Samovoľne opúšťam svoje hmotné telo

Niekto sa o astrálne cestovanie musí dlhodobo snažiť, iným sa deje samovoľne a je pre nich príťažou. Základom krásneho astrálneho cestovania je mať dostatok informácií a prípadne mať aj okolo seba ďalších astrálnych cestovateľov, ktorí milujú život nezávislý na hmotnom tele. Môžeme sa tak všetci vzájomne podporovať, dávať si dôkazy, poznávať a preskúmavať astrálny svet. Vo chvíli neznalosti a nepripravenosti je astrálne cestovanie nepríjemný zážitok, ktorý je na obtiaž.


Zdravím,

neviem, ako začať, tak idem rovno k veci. Okolo 17. roku sa mi stala prvá spánková paralýza. Potom to nejaký čas pokračovalo a z paralýzy sa stalo samovoľné astrálne cestovanie, no či sa to dá tak nazvať, pretože našťastie moja myseľ a môj anjel strážny to vždy uťal ešte pred opustením tela. Teraz mám 18 rokov. Bolo a stále je to pre mňa veľmi nepríjemné, tak som raz zašla za mojou psychologičkou, ktorá verí aj v duchovno a také veci, a tá mi poradila si nakresliť na zrkadlo, ktoré mám v izbe, taký symbol "uzavretie" brán. Od tej doby, čo som nakreslila symbol na zrkadlo, bolo samovoľné AC minimálne. Lenže včera sa mi to zase stalo. Stále rovnaký scenár, spím a potom zrazu počujem ako keď praskanie elektriny a trošku brnenie tela, hovorím si, že nechcem nikam vystupovať, že chcem zostať vo svojom hmotnom tele, prosím svojho anjela strážneho a po nejakej chvíli to prestane, ale nie je to hneď, akoby ma niečo ťahalo a ja som hrozne unavená na to proti tomu "bojovať", niekedy som si hovorila, že sa tomu poddám , že už to nezvládnem, ale zakaždým som sa nejako premohla a našla ten kúsok energie, ktorý ma "vyslobodil". Nejako mi to nedá spať (doslova: D) a chcela by som to nejakým spôsobom vyriešiť, ale na astrálne cestovanie stále ešte nejako nemám odvahu, bojím sa, že dostatočne neovládam svoju myseľ, ba naopak mi príde, že si sama privolávam negatívne myšlienky. A tak píšem Vám, či by ste mi mohli nejako poradiť, či je pre mňa vhodná regresná terapia, alebo či to má nejaké riešenie. Ďakujem a prajem krásny zvyšok dňa. :)

Zdravím Jani,

musím úprimne hneď na začiatok povedať: vieš, že týmto mailom by si naštvala hŕbu ľudí, ktorí sa o astrálne cestovanie dlhodobo snažia a stále im to nejde? :-)))

Ty máš neuveriteľnú možnosť spoznávať samovoľne astrálne sféry a brániš sa tomuto nádhernému poznaniu.

Všetko a všetkých spoznať:

Asi by som ti odporučila navštíviť minimálne prednášku, ktorú máme o astrálnom cestovaní, alebo ešte lepšie komplet celý deň aj s praktickou časťou - tu sa budeš učiť ovládať svoju myseľ, ďalej praktické cvičenia, ako sa bezpečne pohybovať v astrálnych sférach. A tiež sa zoznámiš s astrálnymi cestovateľmi, ktorí to milujú a ich nadšenie je veľmi nákazlivé - toto by pre teba bolo veľmi nápomocné. Niet nad osobné skúsenosti ostatných ľudí a zistiť tak, že je všetko úplne v poriadku a je to zábava. :)

Pochopíš, že astrálne cestovanie je dar, radosť a dokonalá hra života, nie príťaž, ktorej je nutné sa báť. Vezmi si, že môžeš byť počas sekundy kdekoľvek na našej planéte, môžeš sa pohybovať pod morom a plávať s delfínmi, vyletieť do vesmíru, cestovať za šamanmi, navštevovať svojich kamarátov, a to všetko nezávisle na svojom hmotnom tele. Všetko hneď a tu a veľmi reálne. Veď je to úžasné !!

Môžeš tiež ísť 11 mesačným kurzom astrálneho cestovania, kde sa dozvieš skutočne všetky informácie a zbavíš sa tak strachu z neznáma. Pôjdeme krôčik po krôčiku, veľmi pomaly sa budeme na všetko pripravovať a poznávať.

Akútna pomoc:

Čo pomáha úplne prakticky zostať v tele, je studená voda. Takže keď si dáš k posteli pohárik so studenou vodou a vo chvíli, keď na teba opäť pôjde opustenie tela, sa stačí vody napiť. Keď už toho nebudeš schopná, aspoň sa pohára dotkni a voda ťa aj tak stiahne. Dokonca sa stačí pohára s vodou v krajnom prípadne dotknúť iba astrálnym telom a aj to ťa už pritiahne viac do hmoty. Ráno si dopraj studenú sprchu a venuj viac pozornosti svojmu hmotnému telu, užívaj si detaily hmotného sveta a celkom si ich zamiluj. :)

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma