Sidris rodina: Lucidné sny a Minulé životy

"Mala by som otázku ohľadom lucidného snívania s ďalším človekom. Čítala som váš príspevok a už niekoľko dní nad tým musím premýšľať, stále mi nemôže dôjsť princíp toho, ako sa spojí môj sen a ďalšie osoby? Predsa sa nemôžem dostať do sna napr. Slávnej osobnosti. Ako to teda prebieha? Ak to však má nejaké vysvetlenie. Neviem či poznáte knihy od K. Gier konkrétne trilógiu kníh strieborných snov, Kerstin o lucidnom snívaní s viacerými osobami vysvetľuje chodbu plnú dverí, každý človek v nej má svoje dvere, vstup do jeho sna. Myslela som si, že je nemožné snívať s viacerými ľuďmi, ale asi som sa mýlila. "Petra

V bežných snoch sa nachádzam vo svojej vlastnej astrálnej sfére. Závisí na sile nášho vedomia a astrálneho tela, či je sen lucidný, bežný, alebo si ho vôbec nepamätáme. Preto pre ovládnutie snov je nevyhnutné sa naučiť mentálne cestovať. Vo chvíli, keď dobre vnímame svoju Silu, všetko nám pôjde o to ľahšie. (Prežívame spolu prakticky na ceste Vládca Sily). 

Vo chvíli, kedy máme zvládnuté lucidné sny, môžeme sa začať vzájomne navštevovať.

Máme už reálne skúsenosti zo stretávania a odovzdávania si informácií skrze snové sféry. Tento krok chce veľkú prax, časté opakovanie a komunitu ľudí s ktorou spoločne kráčate rovnakou cestou. Vládcovia Sily sa pustili do bádania snových svetov a máme skvelé výsledky.

Teória je jednoduchá - vo chvíli, keď ste v lucidnom sne, tak si vybavte človeka, s ktorým chcete sen zdieľať. Ukážete sa v ňom.

Prax je o niečo zložitejšia, pretože sa môžeme objaviť nie u reálneho priateľa, ale iba u jeho snového fragmentu (naša časť, ktorá prežíva úplne automatický sen a je tam len pramálo Vedomia). Celá prax spočíva v pozorovaní a hľadaní si vlastnej cesty v presune v snových sférach. Zobuďte sa, všetko si zapíšte a porovnávajte s priateľmi všetky zápisky nielen spoločných snov, ale všetkého snového diania. Budete prekvapení, ako skoro začnete mať spoločné snové prvky a nebude dlho trvať a reálne sa v sne stretnete a budete sa rozprávať. :)

Ak vás toto zaujalo je pre vás správny krok stať sa Vládcom Sily.

 

Dôkazy regresnej terapie do minulých životov

"Stále sa v tom bijem ... ako tomu mám plne dôverovať, keď si čítam články, všetko dáva zmysel. Ale občas sa nájdu články, ktoré všetko dokonale poprú a perfektne popíšu čo sa vlastne deje, ako napríklad o Treťom oku ... popisujú, že sú to vlastne zakrpatené receptory zraku, ale tiež vie táto vec v mozgu spôsobiť halucinácie. Ako sa to dá vysvetliť, že to všetko nie je len výplod ... Trebárs to astrálne cestovanie. Alebo minulé životy, čo keď to je len fantázia , ktorá sa jednoducho v tom tranze spustí ... a potom vlastne naozaj nie je nič. Mam naozajstný strach. Je to môj boj. a úplne ma to mučí. " Eliška

Tretie oko

môžeme brať ako pripodobnenie, ktoré nám pomôže jasnovidne sledovať aurické vyžarovanie. Učíme sa doslova vnímať menej obmedzeným telom, teda mimo svoje hmotné obmedzené telo. Nachádzame svoje vedomie. Svoje mentálne a astrálne telo.

Telekinéza

Možno ľahko nacvičiť a stačí to len urobiť. Napríklad s nami na youtube a cestou Vládca Sily.

Rozdiel je však v prípade astrálneho cestovania,

kedy musí byť záujemca úplne rozhodnutý, že chce krátkodobo a bezpečne z hmotného tela doslova vystúpiť. Tu už s vierou pracovať musíme, lebo musíte veriť práve sami sebe že to zvládnete. Následne je vhodné astrálny výstup dôkazne potvrdiť.

Je príjemné, že na minulé životy nemusíte veriť vôbec, len prežiť...

napriek tomu sa do minulých životov dostanete cez stále hlbšie stavy. Od prítomnosti spoločne prechádzame do mladosti, detstva, do batoľaťa, lona mamičky až do minulých životov. Pre potvrdenie tu hľadáme presné roky a mená, ktoré sa veľmi dobre potvrdzujú cez verejne dostupné kroniky. Strach je na mieste, ako prirodzená reakcia na niečo nové. Vy však môžete prísť na to, ako je to naozaj, rovnako ako mnoho našich priateľov :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať