Siahla na vás smrť? Užite si to! :-)

Ten pocit keď k vám niečo príde a odnikiaľ na vás siahne ... Alebo vás niečo ťahá za nohu z postele keď spíte? Alebo si v z vás bytosti robia pohovku a sadajú si na brucho, pričom sa nemôžete pohnúť? Priatelia máme pre vás zaujímavé poznanie, pretože podľa množstva pisateľov k nám na email pohodove@astralnecestovanie.sk to nie je zas tak neobvyklý zážitok. Máme ho väčšina. Vážne v tom nie ste sami a dobrá správa je, že všetci dokázali situáciu vlastne jednoducho ovládnuť. Stačí k tomu iba pevné rozhodnutie.  

Chodia duchovia po byte a dokonca hýbu s predmetmi?

Výborne, naskytla sa vám jedinečná príležitosť spoznať, že naozaj niečo existuje medzi nebom a zemou. Prijmite, že sú to ľudia, ktorí mali predtým tiež hmotné telá, ale teraz sa pohybujú v astrálnej sfére. Je tu však veľká možnosť, že je to práve vaša astrálne Sila. Toto ste vy a dokážete veľké veci!  

"Keby som to prijala na začiatku, tak si ušetrím veľa prebdených nocí. Na začiatku som z toho bola otrasená" Terí Sidris

Je dosť možné, že sa v poslednej dobe vyvíjate duchovným smerom, teda doslova k týmto skúsenostiam musíte a chcete dochádzať. Ako inak chcete dôjsť k poznaniu nehmotného sveta, než osobnými skúsenosťami? Rozprávaním od ostatných ľudí neveríte, teda je čas, všetko spoznať na vlastnej koži. Užite si to, buďte v pohode a ste v bezpečí. Vážne, to práve vy ste vládcovia tejto situácie! Vždy!  

Vaša astrálna Sila je ohromná

Prijmite tieto skúsenosti ako niečo nové, užite si to a prevezmite vládu. Je to skvelá správa :) Vždy však môžete priamo pôsobiť svojou Silou a doslova všetky nechcené vplyvy odstrániť.

Prežite si emóciu: "Toto je môj priestor, ja som vládca astrálnej Sily"

Keď sa necháte vydesiť, tak s tým už nič neurobíte, podľahnete tomu. Vy máte na viac. Máte hmotné + astrálne (duša) + mentálne telo (duch). Kým bytosti majú len astrálne telo a niekedy aj mentálne telo. Vy máte vždy prevahu a záleží len na vašom rozhodnutí a pokoji mysle. Doslova vy tvoríte vlastný svet s vlastnými pravidlami.

 

"Naozaj je možné odmietnuť, už mám dlhú dobu pokoj" Damián

Prežívate úplne prirodzené poznanie, tiež to poznáme, vítajte to :) Po pár mesiacoch to už bude samozrejmé, až nudné ... A budete chcieť ísť celkom prirodzene do oveľa vyššieho poznania.

Návod na ovládnutie svojej Sily

Získajte svoju vlastnú ovládnutú myseľ a celkom prirodzene ovládnite všetku Silu. Toto je váš prvý krok ...  

Už však vnímate ohromnú Silu?

Alebo ste ešte v posteli prebudení hlbokým šťuchnutím, ktoré ako elektrina prejde celé vaše telo? Zväčšujete sa? Cítite okolo seba aj vo vnútri seba veľkú Silu?  

"Chodili za mnou každý deň a učili ma stále viac. Po niekoľkých rokoch už všetko beriem ako samozrejmosť. Som vďačný za pomoc k Prebudeniu." Jindřich Sidris

Tu vás doslova prebúdza vaše astrálne telo, vy sami seba prebúdzate, aby ste konečne urobili krok ďalej. Urobte to! Je však napriek tomu na vás, či vstanete, alebo budete ďalej ležať. Bežte a choďte naozaj svojím životom, takým, ktorý vy naozaj chcete! Vy to môžete, pretože práve vy ste si vybrali život v tomto tele.  

 

Potom je úplne na mieste sa posunúť míľovými krokmi vpred a budeme hrdí, keď sa osobne uvidíme na ceste Vládca Sily,
nebo na online kurze Astrálne cestovanie.

Je v poriadku jesť, piť, meditovať, utekať. Robte čokoľvek, hlavne nech vás to napĺňa.

    

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať