Stav bytia označovaný "len som"

"Dobrý deň, často vo svojich článkoch používate pojem" len som "ale ja sa do tohto stavu nemôžem dostať. Mal by ste pre mňa nejakú radu? Vopred ďakujem za pomoc. "

Zdravíčko, tu Sidris a poďme si tento stav užiť 😉

Je to veľmi príjemný stav, kedy do mysle neprúdia agresívne myšlienky, pomaly myseľ uvoľňujeme a len vnímame pokoj, pohodu, čistotu bytia, snáď aj prestávame cítiť fyzické telo.

Základ je jednoduchý: Každý deň sa na 10 minút zastaviť, zavrieť oči a pozorovať, čo sa v nás odohráva. Ani tvoriť, nepremýšľať, len pozorovať. Môže to znieť zložito, ale opak je pravdou - každodenná snaha je vždy korunovaná úspechom, ak postupujete svedomito podľa jednoduchého návodu, ktorý je navyše veľmi príjemný 😊

Pokračujme preto na návod k rozvoju vlastnej mysle a každý deň vytrvalo pokračujme, vďaka čomu sa dostávame stále ďalej, hlbšie a hlbšie do Poznania.

Do vyšších sfér a späť

Stav "len som" tiež prežijete pomocou našej jedinečnej meditácie pre poznanie vyšších sfér. Postupne sa zbavíte všetkých myšlienok, problémov, ega, sami seba .... Cestou späť všetko opäť naberiete a budete si o to viac užívať hmotný svet. Táto meditácia je určená pre tých skúsenejších z vás, ktorí už ovládajú svoju myseľ.

Táto nahrávka je veľmi náročná, pokiaľ ide o silu nášho vedomia. Počúvanie len na vlastné nebezpečenstvo - neprerušujte a zaistite si nerušené súkromie. Keď sa úplne ponoríte do tejto meditácie poznania, tak sa môže zo začiatku stávať, že cestou hore do vyšších sfér prestanete vnímať (vaše vedomie nie je dosť silné) a opäť začnete vnímať o niekoľko minút neskôr. S každým opakovaním sa dostanete stále vyššie a vyššie.

Keď zvládnete cestu hore, nastáva ďalší náročný úsek - cesta späť do hmoty. Vaše vedomie je vo vyšších sférach zbavené absolútne všetkého, ste v ničote ... cestou dole začnete na seba naberať všetky potrebné veci - ego, zvuky, tvary ... V tejto fáze môže opäť vedomie vypadnúť - vedomie je čisté a nemusí zvládnuť záťaž, ktorá je na neho návratom do hmoty naložená. Vaše vnímanie opäť naskočí v neskoršej fáze nahrávky.

Vašim cieľom je úplne prežiť celú cestu a udržať svoje vedomie stále bdelé. Vtedy ste pripravení poznávať všetky tajomstvá nehmotného sveta

.

Audio meditáciu si môžeme kúpiť týmto tlačidlom: 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať

Audio meditácie poznania

Realita je odrazom našich vlastných myšlienok ...
Práve preto je v našom najvyššom záujme prežívať len tie najlepšie myšlienky, ale to nie je vždy tak jednoduché...

Viac o audio meditáciách