Pri astrálnom cestovaní som stretla silnú bytosť

V astrálnych sférach sa môžeme stretnúť aj s inou silou / bytosťou. Preto je veľmi dôležité sa naučiť ovládať svoje myšlienky - keďže myšlienky strachu vás budú ochromovať viac ako v hmotnom tele. Rovnako tak myšlienka odvahy vám dá tak veľkú silu, ktorú si teraz nedokážete predstaviť. Astrálny svet je o pevnej vôli a nahromadenej sile - či jemnej a neprelomiteľnej sile lásky, alebo pevnej a nekompromisnej sile vôle. Trénujte každý deň 10 minút ovládanie svojej mysle - skutočne sa vám to oplatí nielen v astrálnej sfére, ale predovšetkým v tej hmotnej.

Aké je to byť astrálny cestovateľ? Užite si príbeh Voupo, ktorá astrálne vystúpila

Počúvala som Tvoju audiomeditáciu Vnútorná Sila (nižšie možno zakúpiť) a opäť mi bolo dosť nevoľno, motala sa mi hlava a mala som pocit na zvracanie - vzhľadom na to, že už som toto zažila, tak ma to neznepokojovalo, ale naopak som tento nepríjemný stav viac prehlbovala. Tentokrát sa mi podarilo astrálne vystúpiť zhruba na päť minút však prišlo mi to, ako keby výstup trval tri hodiny, takže som mala možnosť sa poriadne rozhliadnuť. Nepodarilo sa mi dostať mimo spálne, pohybovala som sa iba v miestnosti, ale bolo to neskutočne reálne - chvíľami som si hovorila, či som vlastne vôbec vystúpila ..... Po nejakom čase ma však prepadol neopísateľne veľký strach! 

V miestnosti so mnou bola bytosť

Aspoň tak som to vnímala. Jednalo sa o niečo niekoľkonásobne väčšie než ja, bolo to tmavé akoby tieň a vznášalo sa to pri strope. Chvíľku som bola strachom úplne paralyzovaná, ale rýchlo som si uvedomila, že sa strachom sa nechcem nechať ovládať. Preto som sa rozhodla v tomto stave zotrvať a skúšala som sa upokojovať (nič sa mi nemôže stať, nikomu nedovoľujem, aby ma ovplyvňoval,

Ja som Vládca Sily ...

to teda zabralo, napriek tomu som nemala odvahu začať s tou bytosťou / s tým tieňom, z ktorého išla ohromná sila (vôbec ma nenapadá, k čomu tú obrovskú silu prirovnať - bolo to niečo neopísateľne obrovské a mocné) komunikovať. A tak sme boli spoločne v jednej miestnosti - mne sa nechcelo za žiadnu cenu tento stav opustiť, ale nemala som dostatok odvahy zapojiť sa do komunikácie, takže som robila "mŕtveho chrobáka".

Čo ten tieň / bytosť akceptovala len nejaký čas, potom sa začala snažiť ona / on nadviazať nejakú komunikáciu a poklopkala mi na rameno.

Cítila som to úplne reálne aj na svojom fyzickom tele. V tú chvíľu sa opäť dostavil paralyzujúci strach, takto otrasne som sa bála len raz v živote a to pri zoskoku z lietadla. Teraz už som vedela, že budem musieť zareagovať! Bohužiaľ to dopadlo úplne rovnako ako pri zoskoku z lietadla, kedy som cúvla a nakoniec nevyskočila - tu som sa navrátila rýchlo z astrálneho sveta do hmotného.

A úprimne, určitý strach či nepokoj vo mne pretrvával po zvyšok noci aj nasledujúci deň, pretože stáť prvýkrát "tvárou v tvár" takto ohromujúcej sile je naozaj nezabudnuteľný zážitok. Až sa mi sem podarí dostať nabudúce, tak verím, že tentoraz budem mať "gule" na to, aby som zistila, čo sa za tou neskutočnou silou skrýva. Ten rýchly návrat do fyzického tela bol však tiež náročný - bolelo ma absolútne všetko, pripadala som si, ako keby ma niekto zmlátil, to všetko bolo sprevádzané zimnicou. Najhoršie na tom boli opäť ruky (od ramien k prstom), mala som pocit, že mi snáď upadnú, ako boli unavené a vysilené. Únava fyzického tela trvala asi pätnásť minút a potom bolo zase všetko v poriadku.

Audio meditácia Vnútorná sila

Spoznať sami seba viac do hĺbky a z rôznych uhlov pohľadu. Výlet do vnútra nás samotných pre získanie sebavedomia a istoty. Nahrávka vás prevedie rozprávkovým príbehom cez lúku, do jaskyne a následne do majestátneho krištáľu. Vďaka týmto trom sféram, ktoré metaforicky znázorňujú naše tri svety (fyzický, astrálny a mentálny), dokážeme do hĺbky spoznať sami seba a pracovať na svojom sebavedomí. (Ak si Vládca Sily, potom ju od nás dostaneš)

Lúka:
Znázorňuje naše vnímanie fyzického sveta. Ako sa na lúke cítite? Ako detailne dokážete všetko vnímať? Máte svoju nekonečnú lúku, alebo okrasnú záhradu? Je váš priestor veľký, či malý? Čo všetko sa tu nachádza?

jaskyňa:
Symbol našej astrálnej sféry, našej charizmy, povahy ... Ako ste sa tu cítili? Je vaša jaskyňa príjemná? Čo všetko sa v nej nachádzalo? Bolo vám teplo, či zima? Ako veľmi ste sa tu cítili "ako doma"? Máte tu všetko pod kontrolou?

krištáľ:
Naše čisté mentálne telo / vedomie. Tu by sa nemalo nachádzať nič - len svetlo, láska, pokoj. Možno môžete vnímať vesmír, hviezdy. Skúste si tu zanechať čistotu. Ste to vy ... vaša najvyššia časť, ktorá ide cez priestor a čas, vaša podstata kráčajúca cez všetky životy.

 

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať