Inšpiratívne články pre váš rozvoj

Prehĺtanie pri astrálnom cestovaní

je častý problém pri uvoľňovaní fyzického a astrálneho tela. Na zníženie tvorby slín pomáha mať zľahka pootvorené ústa a oprieť jazyk za horné zuby.

4 otázky a odpovede: Nemám vôbec žiadne skúsenosti, je kurz pre mňa?

Zaoberáte sa lucidním snívaním? Nemám vôbec žiadne skúsenosti, je kurz pre mňa? Áno, ideme v ňom od úplných základov, teda je aj pre ľudí, ktorí sa v živote nezaoberali vlastnou mysľou a nehmotným svetom. Zároveň je tiež pre ľudí, ktorí majú k astrálnemu cestovaniu veľmi blízko, všetko cítia a sú "tesne pred vystúpením", len sa nedokážu odpútať od tela.

Video ZADARMO

Tu nájdeš 2,5 hodinovej video plné energie a informácií. Kompletné informácie, ktoré potrebuješ poznať, než sa pustíš do astrálneho cestovania. Nech sa páči 🙏🏻

Astrálne cestovanie v sne

Astrálne cestovanie v sne nám dáva jasný dôkaz, že po astrálnom cestovaní skutočne túžime aj na hlbšej úrovni.

Prirodzene som astrálne vystúpila

Od uvoľnenia a zdvíhania do zvislej polohy je to krásne, čisté astrálne cestovanie. Stále sa plne sústredíš a vedome si v zážitku.

Astrálne cestovanie a Reiki

Keď už máte reiki, tak to pre vás môže byť len výhoda - poznáte a vnímate Silu, je to pre vás už veľká výhoda, vieš so silou už pracovať.

Stále sa mi vracajú rovnaké myšlienky

Peťa, je to dobré, teraz začíname základ ovládania myšlienok, je to v poriadku, chce to prax a stále každý deň to isté. Než sa myseľ upokojí chvíľu to trvá.

Astrálnym cestovaním do čiernej diery

Tak toto je krásna synchronicita, pretože do čiernej diery sa pred pár dňami vydal náš astrálny cestovateľ / Vládca Sily a astrálne cez ňu prešiel.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať