možno sa mi aj podarilo vycestovať, ale aj cez všetko čo som cítila si tým nie som istá. Zabral na mňa fialový vír, ktorý v momente, keď sa dotkol môjho tela , spôsobil to, že som bola zrazu neskutočne ľahká, ocitla som sa v úplnej tme, ktorá bola taká mäkká a príjemná a zistila som, že v nej dokážem urobiť krok, cítila som neskutočnú eufóriu. Snažila som sa presvedčiť, či sa mi to naozaj podarilo, ale v tej chvíli som si spomenula na svoje telo a zrazu som ho znova začala vnímať a vidieť postranné svetlo od lampičky. Takže ak sa mi to naozaj podarilo, môj výlet trval naozaj len pár sekúnd. (Mimochodom, keď ste povedali, že je možné, že sa ocitneme v úplnej tme, mala som strach a hovorila si, že tam určite nechcem :) ale to čo som zažila nebola vôbec strašidelná tma, naopak som sa v nej cítila moc dobre). Odvtedy to každý deň skúšam, väčšinou keď som v pokoji popoludní a potom ešte večer než idem spať. Zatiaľ sa mi podarilo len rozhýbať svoje astrálne telo v okolí môjho tela a mať úplne voľné ruky, ale úplne von z tela som sa ešte nedostala. Tiež trénujem telekinézu a s bankovkou to naozaj funguje skvele. Takže ďakujem za tak úžasný deň s vami. "
Jana

 

"Priatelia včera som sa zúčastnil prednášky astrálneho cestovania v Brne s Jindrichom a Terezkou a som nadšený, šťastný a ohromený, a to nielen tým, čo všetko som sa tam dozvedel, mohol si vyskúšať a naučiť sa, ale predovšetkým ich veľmi milým prístupom, sú úžasní, zlatí, no nedá sa to slovami opísať. Prajem všetkým ľuďom dobrej vôle mať tú česť sa s nimi osobne stretnúť. Terezka, Jindřichovi ĎAKUJEM, ďakujem ŽE STE
Peter

Prednášajúci hovorí českým jazykom

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať