Aké je to v rôznych astrálnych svetoch? Vrátane posmrtného!

"Tisíckrát si hovoríte, že smrť neexistuje a že je to v pohode, ale potom príde toto - niečo úplne iné, než ste doteraz zažili a vnímate to rovnako reálne ako tento svet a to vás predsa len trochu vychýli z tej tak zvanej pohody. Nie je tam nikto, kto by vám radil alebo ak áno, kontakt s ňou (ním) a všetko, je iné, než na čo vás ktokoľvek pripravoval. Tisíckrát som si predstavoval, ako to môže vyzerať, niekedy sa mi o tom aj snívalo, ale bolo to jednoducho inak. Možno to vyzeralo rovnako, ale bolo to inak. Pocítite, ako tu končí teória vedy, hodnoty a moc ľudí, ktorí na Zemi "vládnu", a tiež skoro všetko to, čo sme sa na Zemi naučili. Cesta si vás vedie sama a záleží len na vás, za ako dlho sa novej situácii prispôsobíte. Miroslav


Na život po smrti sa možno úplne, naozaj úplne reálne pripraviť pomocou astrálneho cestovania. Vystupujeme dušou z tela na oný svet či do štvrtej dimenzie. Cestovanie dušou je bezpečné a určite spoznáte, že taký človek, ktorého nazývame astrálnym cestovateľom, má veľké životné výhody a skúsenosti, ktoré mu otvárajú brány zážitkov a možností vo všetkých jemu dostupných svetoch. Teda o hmotných.


Vítam vás, som mimo telový cestovateľ Sidris spoločne s početnou skupinou priateľov, taktiež astrálnych cestovateľov. Po mnohoročných astrálnych výstupoch sme získali ohromné ​​poznatky, ktoré odovzdávame ďalej.

 

Poďme si tie najzásadnejšie (v ktorých sa ako astrálny cestovateľ určite ocitnete) lepšie popísať.Nasledujúci súpis slúži ako jednoduchá pomôcka a upokojenie, čo zažije začínajúci záujemca o astrálne cestovanie.

1) Astrálny cestovateľ v hmotnej sfére 

Po výstupe svojim astrálnym telom, čiže dušou, sa nachádzate v rovnakej miestnosti, ako je vaše telo. Pozeráte na naň a prežívate silné poznanie - naozaj nie ste len toto telo. Prirodzene idete preto ďalej, prechádzate sa po byte, ostatných domoch a záhradách.

Vnímate zvuky a vidíte ľahko zahmlene.
Je potrebné udržať si sústredenosť, inak sa obraz zahmlieva.
Všetko je veľmi podobné našej realite, ale máte neohraničený priestor.
Odporúčame sa dohovoriť s priateľom o pravidelnej vzájomnej návšteve a čítanie si vzájomných odkazov.

2) Astrálny cestovateľ v posmrtnej sfére 

Kto raz jediný raz pred svojou smrťou  vystúpi z hmotného tela svojim astrálnym telom (dušou), tak plne cíti, že je to on a plne vníma svoje telo, rovnako ako by to bolo fyzické . Už samotné astrálne prechádzanie sférou hmoty vám poskytne toľko skúseností, že po skutočnom a už vynútenom opustení fyzického tela budete vedieť, kde sa práve nachádzate a čo sa deje. Už ste ušetrení toho šoku z nevedomia bytia. Vy to totiž tu už poznáte a nemusíte si dlho spomínať.

Zaujímavý fakt: Spomienky na rodinné väzby opadávajú do pár chvíľ a cítite sa šťastne. Bodka. Šťastne. Na tomto mieste nič nepotrebujete, nič Vám nechýba. Ste v dokonalosti. Pre pokračovanie v ceste nič nechcete, už Nič. Len nasledujete svetlo.

3) Astrálny cestovateľ v stvorenej sfére 

Prichádzate do vyššieho priestoru, ktorý bol stvorený nezávisle na vás. Možno tu zažiť stretnutie s bytosťami.
V tomto svete, platí pravidlo: Byť vládca astrálneho sveta, všetko čo robíte, máte úplne pod kontrolou. Vy ste vládcovia a rozhodujete, čo sa deje.

4) Astrálny cestovateľ v nestvorenej sfére 

Jeden z najzaujímavejších, pretože na samom začiatku sa ocitáte v čistej ničote, ale ohromnej ​​sile, ktorá slúži pre tvorenie.
V tej chvíli sa nachádzate v dokonalom svete. Ste úplne spokojní a úplne šťastní. Všetko je nevysloviteľne dokonalé ....
Svojim astrálnym telom sa nachádzate v neohraničenom a nekonečnom priestore, okolo seba vnímate čierne či biele farby. Pod vami nie je nič, nad vami nič, vedľa vás nič ... nič ... Zvláštne že? ... Toto stojí za ten pocit ...
Užite si tie nádherné návraty do hmotného tela, kedy ste už precitnutí a viete, prežili ste, kde sa práve aj teraz nachádzate. Neveríte, ale viete.
... Pôjdete neskôr vytvárať vlastné sféry?

5) Astrálny cestovateľ ako sám tvoriteľ

Pretože sa nachádzate stále v nestvorenom priestore, tak si chcete vytvoriť pevnú pôdu pod nohami. Myšlienkou použijete svoju silu a za okamih už možno chodiť ako po chodníku.
Tvoríte tu od fyzikálnych zákonov, ako je ťarcha, rýchlosť času, až k podobe okolia.
Čo si vytvoríte ďalej, je len a len na vás. K tomu stačí jedna jediná silná myšlienka.

6) Vyššie svety

V astrálnej sfére neexistuje čas a priestor ako ich poznáme, napriek tomu môžeme ísť ešte ďalej a cestovať aj bez sily astrálneho tela stále ďalej ... Už sa môžete voľne pohybovať pomocou vášho už skúseného vedomia. Čo je ďalej, nechceme písať, ale budeme radi, keď sa už spojíme osobne.

Cestujte astrálne

Mimotelové cestovanie vám ukáže všetko, čo je za hmotou ... Budete sebavedomí, svoji a budete si tvoriť svet, ktorý naozaj tu chcete žiť. Dáva vám to zmysel? Potom poďme spoločne na Online kurz Astrálne cestovanie

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať