Zažite dôkazy sami na sebe, že Astrálne cestovanie existuje!

S bežnou mysľou môžeme len ľahko veriť, že niečo mimo naše bežné vnímanie existuje. Môžeme chcieť ale viac. Rovnako ako som chcel ja a vytrvalú vôľu získal. Rád si všetko ale potvrdím v zmenách na hmotnej úrovni - a toto si musí každý praktizujúci sám taktiež dokázať.

Experimentujme zo silami

Asi najťažšie to bolo úplne na začiatku s telekinézou a potom pri najväčšom kroku, ktorým bolo astrálne cestovanie. Je to totiž tak veľký krok, človek sa musí úplne len poddať do dôvery v ono niečo - prírodu, prúd života, Boha ... 5 mesiacov som praktizoval a veril ... 3 mesiace pomaly len praktizoval, a ďalší mesiac už mlel z posledného - ako z praxe tak viery.

Pevne sa rozhodnime, nezávisle od výsledku

Deviaty mesiac som sa rozhodol vnútorne tak, ako nikdy. Buď to skrátka existuje, alebo nie! Chcem to! A ... rozhodol sa. Nasledovalo tak silné a reálne vystúpenie z tela pomocou astrálneho tela, že tieto zážitky sa dajú úplne zrovnať ako keby sme chodili vedľa svojho tela a pritom všetko bolo úplne reálne !!! Je to rovnaké! Len telo leží v bezpečí a samo o sebe funkčné na posteli ... Až na to, že priestor ako taký je teraz len pojem, nie prekážka.

Začiatky

Vhodný krok na uvoľnenie a získanie prvého poznanie je zažiť regresnú terapiu. Všetci ju však nezažívame rovnako. Z vlastného pozorovania musím povedať, že len 30% má veľmi hlboký stav absolútneho ponorenia do vnímania prúdu sveta - kolektívneho nevedomia ... ďalších 30% cestovateľov má zážitky hlbšie, 20% úplne plytké a zvyšných 20% sa nedokáže vzdať svojej istoty fyzického tela a mysle.

Reálne mimotelové cestovanie mení pohľad na život

Človek, cestovateľ, týmito skúsenosťami získava niečo tak silné a iné, že je to porovnateľné snáď len keby sme mnoho dní nepili, alebo poznali len špinavú vodu .... A potom ... Sme objavili úplne čistú vodu .... Je to reálne, je to pomocné, je to niečo, čo nám ukazuje realitu v širšom meradle. Nie každý ju ale musí poznať, niekto si úplne vystačí so základnými vlastnosťami tohto sveta, len niekto chce zažívať všetky možnosti.

Klient? Čo sa za tým skrýva? Nechceš lepší život? RODINU?

Rovnako tak cestovateľ už nechce zapadnúť do bežného pojmu života. Napríklad slovo klient je nepochopiteľné. Naozaj si neviem predstaviť, že by sme si teraz písali len z obojstranného očakávania a osobného chtíča niečo získať. Život je príliš cenný, než aby sme hovorili o týchto záležitostiach a nestali sa priateľmi. Klienti nech sa navzájom oberajú, avšak s priateľom sa však už zaobchádza vždy lepšie. Verím preto, že sa naozaj staneme všetci na tejto planéte priateľmi.

Vami potvrdený experiment Astrálneho cestovania

Teraz poďme ešte viac do reality - áno, ako už viete, sme ľudia, ktorý milujú overenie pravosti. Preto už od detstva sme museli mať všetko potvrdené. Hoci ide o prenášanie myšlienok, pohyb predmetov, tak aj astrálne cestovanie. Tu začína radosť, lebo keď vycestujete práve za svojím známym, tak počujete všetky rozhovory, cítite všetky emócie, môžete všetko prečítať - všetko vidíte tak, ako keď pozeráte svojimi očami. Všetko, úplne všetko je reálne - len onen človek vás nevníma a vy cítite, že tak ste, ale zároveň ako keby ste prestávali mať formu - čo vás sťahuje späť do hmotného tela. Nasleduje telefón známemu, keď mu poviete všetky deje, čo ste počul, videl - a ... počujete údiv, úžas, moment zdesenia pred súkromím, opäť údiv, neverenie. Ale aj vy si to musíte potvrdiť, predsa len, čo keby to vážne bola náhoda? ...

Teda idete takto cestovať druhýkrát, tretíkrát, desiatykrát, dvadsiaty ... Z dvadsiatich cestovaní budete mať skrátka devätnásť úplne presných. Čudujete sa vy, známy, ďalší priatelia, všetci máte dôkazy, radujete sa, ale čo s tým ďalej ... Existujú totiž ešte ďalšie a oveľa zaujímavejšie miesta bytia či sféry. Sféry Ničoty - kde nič neexistuje, necítime, nepotrebujeme - až prechod do stavu Blaha. Prestávame cítiť hmotné telo, myseľ, emócie, nič nemá zmysel, ale všetko nás napĺňa. Už ... chápete čo je to svet. Nie pred smrťou, v živote a za smrťou, ale už poznáme ono ... ono čo má zmysel. Potom láska, a potom dlhá čiara a za ňou všetko ostatné ....

Čo potom keď príde všetko poznanie?

A keď sa vrátite, tak už nechcete toľko vystupovať astrálne pomocou duše - charizmi, ale duchom - mentálnym telom - teda našou podstatou - priamo nami. Už nevnímame presné detaily sveta, formu, emócie, už len sme. Ale ... o to jediné práve ide. Všetko ostatné doteraz bola vlastne len zábavná cesta, ktorá nám pomohla dôjsť až sem .... A my sme to museli zažiť - prežiť sami na sebe, na svojom poznaní! Poznanie spojenie so svetom, láskyplný svet. Kto nezažil, ten nemôže plne uveriť.

Splyňme s prúdom života-Univerzom a zažite to, získajte skúsenosti sami na sebe! Neverte mi, robte to.

Cestou je online kurz Astrálne cestovanie- ukazujeme vyššie stavy bytia po celej SR. Avšak užívajme tohto sveta a všetkého, čo ponúka. Je to jedno veľké pieskovisko, ktoré len väčšina ľudí berie tak vážne, že hrajú svoje role, kvôli ktorým si ani nevšimnú kto naozaj sú za tým všetkým ...

Poznanie minulých životov pomocou regresnej terapie

Zaujala vás možnosť spoznať svoj život úplne do hĺbky? Ako by prebiehalo poznanie minulých životov u vás? Spoznajte viac o regresnej terapií pre návrat do minulých životov a príbehy, ktoré môžete zažiť úplne bezpečne v novo rekonštruovaných libereckých priestoroch. Viac TU.

Spoznajte svoje schopnosti v praxi s láskyplným svetom!

Dlhodobá intenzívna cesta Vládca Sily Ako sa prebudiť zo sna do reality? Každý má v sebe svoju cestu, prebuďte ju a Tvorte!

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať