Pusti sa svojich snov, nech sa splnia

Každý z nás má priania a sny, ktoré by sme chcel splniť. Niekedy sa to darí viac, inokedy menej a nie je výnimočné, že občas sa ani zďaleka k cieľu nepriblížime. V čom tkvie čaro splnených snov? Ponúkame vám veľmi efektívny návod, ktorý vás posunie priamo bleskovou rýchlosťou vpred. Je len na vás, či využijete všetky body naraz, alebo budete praktizovať len určitú časť. Čím viac metód zvolíte, tým rýchlejšie všetkého dosiahnete. Najlepšie si to ukážeme na konkrétnom prípade, kedy si žena praje vyliečiť svoje boľavé koleno.

  1. Autosugescie:
    Večer pred spaním si stále dokola opakujte: "Som zdravá. Mám zdravé koleno. Som zdravá. Mám zdravé koleno ..." Tvrdenie musí byť presvedčivé a v prítomnom čase. Najlepšie možnosťou je tieto vety stále opakovať, kým nezaspíme. V tú chvíľu je to posledná myšlienka pred zaspaním a veľmi silno môže pracovať na podvedomej úrovni po celú noc.

  2. Ovplyvnenie vody a jedla:
    Než začnete jesť či piť, vložte svoje želanie do potravy, ktorú sa chystáte skonzumovať. Veľmi reálne si predstavte, že váš sen sa nachádza vo vnútri jedla a akonáhle ho zjete (či vypijete vodu), dostáva sa do vášho tela, kde pomocou trávenia dôjde k uvoľneniu energie, ktorá sa vnesie do každej vašej bunky. Sen vás v tej chvíli doslova naplní.

  3. Vizualizujte:
    Zatvorte oči a celkom reálne si predstavte, že máte zdravý lakeť. Snívajte, fantazírujte ... vžite sa do situácií, kedy vás už nič nebolí. Hráte tenis, beháte, skáčete a bolesť nikde! Prežite si to so všetkými emóciami, ako keby to bola pravda! Úplne sa do tej predstavy ponorte a zabudnite na bežný život. Teraz žijete šťastná a zdravá.

Toto sú 3 najúčinnejšie metódy, ktoré ale sami o sebe nič nezmôžu, ak sa vynechá jedna veľmi podstatná časť. Využívajte autosugesciu, impregnáciu aj vizualizáciu, tak dlho, ako uznáte za vhodné. U niekoho to môže byť týždeň, iný je spokojný až po mesiaci. A potom ... Úplne na svoj sen zabudnite. Pustite sa kŕčovitého držania svojho sna. Prestaňte po ňom túžiť a stane sa.

Momentálne to asi nedáva celkom logiku že? "Ja sa tu mesiac budem snažiť, intenzívne myslieť na svoj sen, žiť ním a potom sa ho mám vzdať? Prečo?" Odpoveď je veľmi jednoduchá. Predstavte si, že s každou autosugesciou či vizualizácií tvoríte novú realitu. Takú realitu, ktorú vy sami chcete. Čím kvalitnejšie si prajete, tým väčšie množstvo energie vzniká. Môžeme to vnímať ako obrovský nafukovací balónik, ktorý máme priviazaný okolo zápästia. Vždy keď si želáme, tak sa o niečo zväčší, ale stále je pri nás.

My ho teraz musíme od seba odstrihnúť a prepustiť ho, aby mohol začať pracovať. Táto energia (balónik) potrebuje voľnosť, až potom môže vykonať potrebné kroky, ktoré vedú k splneniu sna. Nech sa budete snažiť akokoľvek, vaše autosugescia a impregnácia budú úplne dokonalé - nikdy však nedosiahnete výsledku, ak sa nedokážete svojho sna vzdať. Dajte takto Univerzu najavo, že sa nejedná o závislosť na danej veci, ale je to úprimné želanie, ktoré si zaslúžia byť splnené.

 

"Dnes som si overil účinky. Povedal som si, že skúsim niečo malé. Dnes ma ráno z ničoho nič bolelo rameno, nemám s nim žiadne zdravotné problémy len me začalo bolieť. Tak som si v hlave stále opakoval že mám zdravé rameno. Po chvíli som na to v práci úplne zabudol a keď som si znova spomenul, rameno už nebolelo. Je to naozaj zaujímavé, hlavne teraz s priateľkou čítame Vaše články a všetko sa zdá neskutočné, ale obaja tomu veríme. Preto už sa veľmi teším na ďalšie lekcie Vládca sily."
Šimon

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať