Stále sa mi vracajú rovnaké myšlienky

"Poradili by ste mojej priateľke Petre? Robí kurz astrálneho cestovaniaSústredí sa na jednu myšlienku, ale ... Večer, kedy je kľud, zavrie oči a snaží sa sústrediť, tak jej pred očami preblikujú útržky o babičke, ako umierala a že to nejde odsunúť, nech robí, čo robí.

Vždy, keď zavrie oči, tak je iným čriepkom pamäte ... Chcela by byť pokojná a nie zúfalá, že je niečo zle. Ďakuje mnohokrát a pýta sa, či je možné odpovedať na otázky. "


Lucius, účastník kurzu Vládca Sily, ročník 2020

Sidris rodina

Hráme sa my s myšlienkami (nie naopak)

Petra, je to dobré, na začiatku kurzu sa s ovládaním myšlienok hráme, preto je všetko v poriadku. Teš sa za pár týždňov, to pôjde už úplne ľahko, vážne :) Ako účastníčka kurzu totiž získavaš každé tri dni stále pevnejšiu a istejšiu pomocnú cestu. Každým dňom sa doslova posúvame bližšie k astrálnemu cestovaniu. Chce to prax a stále aplikovať priame návody.

Lebo rovnako ,ako stolár sa učí niekoľko rokov, tak my sa budeme 11 mesiacov učiť ovládať našu myseľ. Nebuď na seba teraz moc tvrdá, len sa pekne pochváľme, že na začiatku dokážeme ísť do relaxácie. Toto je bežný jav, vskutku :-) Než sa myseľ upokojí a ovládne, tak to chvíľu trvá, u nás všetkých.

Iste všetky otázky prosím ďalej píš do kontaktného formulára priamo v kurze, pretože tým pomôžeš všetkým účastníkom. Totiž všetci riešime podobné situácie a sme na rovnakej vlne :) Odpovede na otázky budem tiež natáčať na videá, kedy niekedy lepšie dokážem vysvetľovať hovoreným slovom :) Je to pomoc aj pre mňa, pretože na množstvo otázok nestíhame odpisovať, ale s videom ide všetko lepšie .

A čo potom na ceste Vládca Sily keď máme po ruke Sprievodcu, ktorý je tu pre nás každý deň a to na súkromnom fóre aj na videokonferenciách. Máme tým všetci tiež viac možností k osobnému stretávaniu. Skôr toto vôbec nešlo, ale vďaka Sprievodcovi, to teraz ide! Ďakujem ti pravá ruka Argorius! :-)

A ešte Petra, buď v pohode, to je dôležité, len byť svoja ...

Práve keď budeš sama sebou, tak astrálne vycestuješ. Máme okolo seba veľa astrálnych cestovateľov a u všetkých nás to bolo podobné :) Je to dobré :) Ak by neovládanie mysle pretrvávalo aj po mesiaci, potom by som odporučil navštíviť aj našeho terapeuta a astrálneho cestovateľa, ktorý všetko rieši osobne do hĺbky (teraz aj online) a každému budúcemu astrálnemu cestovateľovi, dokáže vytvoriť cestu presne na mieru. Len mu vopred prezraď, že praktikuješ kurz Astrálne Cestovanie a on bude mať radosť. Budete si rozumieť :)  

Ale, Petra, teraz to naozaj nerieš, pretože ak si ešte týmto spôsobom neovládala myšlienky, tak to trvá. To, že ich predmetom je babička, strach o partnera, ... nie je pre samotné astrálne cestovanie dôležité, lebo sú to náplne, istého zabavovania mysle. Teda to, čo ťa istoiste dokáže zabaviť a preto ti to prichádza na myseľ. Ty si potom položená v hmote a ako bežný človek riešiš a riešiš.

Dosť. My chceme predsa vystúpiť nad Hmotu a aj len krátkodobo spoznať úplne reálne astrálne sféry. Buďme hrdí, že nás žiadna myšlienka neovládne. Nenechajme sa nimi zabávať, nech sú akákoľvek. Je to dobré 🙂       

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať