Moje nechcené začiatky astrálneho cestovania

Sedím v posteli opretá o stenu a čítam knižku. Zrazu sa mi začne motať hlava a vidím, ako mi začínajú svietiť dlane. Fascinovane dvíham svoje dlane bližšie k tvári a skúmam ich žiaru. Hlava sa motá viac a viac, svetlo sa rozrastá a zrazu sa na seba pozerám z druhého konca izby.

Ako toto pochopiť?

Písal sa rok 2003 a mala som 15 rokov. Vyrastala som v úplne ateistickej a materialistickej rodine. Na čo si človek nemohol siahnuť, to neexistovalo. O viere, smrti, nehmotných veciach sa u nás v rodine nikdy nehovorilo. Čo si budeme hovoriť, táto téma ani nie je na zozname bežných rozhovorov na verejnosti a tak sa stalo, že pre mňa existoval skutočne iba hmotný svet a verila som v realitu, ktorú vidím okolo seba a o ničom inom som nemala ani potuchy.

Preto si asi vieš predstaviť, ako so mnou zamával zážitok, ktorým som začala tento článok. Pozerala som sa na svoje hmotné telo sediace na posteli a svet okolo seba som vnímala veľmi reálne. Bol to asi taký zážitok, ako keby som ťa teraz vzala a počas jednej sekundy ťa nečakane teleportovala napríklad na severný pól a za pár sekúnd by si bol opäť v tele. Nešlo to spochybniť. Prežila som niečo veľmi neobvyklé.

Strach

Prvou mojou reakciou bol šok, ktorý sa behom pár minút premenil na strach. Po dlhých myšlienkových úvahách mi prišlo jediné rozumné vysvetlenie, že mám zrejme nejakú vážnu chorobu (či už psychickú, alebo napríklad nádor na mozgu), mala som tak ohromný strach, že som sa ani nepozrela na internet, aby sa mi nepotvrdili moje teórie. Nikomu som o svojich zážitkoch nepovedala a snažila som sa na ne čo najrýchlejšie zabudnúť.

Preto prosím verejne hovorme o astrálnom cestovaní - aby všetci ľudia o ňom aspoň niekedy v živote začuli a nemali následne tak veľké obavy.

Zážitky pokračovali

Zabudnúť sa bohužiaľ nedalo na dlhú dobu, pretože samovoľné astrálne cestovanie ma stretlo ešte niekoľkokrát a za veľmi neobvyklých situácií. Raz som sedela na vyučovaní klasicky v lavici a opäť sa dostavila známa závrať. Zrazu som sa ocitla v kabinete učiteľov, kde som videla našu učiteľku dejepisu, ako nám pripravuje test na ďalšiu hodinu. Aký bol môj šok, keď skutočne nasledujúca učiteľka prišla s neohláseným testom z dejepisu. Ja som získala prvý reálny dôkaz, že to, čo prežívam, nie je len výplod fantázie či halucinácia, ale má to reálny presah až do hmotného sveta.

Vyhrotenie

Možno si teraz hovoríš, že týmto zážitkom som sa mohla už trochu upokojiť a začať si zisťovať infromácie. Bohužiaľ tomu tak nebolo a môj strach sa stupňoval a posledný klinček tomu dal nasledujúci zážitok:

Sedela som na toalete a začala som okolo seba cítiť hutnú silu, ako keby som sa zrazu ocitla vo vode. Začala som panikáriť a zamerala som svoj zrak na kľúč vo dverách, ktorý bol kúsok od mojich očí ... keď v tom zrazu sa kľúč začal sám od seba otáčať, až som počula cvaknutie zámku, ako sa dvere zamkli.

Okamžite som vykríkla, vyskočila, odomkla a utekala som von, kde som sa dobré 3 hodiny prechádzala.

Odmietnutie

Nastal u mňa zlom. Všetky zážitky boli tak obrovsky silné, že som sama seba presvedčila o tom, že to nie je realita a nič také sa diať nemôže. Spustila sa taká záchranná poistka, ktorá zaistila, že som neskončila na psychiatrickej liečebni a začala som žiť opäť normálny život a všetky "nadprirodzené" udalosti sa mi prestali diať. Povedala som veľmi rázne: "Nie."

O 10 rokov neskôr

sa cez hŕbu synchronicity a nečakaných udalostí dostávam do bytu Sidrisa (toto samo o sebe je veľmi dlhý a zaujímavý príbeh), kde si dávame spoločnú obyčajnú meditáciu. Prežívam pád do čiernoty, motanie hlavy a prichádza na mňa známa panika. Vybavujú sa mi spomienky z dospievania. Všetko rozprávam Sidrisovi a ten ma zasväcuje do pojmu "astrálne cestovanie" a puzzle do seba začínajú zapadať a tvoriť celkový obraz môjho života. 

Teraz

za pár mesiacov sa mi podarilo vedome ovládnuť astrálne cestovanie, mentálne cestovanie a prepojil sa mi hmotný a nehmotný svet. Za niekoľko rokov som zistlila, že vo chvíli, keď mám skutočný strach, tak mám v sebe tak obrovskú silu, že dokáže prasknúť sklenená kanvica. Teda som pochopila, že kľúčom som otočila vtedy ja svojou silou a nie žiadna nebezpečná bytosť.

Bavia ma všetky nehmotné zážitky a milujem zisťovať, ako ešte lepšie ovládnuť svoju vlastnú Silu a tvoriť s ňou vedome svoj svet. Svet v ktorom spoločne so Sidrisom odhaľujeme verejnosti fenomén astrálneho cestovania a tvoríme komunitu Vládcov Sily. Milujem život tu na Zemi. <3

Terí Sidris

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Webinar o astrálnom cestovaní

16. 10. 2020 od 19 hodin

zdarma