Sidris rodina: Astrálne cestovanie a čas

Obrátil sa na nás študent s nasledujúcimi otázkami.

"Krásny deň. Chcem sa opýtať: pri naozaj veľkom uvoľnení cítim motanie hlavy a je mi na vracanie. Vždy ma to vyruší, nemôžem pokračovať ďalej a jednoducho idem spať. Nepociťujem teda pískanie v ušiach - dočítal som sa, že ide o poslednú fázu pred vystúpením z tela. Nie som si istý, ale myslím si, že už od toho nie som ďaleko. Možno, že by som mal byť dlhšiu dobu bez myšlienok. Chcieť vystúpiť z tela na dve minúty nestačia, pán Sidris písal, že bez problémov budeme, až to zvládneme tak na päť minút. Počul som tiež, že v astrálnom svete neexistuje čas a priestor. priestor - to chápem, možno je to nekonečná krajina, ale že tam nie je čas, to si neviem predstaviť. to znamená, že tam môžeme stráviť rok a v skutočnosti uplynie len hodina, než sa vrátime? Alebo je to tak, že duša sa navracia treba po štyroch hodinách? Neviem si to predstaviť. Tiež som sa dočítal o paralýze tela, keď sa do neho duša navráti, že človek môže byť na chvíľu ochromený, alebo sa klepať a šklbať - z návratu späť mám strach. Ale údajne to vždy dopadne dobre a telo sa pomocou mysle behom pár minút rozhýbe. Dnes som si prečítal váš starší článok a chcem astrálne vycestovať. Prajem si to, pretože chcem spoznať krajinu astrálneho sveta a hlavne tie iné bytosti a sféry. Vopred ďakujem za odpoveď. A predovšetkým za rady a za to, že ma nezrážate. Už čoskoro sa uvidíme. "Karel

Musím povedať, že ste na najlepšej možnej ceste! Akonáhle cítite motanie hlavy a je vám na zvracanie, tak choďte ďalej. Je to naozaj posledná štádium pred astrálnom vycestovaním. Nemusíte sa báť - tie nepríjemné pocity nie sú fyzického tela, ale astrálneho, a naozaj sa nič nestane. Stačí ich len prekonať a behom pár sekúnd budete v astrálnych sférach, bez týchto pocitov.

Nemusíte nutne meditovať v ničote. Naopak máme skúsenosti, že najlepší spôsob je ovládnuť len jednu myšlienku. V tej chvíli to bude myšlienka "vystupujem z fyzického tela" a nebudete dávať žiadnou myšlienkou dôležitosť sprievodným javom, ako je motanie hlavy, brnenie v tele pod. V tej chvíli existuje len myšlienka na opustenie tela - žiadna radosť, naštvanie, nedočkavosť. Len a len "teraz opúšťam svoje fyzické telo". Jednoduchý návod na ovládnutie svojej mysle nájdete TU.

V astrálnych sférach priestor aj čas svojím spôsobom existujú. Neexistuje tu iba hmota. Čo sa týka priestoru, nie sme v ňom obmedzení práve tou hmotou a teda sa v ňom môžeme voľne pohybovať. Čas ako taký sa tu zmenil na večné "TERAZ". Tu je práve dôležité maximálne ovládať svoje myšlienky, pretože na čokoľvek pomyslíte, to sa tu hneď teraz stane. Chcete byť pod morom? Ste tam okamžite. Chcete vidieť bytosť? Máte ju tam. Len pomyslíte na svoje fyzické telo a behom okamihu ste späť.

Po návrate do tela sa nemusíte obávať žiadnej paralýzy, či klepania a chvenia tela. Je to úplne prirodzený a jednoduchý proces. Vraciate sa do vášho tela, ktoré poznáte a ono pozná vás. Nič zložitého neočakávajte. Keď ale chcete mať istotu, majte pri sebe pripravený pohár vody. Voda je veľmi sťahujúca a stačí sa jej len dotknúť, a budete úplne umiestnený vo svojom hmotnom tele.

Musím povedať, že ste naozaj už veľmi blízko a preto vytrvajte a nenechajte sa ničím odradiť. Ak by sa to dlhodobo nedarilo (čo u vás už naozaj nehrozí), odporúčame postupovať systematicky v kurze AstralneCestovanie.sk

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať