"Nemôžem sa prebudiť zo sna"

Pre niekoho je lucidné snívanie ťažko zvládnuteľný cieľ. Pre našu čitateľku Adelu sa stalo nočnou morou.

"Už niekoľkokrát sa mi stalo, že som sa ocitla v zvláštnom stave, akoby som prežívala ,, sen v sne ". Všetko bolo veľmi reálne a uvedomovala som si, že spím. Zakaždým som sa ale dokázala prebudiť sama. Včera to však bolo iné. silné. v realite som ležala na chrbte, vedľa ležal priateľ s telefónom v ruke. Ja už som cítila, že zaspávam, ale zrazu som bola zase vo sne a vo sne. Videla som úplne rovnakú situáciu. priateľ vedľa mňa s telefónom. Zbadala som aj svoju tvár a v tom mi došlo, že spím. Potom ma ale vydesili dve biele nočné košele zavesené pri strope. Povedala som si, že sa mi určite bude zdať nejaká nočná mora. Tak som sa rozhodla, že sa radšej prebudím. ale nešlo to, snažila som hovoriť na priateľa, ale nemohla som, nemohla som sa ani pohnúť. Tak som sa upokojila, zavrela oči a povedala si, že sa pokúsim vydávať nejaké zvuky, aby ma počul a zobudil ma. Nakoniec to zafungovalo a on ma zobudil . Bol to pre mňa veľký šok. Absolútne som nechápala, ako to, že som sa nedokázala zobudiť sama, aj keď som vedela, že spím. Teraz už sa bojím zaspať, že sa mi to stane znova a zase nebudem schopná sa prebudiť sama."

To, čo prežívate, sa nazýva lucidné snívanie. Je to okamih, kedy si vo sne uvedomíte, že spíte a máte v tej chvíli všetko pod kontrolou a môžete si robiť doslova čokoľvek! A ja vám musím povedať, že sa vám dostáva neuveriteľného daru! (Viem, že to tak zatiaľ možno nevnímate, ale čítajte ďalej).

Drvivá väčšina ľudí, ktorí sa vedome pokúšajú Vedome snívať, rieši práve opačné problémy. "Ako si uvedomiť, že snívam?" a "Ako zostať čo najdlhšie v lucidnom sne?" (Viď. Jednoduchý návod na lucidné snívanie v tomto článku).

Vy však máte prirodzene tie najlepšie predpoklady - užiť si vedome čas, keď spíte. Rozhodne sa svojej schopnosti nevzdávajte a naopak sa s ňou naučte pracovať.

Skúste si vo sne pomocou svojej vôle vytvoriť dokonalý ostrov, mesto, zámok...

Čokoľvek, kde vám bude príjemne a náramne si to užite. Skúste lietať, navštíviť koralové útesy pod vodou.

Môžete doslova zažívať čokoľvek! Je to nádherný, oslobodzujúci pocit.

Keď sa budete chcieť zo sna vedome prebudiť, tak sa zamerajte na niečo, čo je stopercentne snové. Skúmajte to. Vo vašom poslednom prípade práve ony košele. Nechajte sa nimi vtiahnuť do snovej reality a potom budete mať klasický sen, skrz ktorý sa môžete prebudiť. Alebo sa vo sne rozhodnite, že pôjdete spať. Teda na všetko rezignujte a jednoducho zaspite. Opäť sa dostanete do stavu bežného sna, z ktorého je veľmi ľahké sa obyčajne prebudiť.

Keď bude problém pretrvávať, napíšte nám. Vieme, ako to následne vyriešiť.

Musíte ovládnuť samu seba. Očakávajte len lásku, pohodu, pokoj a bezpečie. To, čo vytvoríte, budete mať, a preto vám z portálu astrálneho cestovania posielame láskyplné myšlienky.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať