Samovoľné opustenie tela - splnený sen či nočná mora?

Mnoho z návštevníkov našich stránok túži po astrálnom cestovaní. Čo sa však môže stať, ak na to nie sme dostatočne pripravení?

Stojím úplne vystrašená a pozerám cez miestnosť na posteľ, kde leží moje telo. Nechápem, čo sa deje.

"Ja tu stojím a pritom tamto ležím! Ako je to možné? Čo sa deje? Pomoc!"

Po nekonečných sekundách sa odhodlám urobiť krok k posteli a v tej chvíli sa prebudím opäť v tele a som si absolútne istá jednou vecou - toto nebol sen.

Medzi 16 - 17 rokom svojho života som zažila niekoľko samovoľných astrálnych výstupov. Pre niekoho splnený sen, pre mňa nočná mora. Dialo sa mi niečo, čo som nemohla ovplyvniť a čo som absolútne nechápala. Názov astrálne cestovanie som nikdy nepočula, vyrastala v rodine, kde všetko "nadprirodzené" bolo tabu. Pripadala som si ako blázon.

Mnohým z vás teraz možno vŕta hlavou: "Prečo si nezačala zisťovať informácie?" Odpoveď je jednoduchá - bála som sa. Tak veľmi som sa bála, že sa niekde dočítam o psychických poruchách, že je to niečo vážne, že môžem mať napríklad nádor na mozgu (teraz sa tým myšlienkam už smejem :-)) a naozaj som to nechcela vedieť!

Ako také samovoľné astrálne opustenie tela vyzeralo u mňa?

Vždy rovnaký scenár - zmenilo sa mi vnímanie okolitej reality, začala som vidieť jasnejšie a akoby hlbšie. Cítila som silné vnútorné točenie a robilo sa mi zle od žalúdka a náhle som bola vonku z tela. Celý zážitok vrátane navrátenia do tela odhadujem do 1 minúty.

Do toho ma začala navštevovať bytosť, ktorá možno vtedy mala dobré úmysly, ale ma to všetko desilo stále viac a viac.

Pred 17 rokom vo mňe prišiel zlom. Moja psychika už príval nadprirodzených vecí neustála a ja som všetko odmietla. Prišlo tam niečo, ako pevné rozhodnutie: "Ja nie som blázon a toto proste neexistuje a nedeje sa to."

Od tej chvíle bol pokoj a to na celých 10 rokov.

Potom som sa zoznámila so Sidrisom a kolotoč nadprirodzených vecí začal nanovo :-) Ale tentoraz som hneď na začiatku pod jeho vedením absolvovala regresnú terapiu, kde som všetko pochopila a dovolila som si opäť prežívať život naplno aj s "nehmotnou" zložkou tohto sveta. :-)

Postupom času som okrem iného získala schopnosť ostatným ľuďom uvoľňovať astrálne telo a tým im veľmi uľahčiť ich astrálne cestovanie.

Ak by ste tiež radi zažili astrálne cestovanie (úplne vedome a očakávane :-)) potom prosím najskôr pochopte svoj život v regresnej terapii a následne dodržujte všetko, čo je v AC návodu... 

Hľadajte informácie, návody, je toho nielen u nás hŕbu. Ide to a je to bežné, pre ľudí i zvieratá vrodené.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať