Drogy, meditácie, astrálne cestovanie

"Ahoj, akú úlohu v meditácii, a celom prístupe k nehmotným zážitkom, hrá alkohol alebo ľahké drogy, ako je marihuana? Indiáni majú napríklad pred potnou chyžou 4 dni zákaz alkoholu a snáď aj nejaký deň po. Ale zároveň hovorili, že keď je človek pod vplyvom (asi nejakým "normálnym" ... nie pod obraz), tak sa ich citlivosť vnímania výrazne zvyšuje a vidia oveľa viac. Ďakujem "

Silné podporné látky 

Máme veľa ciest ako spoznať iné sféry a medzi ne patria aj tieto skratky. Teda aj pomocné látky, ktoré vo svojej miere dokážu ukázať isté Poznanie. Užívateľ tak instatne získa akúsi ukážku Poznania, ale máme tu niekoľko veľkých ALE.

Reálnosť zážitku

Toto Poznanie môže byť ale na škodu. Užívateľ v danú chvíľu nespoznáva sám seba a svoje zručnosti, ale všetko má sprostredkované skrz podpornú látku. Prichádza tak zákonite otázka: "Je to naozaj precitnutie? Je to realita alebo halucinácie?"

Vlastné sebavedomie

Ďalší zádrhel môžeme nájsť v pretváraní nášho sebavedomia: "Ja som na tej látke zažil to a ono, ale sám to nedokážem." Všetko pochopenie a stavy, dokáže každý z nás prežívať sám. Trvá dlhšie tieto schopnosti objaviť, ale o to sú cennejšie a máme ich plne pod kontrolou. Tým sa dostávame k ďalšiemu bodu.

Sebaovládanie

Vo chvíli, keď sa do hlbokých stavov dostaneme my sami cez získané skúsenosti ich máme plne pod kontrolou. Keď na nás bude prežitok príliš silný, môžeme ho jednoducho okamžite ukončiť. Pod vplyvom drog sme bezmocní a nech sa bude diať čokoľvek, musíme počkať, než účinná látka vyprchá a my sa dostaneme opäť do plného vnímania fyzického sveta.

Útržkovité informácie

Každá látka vám ukáže iba kúsok reality a v tej vás udržuje. Prirovnajme to k tomu, že LSD ukáže veľmi z blízka jeden lístoček, marihuana vám ukáže niečo hnedé a pevnéh, extáza ukáže niečo červené okrúhle ... Po celý čas sme udržiavaní v jednej maličkéj bublinke a nemôžeme sa nad daný stav povzniesť a pozrieť sa a skúmať celú situáciu. Celý čas máme pred sebou jabloň, ale my ju nikdy neuvidíme. Keď prežívame sami, môžeme byť flexibilný a lepšie s hlbokým stavom pracovať.

 

 Jemné podporné látky 


Čaj
môžem osobne odporučiť pre predĺženie analytickej meditácie, teda ak pozorujeme svoju myseľ. Taktiež mi bol mnohokrát dobrou pomocou pred astrálnym cestovaním. Vďaka nemu som bol hore do neskorých nočných hodín, kedy je hmotné telo unavené, avšak astrálne telo môže vykonávať svoju prax.

Bylinné výluhy

Ako sú medovka, mäta, jazmín, ... veľmi príjemné pre dlhú prax, avšak bez vedľajších povzbudzujúcich účinkov, teda je zachovaná naša myseľ, sme to stále my. Veľmi vhodné pre poznanie svojho vnútra.

Káva

je úplne nevhodná pre astrálne pôsobenie, pretože podporuje predovšetkým hmotné telo. Avšak je možné s ňou spoznať chvíle príjemného času pri veľmi aktívnej meditácii na rozličné myšlienky, pričom tieto potrebujeme riešiť.

Tabak

občasne vhodný pre celkové upokojenie a rýchle nájdenie svojho pokojného bodu, od ktorého je možné pokračovať ďalej.

AY! Energy

Mnoho z vás si chválilo úžasné účinky týchto tropických bylín, ktoré sme uviedli na trh. Nielenže vám dodá silu, ale môže byť nápomocný pri vnútornej meditácii. Nájdete ich na www.AY.energy, pre konzumáciu si však urobte pokojný čas, a užívajte vedome, až rituálne ... Byliny privítajte vo svojom tele a požiadajte ich o pomoc pri vyriešení otázky, ktorá vás trápi. Teraz ukľudnite myseľ ... Prichádza silný príval energie, ale vy musíte potlačiť tendenciu vstať a ísť vykonávať fyzickú činnosť! Všetku energiu presuňte do svojho vnútra a buďte len pozorovateľom svojej mysle.

 

Bez podporných látok

Pre získanie skúseností možno ísť aj bezpečnejšie cestou. Priama cesta je mentálne cestovanie TU, potom astrálne cestovanie TU, v ktorom prichádza každodenný cvik a túžba vystúpiť na istú dobu z tela. Pri trvalej vôli vždy prichádza úspech. Dovtedy je ale veľmi nutné trénovať kontrolu svojej mysle TU a k tomu viesť zodpovedajúci životný štýl. Viac napovie priamo online kurz Astrálne cestovanie.

Navždy

Bez pomoci podporných látok možno dosiahnuť oveľa vyššie stavy mysle, plne pod kontrolou a na rozdiel od pomocných aktivít dochádza k automatickému prijatiu skúsenosti, do ktorej už vieme, ako sa položiť. Teda získavame reálnu cestu, sme to my a to bez žiadnych barličiek.

Namiesto náhradky získavame to, čo toľko potrebujeme pre duchovnú prax a následné pochopenie Sveta, keď napríklad vedome astrálne cestujeme. A predovšetkým, táto skúsenosť je prenosná aj po smrti hmotného tela, pretože sme už dávno boli uzrozumení s našim stavom a celkom bezpečne vieme, kde sa nachádzame a čo sa s nami odohráva. Astrálne cestovanie má presah oveľa ďalej, než by sme si len dokázali predstaviť. Vďaka tomu má zmysel pre každého, pretože rieši základnú ľudskú otázku: "prečo som tu".

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách