2 týždenný kurz poznania a ovládnutia mysle - zadarmo

Myseľ - náš najbližší partner. Je nám až tak blízky, že sa s ním mnohý z nás stotožňujú. Ja = myseľ. Myšlienky k nám prichádzajú úplne sami a opäť zase odídu. Všetko sa deje prirodzene a samovoľne, rovnako ako dýchanie, či tlkot srdca. Prečo by sme mali vlastnej mysli venovať akúkoľvek pozoronosť?

Zamyslel si sa však niekedy nad tým, že v slovenčine používame slovné spojenie: "Napadla ma myšlienka."

napadla = zaútočila

Koľkokrát v radosti vykríkneme: "Hej .. niečo ma napadlo!" Pekne absurdná situácia. 😁

My nie sme naša myseľ a už vôbec nie naše myšlienky ... my sme úplne niečo iné, také to vnútorné ja, čo cítiš vo vnútri seba.
Dokážeme našu myseľ nielen zastaviť, ale hlavne - môžeme ju vytrénovať natoľko, že nebude našim pánom, ale dobrým sluhom či spoločníkom.

Koľkokrát si bol už v živote až zúfalý z toho, že sa ti nejaká nepríjemná myšlienka stále vracala a niesla so sebou bolestné emócie? Koľkokrát nám len utečie nejaká dôležitá infromácie, pretože naša myseľ je v tom čase "neprítomná." Akákoľvek závislosť je len silná myšlienka, ktorej znovu a znovu podliehame.

Unikátnosť vlastnej mysle

Fenoménu myslenie sa venujeme už od roku 2000 a za ten čas sme objavili hŕbu aha momentov - napríklad, že pomocou jednoduchej otázky, dokážeme určiť, či sú "tvoje" myšlienky skutočne "tvoje", alebo prijímaš automaticky z okolia všetko, čo sa ponúka. Dokážeme tak odhaliť, či si život vedome tvoríš, alebo ideš automatikou a skôr si životom len vláčený.

Odpovieš na túto testovaciu otázku rovnako ako 70% ľudí, alebo budeš patriť medzi 30%, ktorí si vyberajú len tie najlepšie myšlienky? 

V tomto 2 týždňovom kurze zadarmo pôjdeme čistou praxou a budeme sa zoznamovať s našou vlastnou mysľou. Zároveň ju budeme aj riadne trénovať, aby sme mohli žiť vlastný život. Myseľ priamo tvorí našu realitu, je to začiatok a koniec nášho bežného života.

Prijmeš myšlienku na upratovanie kuchyne, alebo ísť hrať hru na počítači? Zostaneš pri myšlienke striedmej stravy, alebo podľahneš pokušiteľskej myšlienke zmrzlinového pohára? Aké budú tvoje myšlienky a tým tvoj život?

Čaká ťa 7 videí, počas ktorých prejdeme základné cvičenia a otázky, týkajúce sa našej mysle. 14 dní je základná doba, počas ktorej dokážeš už spozorovať prvé väčšie zmeny vo svojom myslení. Preto všetko rob poctivo a najlepšie, ako dokážeš. Na konci kurzu ťa vezmeme do hlbokej meditácie, kde si už vedome budeš tvoriť svoj dokonalý život a nájdeme cestu, ako tieto myšlienky zhmotit v realite. Aby si toto dokázal, skutočne si venuj 14 dní, ktoré venuješ svojej mysli a tým svojmu životu. 

Páči sa ti táto konkrétna myšlienka? Patrí do tvojho života? Ak áno, prihláste sa nižšie a vitaj v kurze, v ktorom spoznáš, pochopíš a ovládneš vlastnú myseľ.  

 

Dvojtýždňový kurz zadarmo