Vyletel som nad strechu domu!

"Ahojte, ahojte, ahojte, hlásim úspech, ale neviem kam presne to zaradiť .. :))) Na lucidné snívanie by som to netipol - vôbec som to neovládal, na sen som bol až príliš vedomý a na AC (astrálne cestovanie) to bolo dosť nezreteľné.

Ležím v posteli, snažím sa trochu dospať noc, pretože som sa prebudil v taký ten moment, kedy sa cítim stále unavený a nepoužiteľný a potrebujem krátko dospať. Nejako sa neuvoľňujem, len sa myšlienkovo ​​sústredím, že toho práve využijem na pokus o astrálne cestovanie.

Nakoniec zľahka zaspávam, ale v určitý moment cítim veľmi uvoľňujúci pocit, začnem byť vedomý, na myseľ mi príde - "tento stav už poznám, už som ho zažil", s ľahkosťou mierneho vánku sa povznesiem z tela a ihneď neovládateľne bleskovo stúpam stropom, strechou až do veľkých výšin a pozerám na veľmi vzdialené domčeky, ako keď pozeráte do google maps, následne ma to v tej výške začne viať niekam preč, skokovo hneď na to okolo seba vidím vetvy stromu - "už teda nie som v tej výške?" a snažím sa to pochopiť, vnímať scenériu, ale celé sa to vytratí a ja sa ocitám späť v tele.

Bolo to veľmi krátke, možno len zlomok niekoľkých sekúnd. Nedokázal som to ovládať. Nedokázal som plnohodnotne vidieť priestor okolo seba - videnie ako cez nejakú sieťku / plentu. A prišlo mi to až príliš rýchle (alebo rozmazané), na to, aby som dokázal určiť, či sa jedná skutočne reálne o môj domov a okolie môjho domu. Vidím z výšky nejaké domčeky, než to dokážem zhodnotiť, či je to okolie môjho domu, už ma to veje inam.

Neviem, ako to vystihnúť .. neovládateľné, nezreteľné divné videnie, neschopnosť racionálne myslieť, problém určiť časové trvanie, vnímanie skôr pocitovo než zrakovo, asi aj veľmi rýchly priebeh.

Sprvu mi to prišlo na 5-15s, hĺbkovo spätne rozmýšľam, že trvanie bolo len mihanie sekundy, a preto mi to príde tak ťažko zvláštne na astrálne cestovanie.

Po prebratí cítim sviežosť a miernu eufórii. Mám radosť a chcem vám napísať. Aj keď tomu nálepku AC nedáte a ja sám neviem, ako to identifikovať, napriek tomu je to pre mňa príjemne nezvyklé, som za to rád a budem ďalej pokračovať.

Ahojte, ďakujem, majte sa pekne a pekný víkend prajem! Martin "

Martine, ďakujeme za úžasnú správu!

Tvoj stav eufórie a sviežosti, spoločne s popisom tvojich nočných zážitkov - to všetko dokonale opisuje prvé astrálne cestovanie. Budeš patriť do skupiny ľudí, ktorá sa musí v astrálnych sférach naučiť chodiť a tvoriť a na začiatku vlastne aj byť.

Začiatky môžu byť náročne a chaotické, ale s každým ďalším vystúpením sa ovládanie astrálneho sveta bude zlepšovať. Už sme písali článok o tých "ťažších" astrálnych začiatkoch začiatky astrálneho cestovania a tak môžeš vidieť, že nie si jediný.

Každý máme silu v inej oblasti, teda niekto sa dokáže hneď vedome pohybovať v astrálnom priestore, iní sa to učia.

Ale dôležité je, že si to zažil a vieš, aké to je - ten pocit vzlietnuť nad domy a byť tam. To, ako je vnímanie času iné - nedokážeme určiť, či je to zlomok sekundy, alebo 15 sekúnd.

Ako očarujúci a iný stav vedomia to je, a napriek tomu je to tak reálne, že nemožno pochybovať o tom, že sme to prežili.

Prajem mnoho ďalších krásnych výstupov z tela.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať