Sidris rodina: Svetelný tunel smrti

Prichádza nám naozaj veľa mailov, v ktorých sa pýtate na toľko úžasných vecí, že je úplná škoda, nechávať si všetko len pre seba. Ste toľko inšpirujúci!  Ďakujeme vám za všetky podnety, ktoré od vás dostávame. Poďme sa spoločne pozrieť na niekoľko otázok o živote po smrti, ktoré poslala Adélka.

Veľa sa zaujímam o astrálne cestovanie a zaujímalo by ma, či keď vystúpite z tela, môžete vidieť aj rôzne chyby v tele (choroby, alebo aj napríklad začínajúcu chrípku a tak pod.). Alebo ... máte schopnosť "vidieť" aj len tak?

Vidieť choroby v tele možno mnohými rôznymi spôsobmi, ale astrálne cestovanie k tomu nie je najvhodnejšie. :) Naopak veľmi vhodné je pre tieto účely mentálne cestovanie (cestovanie našim vedomím), kedy sa svojím duchom úplne ponoríte do danej osoby a presne v tej chvíli viete, kde ju čo bolí, na čo myslí a aké má starosti.

Ak chcete zostať v hmotnom svete a nikam necestovať, potom odporúčam naučiť sa vidieť auru. Zo začiatku budete vidieť iba životnú energiu, možno základnú farbu aury, ale praxou uvidíte už auru jednotlivých častí tela. Potom už je veľmi jednoduché všimnúť si akýchkoľvek anomálií vo farbe aury. Avšak oproti mentálnemu cestovaniu je to len orientačná záležitosť.

Ak sa napríklad pozriete na auru a uvidíte anomáliu na lakti, tak v tej chvíli neviete, či sa jedná o chorobu šliach či kĺbu. Keď ale dotyčnú osobu návštívite mentálne, tak sa dozviete, že trpí chronickým zápalom šliach, pretože lakeť nadmerne zaťažoval v práci pri zdvíhaní ťažkých autodielov. :)

Návod na videnie aury.

Návod na mentálne cestovanie

Tiež ma zaujíma, či keď človek zomrie, ocitne sa teda v astrálnom svete, kde potom čaká na svetlo?

Áno, presne tak :). Keď vystúpime z hmotného tela, ktoré zomrelo a nemôžeme sa teda do neho navrátiť, ocitáme sa na nejakú dobu v posmrtných sférach astrálneho sveta. Tu každá duša (astrálne telo) strávi inak dlhú dobu. Niekto sa tu zdrží pár týždňov, či mesiacov. Iní po dobu niekoľkých rokov a tí "najtvrdohlavejší" aj niekoľko desiatok rokov. Vlastne ono čakanie na svetlo je doba, keď si človek uvedomí, že už v hmotnom svete nič nemôže tvoriť, nieto sa doň vrátiť. Akonáhle sa odpúta od všetkých potrieb a chtíčov, odchádza do svetla.

A keď zosnulý pôjde za tým svetlom, čo potom?

Akonáhle zosnulý odchádza do svetla, zbavuje sa svojho astrálneho tela. Teda všetkého, čo ho obmedzovalo. Kým zostával v posmrtných sférach, tak mal stále svoju charizmu a stále sa vnímal úplne totožne, ako v hmotnom svete. "Som Lukáš, mám 47 rokov a vážne milujem pretekárske autá, rýchlosť a adrenalín. Vždy ma úplne vytočilo, keď som sa pozeral na preteky a žena na mňa začala hovoriť. Ani tú chvíľku pokoja mi nenechala ..." Asi sa chápeme, že? :)

Keď sa tohto "zmätku" vzdáme a odídeme do svetla, zostane nám mentálne telo (duch, vedomie). Cítime šťastie ... lásku ... pokoj ... Je to nádherný pocit.

Zároveň znie posmrtný život dobre, ale aj celkom strašidelne. : D Myslím tým, že či som to dobre pochopila, tak potom človek stráca pocity, ktoré mal ako človek, že cíti len pokoj. A to je znepokojujúce, cítiť "len" pokoj. Nedokážem si to predstaviť.

Ono je to pre nás nepredstaviteľné do toho času, než to zažijeme. Ten pokoj, šťastie a láska sú tak intenzívne a čisté pocity, že naozaj nič iného nechcete.

Našťastie mentálne cestovanie je veľmi jednoduché a môže sa ho naučiť každý. Akonáhle si túto schopnosť osvojíme, tak môžeme zažiť tento stav a potom pochopíme, že vážne na tom nie je nič strašidelného. Naopak ... je to veľmi oslobodzujúce pocit.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať