Rozhovor s Terí Sidris

Terí, väčšina z nás sa snaží naučiť sa astrálnemu cestovaniu. Ty máš však originálne zážitky kedy si samovoľne vystúpila svojim astrálnym telom. Aký je to pocit, keď nie si na takúto udalosť pripravená?

Keď som prvýkrát samovoľne vystúpila zo svojho hmotného tela, mala som 16 rokov. Sedela som na posteli a hrala sa medzi dlaňami sa životnou energiou (o astrálnom cestovaní som dovtedy vedela len veľmi pramálo) Zrazu som energiu medzi dlaňami reálne videla, začala sa mi motať hlava a behom chvíľky som sa na seba pozerala z druhého konca miestnosti . Bolo to tak reálne! Veľmi ma to celé vydesilo a fyzické telo ma vtiahlo späť. Celé som to po mnoho a mnoho rokov vnímala, ako jeden z najhorších zážitkov v živote, pretože som na to nebola pripravená. Ale teraz už viem,že to možno nádherne ovládnuť.

Ako by si ostatným poradila, ak by chceli zažiť samovoľný výstup? V čom je lepšia cesta postupná?

Od času, kedy som samovoľne vystúpila z tela sa (rovnako ako ostatní astrálni cestovatelia) vnímam ako duch, ktorý iba využíva fyzické telo na tomto hmotnom svete. Ale je to už celkom iné vnímanie. Preto považujem za veľmi dobrý nácvik aj pre samovoľné opustenie tela sa začať vnímať ako duch, že ste o kúsok väčšia ako vaše fyzické telo .. Zo začiatku to možno bude nepochopiteľné, ale časom sa to zlepší. Skúste to ... Avšak postupná cesta je oveľa lepšia - vaše fyzické i astrálne telo si postupom času zvykne na novú situáciu a budete všetko ovládať vedome 🙂

Ako sa podľa teba líši astrálne cestovanie od mentálneho cestovania?

Astrálne cestovanie je veľmi reálny zážitok. Vnímate to celé skrze emócie, charizmu .. všetko je úplne rovnaké, ako vo fyzickom svete, len tam chýba pevná hmota. Inak to je úplne to isté!
Mentálne cestovanie je veľmi príjemný spôsob,ako cestovať časom aj priestorom. Všetko vnímam vsíce trošku z diaľky, ale aj tak sa zistia reálne informácie. Len tu chýba také to "wow". Za mňa však mentálne cestovanie víťazí.

Ako vnímaš bytosti z iných sfér?

Bytosti z iných sfér vnímam svojím spôsobom. Ja jednoducho viem, že tam niekto je. Viem, či to je muž, žena atď. Viem, ako vyzerá. Nemôžem povedať, že ich reálne vidím, to nie .. Ale jednoducho to viem 🙂 A ako si môžem byť istá, že to je správne? Ak so Sidrisom mentálne cestujeme s rovnakým účelom a na rovnaké miesto, tak sa naše zážitky zhodujú. Hoci on všetko vidí reálne a ja to "iba" viem - cítim intuíciou. Dôkazy sú dôležité aj pre mňa a som vďačná, že si všetko môžem potvrdzovať. Robte to tiež!

🙏 Nechajte svoje fyzické aj astrálne telo zvyknúť na novú situáciu astrálneho cestovania.

🙏 Zažite úplne prirodzene a hlavne postupne jedenásť mesiacov detailného online kurzu

🙏  Áno, všetko budete ovládať vedome.

www.Astralnecestovanie.sk

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať