Umelé podporovanie spirituálneho vzostupu?

V akej chvíli sú barličky vhodné a kedy naopak úplne zničia všetko vybudované? Môžu nám veľmi pomôcť, postrčiť nás ďalej, ale tiež zapríčiniť rozpadnutie každej vybudovanej cesty či dokonca jej nenájdenia. Ako je známe, všetky cesty vedú k Osvieteniu. Lenže ako si vybrať takú, ktorá nás dovedie naozaj čo najďalej a to ešte za tohto života? Teda nie až po smrti hmotného tela. Situáciu s barličkou (čaj, jazmín, či iné i silnejšie) môžeme rozdeliť do dvoch skúseností používateľa. Neodporúčame silné barličky, avšak prečo si o nich nenapísať :)

Užívateľ nepozná svoje vyššie vedomie

Ak si teraz vezmete pomocnú látku, ktorá vás dostane napríklad do vysokých sfér, alebo na obmedzený čas z hmotného tela, potom máme úžasné zážitky, ale s veľkou pravdepodobnosťou dôjde k degradácii poznania, len na obyčajnú zábavu. Tu naozaj pomocné látky neriskovať a najprv sa spoznajte. Lebo pri vrátení do tela máte potom tendenciu všetkému prisudzovať len "ovplyvnenie mysle inou látkou". Väčšina užívateľov barliček sa domnieva, že tento stav je navodením istého dojmu. Instantné riešenie je tu pochopené povrchnou mysľou, lebo hlboká myseľ nebola ešte prebudená. Ak jeho presvedčenie trvá, potom barlička poslúžila naopak pre uzavretie jednej z mnohých ciest.

Máme ale dobrú správu, začnite najprv aspoň s návodom k ovládnutiu svojej mysle a po jeho zvládnutí už budete oveľa ďalej v sebapoznaní, než by ste si dokázali predstaviť.  

Alebo užívateľ pozná svoje vyššie vedomie

Na začiatku sme úplne presvedčení, že vieme, kto sme. Uvedomujeme si, že nás tvorí obrovské množstvo myšlienok a presvedčení. Postupom času zistíme, že sme niektoré získali z okolia, ďalšie si sami vytvorili a v neposlednom rade mnohé prebrali z kolektívneho vedomia.

Uchopíme precitnutie

Instantné riešenie je pochopené hlbokou mysľou, ktorú ste vopred poznali. Úplne tak poznáte sami seba, svoje vlastné vedomie. Teraz barlička slúži, ako pomocník na dosiahnutie vyšších stavov, akási mapa, ktorá vám ukáže najbližší cieľ. Vy sa do neho ponoríte, naučíte sa ho poznávať a opäť vás barličkou zavezie späť. Vy už poznáte vyšší bod a teraz viete doň vkročiť.

Barličky iba niektoré a veľmi obmedzene, ale vždy spoločne s poznaním hlbokého stavu vedomia. Pre všetky prípady nájdete prvé kroky v návode (tu).

Najprv si vyberme prirodzenú cestu

1) Svoja vlastná cesta

Či to môže znieť zo začiatku ako príliš jednoduché, až banálne, potom vám garantujeme, že poctivé dodržanie úplne ľahkého postupu vás dovedie tak ďaleko, kam by ste si teraz ani nedokázali predstaviť. Je nutné úplne upokojiť všetky deje, ktoré nás ovládajú a zabávajú. Len vďaka tomu sa môžeme ponoriť hlbšie do poznania. Myseľ zo začiatku protestuje, kope, nadáva, nechce. Ak ste pevní vo vašom rozhodnutí, potom podľa vašich individuálnych schopností myseľ prestane vytvárať všetky zábrany a namiesto toho začne úplne spolupracovať. Máte vyhraté! Úplne jednoduchý návod, nájdete v odkazoch vyššie.  

2) Astrálne cestovanie

venuje cestu ovládnutiu mysle, reálne a dôkazové poznanie seba nezávisle na hmotnom tele. Cesta pre otvorenie všetkých obzorov. Úplne jednoduchý, účinný a vyskúšaný návod mnohých reálnych astrálnych cestovateľov nájdete v návode Astrálne cestovanie prakticky. Skrze astrálne cestovanie postupne spoznáme svoju Silu a svoje Vedomie. Pochopíme, kde sa nachádzame a ako tento svet funguje.

3) Dlhodobá cesta Vládca Sily

Pochopíte a vyriešite svoj život. Najvýznamnejšie chvíle svojho života budete tvoriť úplne vedome. Pôjdete svojou vlastnou cestou. Máte totiž jednu výhodu - jedinečne ovládate svoje myšlienky, a teda ich ohromnú silu! Nepodliehate vplyvu okolia, naopak to ste vy, kto ovplyvňuje svet k lepšiemu. Svoj život sebavedome ovládnete a zažijete prepojenie so svetom. Na cestu Vládca Sily už nastúpilo viac ako 400 ľudí, ktorí každý deň prežívajú radosť zo života plnými dúškami. Žijú prítomnosťou, poznajú zmysel svojho života a mieria k nemu. Vďaka vašej aj našej praxi sme sa posunuli o kúsok ďalej a cesta Vládca Sily prešla úplne kompletnou rekonštrukciou, ktorá ju povzniesla o niekoľko úrovní vyššie. Viac na ceste Vládca Sily.

4) Regresná terapia do minulých životov

čiže forma mentálneho cestovania, kedy získame schopnosť upokojiť myseľ a uvoľniť svoje vedomie do dejstva naprieč časom a priestorom. viac nájdete na našej terapeutickej stránke. Všetko prežívate bezpečne, avšak veľmi hlboko na terapeutickom lehátku s vaším sprievodcom.

5) Hermetizmus

precitnutie do aktívneho budovania Univerza, neskôr vedomé splynutie. Pozor na ego ...  

6) Buddhizmus

trpezlivé hľadanie a nachádzanie. Nájdete, spoznáte, odovzdáte sa či predáte ďalej? Veľmi dobrí priatelia sa nachádzajú v budhistickom centre Rabten. Krásnym príbehom je tu cesta pani, ktorá meditovala v budhistickom centre mnoho rokov. Mala už veľmi ovládnutú myseľ a na tejto ceste tak bola pokročilá. Pri meditačnom zhromaždení sa so svojím vnútorným vedomím opýtala mnícha, či naozaj táto cesta vedie k vyššiemu poznaniu. Mních sa na ňu láskyplne zadíval, zakýval, v tú chvíľu jej astrálne telo vyzdvihol z hmotného tela, nechal ju potrebný čas sledovať kde sa nachádza a potom ju navrátil späť do tela so správou "Áno, ideš veľmi dobre. Dostala si dar a spoznala vyššie možnosti . Teraz ich však v sebe prebuď svojou poctivou cestou."  

7) Zen

priama cesta k ceste pochopenie a odovzdania sa. Priatelia zo zenovej školy Kwan Um Liberec.

8) Duchovná jóga

Komplexná cesta, nie cvičenie, poskytuje cestu precitnutie v hmotnom svete. Je vhodná pre vnímavých ľudí.

9) Byliny AY!energy

Veľmi silný duch rastlín pochádzajúci zo šamanskej časti Južnej Ameriky a Afriky. Do pol hodinky po prebudení si užiť tablety podľa návodu a asi po hodine si sadnite do hlbokej meditácie. Vyskúšali sme pri požiadaní ducha prívetivých bylín aby zjavil svoju silu ... a ... na asi desať sekúnd sme sa ocitli svojím astrálnym telom pri strope. Potom nás ihneď telo stiahlo späť. Priatelia mali minimálne zaujímavé zážitky po niekoľko hodín o silnejšom vedomí a duchu. Tieto byliny sme si tak obľúbili aj pre bežný život. Zmes AY!energy rastlín zoženiete v eshope.

10) Marihuana, LSD, Šalvia divotvorná a podobné

Keď nemáme zvládnuté vyššie vedomie, potom pravdepodobnosť degradácie poznania je veľmi vysoká z dôvodu veľkej sily. Poďme prirodzenou cestou. Pozri začiatok článku.

Dôkaz, že robíte v živote správne

Najväčším prekvapením pre vás bude zmena okolia, pretože sa už nebudete chcieť baviť o témach, ktoré nerozvíjajú myseľ, ba ju dokonca zašlapujú. Toto boli témy minulosti, pretože patrili k istému druhu zábavy, či aspoň bezúčelnému táraniu. V tejto chvíli ste si vnútorne vybudovali svoje veľmi silné vedomie, preto choďte vyššie, cestujte astrálne, mimotelovo, spoznajte úplne čisté vedomie ...

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať