Vedomé lucidné snívanie, 1/5, Prebudenie do sna

Som Búrka a na kurze Vládca Sily vediem Snívačov, ktorí sa učia ovládať svoje sny. Skúmame techniky a spôsoby, ako si lepšie a silnejšie uvedomiť, že sme v sne. Ďalej objavujeme techniky, ako v sne zostať čo najdlhšiu dobu a vedome tvoriť vlastný snový svet. Stále sa to zlepšuje. Je to úžasná cesta objavovania a tajomstiev. Preto som si pre vás pripravil sériu 5 článkov, kde vás prevediem fascinujúcim svetom vedomého (lucidného) snívania a technikami k prebudeniu tejto schopnosti.

Už vás tiež rozčuľuje, že o vás približne 8 hodín niekto rozhoduje a nemáte sa vôbec pod kontrolou? Aké by to bolo vedome žiť cez deň a rovnako vedome tvoriť snovú realitu, ktorá vás bude na slovo počúvať?Zrýchlil sa vám tep, hovoríte si: "Teda, tak to chcem zažiť!" Tak môžeme začať objavovať.

Čo je to sen ? Wikipédia hovorí… "Sen je zážitok iluzórnych hlasov alebo iných vnemov vytváraných mozgom počas spánku v rámci procesu snívania. Sny často ukazujú udalosti, ktoré sú v skutočnosti nepravdepodobné a sú zvyčajne mimo kontroly spiacej osoby. Vychádzajú z vonkajších i vnútorných podnetov a spomienok a predstáv spiaceho. Sen je teda významná psychologická udalosť. "

A o to nám práve ide! Aby sen bol pod kontrolou spiacej osoby. Zdá sa Vám sen, ale zrazu si uvedomíte, že je to sen. Rozhliadate sa okolo seba a áno, ste v sne, plne vedomí, môžete sa zastaviť, ísť, lietať, proste čokoľvek. Mať svoj dôvod a cieľ! Je to jedna z najdôležitejších vecí, ktoré na svojej ceste za precitnutím v sne môžete urobiť.

Keď máte dostatočne silný dôvod, niečo, čo Vás bude páliť, po čom budete túžiť, ste už jediný krok od úspechu. Stanovte si vašu víziu / dôvod, prečo chcete snívať. Zapíšte si ho do svojho snového denníka a každý večer pred spaním si toto svoje vyhlásenie znova prečítajte. Toto je palivo pre cestu k precitnutiu do sna.

A nemenej dôležité je mať aj cieľ. Tento cieľ musí byť veľmi konkrétny - v okamihu, keď si uvedomíte že snívate, je to veľmi rýchle a ak nemáte jasný cieľ, tak ani nebudete vedieť, čo robiť, alebo urobíte, čo vás prvé napadne.

Môžete  navštíviť inú planétu, stať sa hrdinom z príbehov, lietať, tancovať, čokoľvek vás napadne a úprimne si prajete.To nám dodá smer cesty. Oboje, vízie aj cieľ, sa môže a bude postupne meniť, ako pôjdeme ďalej a ďalej. Vedomý SEN-9 - zdá sa mi zase o tom istom mieste, idem tam od cesty dole, a neraz si hovorím, počkať, tu o tomto sa mi už snívalo,

toto je sen !!!! a radosť, pohoda, rozhliadam sa a hovorím si, čo tu budem robiť (spojler, nemal som pripravený cieľ, čo chcem robiť 😊), napadá ma nájsť si nejaké ženy a pobaviť sa, (fakt :-), ale to zavrhujem, miera vedomia je vysoká a moja priorita je v tej chvíli poznanie, tak idem ďalej a napadá ma požiadať sen, aby mi povedal, čo ďalej, tak sa pýtam a nič, idem zase ďalej lesom, čo vyzerá úplne rovnako ako les v reáli, a znova si na to spomeniem a tentoraz kričím nahlas, silno, až ma to prekvapuje, ako v sne vrieskam: "sen, čo mám robiť?" A nič, tak idem ďalej a krásna krajina, tá už je iná ako v reáli, kam až oko dovidí krásnu panorámu, v diaľke hory. Potom ma napadne vyhľadať nejakého duchovného majstra a začnem hľadať, ale to už pozornosť v sne klesá a následne sa prebúdzam.“

Už po prečítaní tohto článku sa môže stať, že precitnete v sne. Áno, už túto noc! Ešte viac posilníte svoje šance, keď si spíšete víziu a cieľ, čo chcete robiť do snového denníka. Ale verím, že to, čo chceme skutočne dosiahnuť, je schopnosť vstupovať do snov, kedykoľvek a kdekoľvek. V sne sa udržať neobmedzenú dobu a postupne v ňom aj začať tvoriť a maximálne si ho užívať.

A tu Vás musím ľahko sklamať, pretože k tomu sa dostanete len kontinuálnym cvičením, pokusmi a omylmi, proste cvičením, deň čo deň. 😊 Tak či máte silné odhodlanie a snáď sa aj na tie cvičenia tešíte, poďme na to. Nabudúce sa môžete tešiť na niekoľko typov, ako začať.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať