Rozdiel medzi astrálnym a mentálnym cestovaním

Pri astrálnom cestovaní / dušou

sme celkom ponorení do reality, nezávisle na našom tele. Telo iba odpočíva a spí, zatiaľ čo sa prechádzame po miestnosti. Môžeme cestovať skrze priestor, doslova behom sekundy sa ocitáme na akomkoľvek mieste planéty. Môžeme cestovať aj ďaleko za jej hranice, alebo len za našimi priateľmi. Záleží len na našom rozhodnutí. Vnem z astrálneho cestovania je úplne autentický, ako keď sa nachádzame v hmotnom tele. Cítime emócie, logiku, napriek tomu sme z tela úplne reálne vystupení a pohybujeme sa v prítomnom čase. Môžeme čítať, počuť rozhovory ... Je to až neopísateľný zážitok, ktorý dáva naozaj veľké odpovede na život.

Mentálne cestovanie

umožňuje vymiestniť sa z hmotného tela pomocou nášho ducha / vedomia. Hmotné aj astrálne telo však zostávajú spojené a ležia na pohovke. Máme rovnaké možnosti, ba rozšírené, lebo môžeme cestovať nezávisle nielen na priestore, ale aj čase. Doslova do minulosti či budúcnosti. Keďže však emócie prežívame skrze astrálne telo, ktoré teraz leží tiež na pohovke, tak pri mentálnom cestovaní nepociťujeme toľko emócií. Sme tiež v pokročilých sférach, kde už prestávajú existovať tvary, preto je veľmi ťažké čokoľvek prečítať. Máme však možnosť napojiť sa na ostatných ľudí. V tomto druhu cestovania doslova vnímame nastavenie mysle druhých ľudí.

Rozdiely

Mentálne cestovanie dáva človeku mnohé, ale nie je z neho zážitok. Zážitky sem nepatria, lebo tu neexistujú. Doslova spoznávame naše vedomie úplne nezávislé na priestore, čase, tvare, emóciách .. Len sme a prúdime svetom. Stále však vnímame aj naše hmotné telo. Jedná sa o jednoduchší typ mimotelového cestovania.

Astrálne cestovanie naproti tomu doslova zatrasie so životom človeka, lebo poznanie výstupu z hmotného tela je naozaj veľký zážitok. Doslova musíme prehodnotiť všetky naše názorové myšlienky a podrobiť ich tvrdej analýze. Kto som, kde sa nachádzam - veď ja tu reálne stojím, prežívam, napriek tomu moje telo leží na posteli. Jedná sa o pokročilý typ mimotelového cestovania.

Články: Overujte si, že naozaj astrálne cestujete.
Aké je to v rôznych astrálnych svetoch?
 

Mimotelovo cestovať, teda vymiestniť sa z hmotného tela môžeme mnohokrát a vždy sa bezpečne navrátiť do nášho hmotného tela. Samotné telo na nás bezpečne vyčkáva a vždy patrí len nám.

Tip: Veľmi príjemne sa cestuje v noci, kedy necháme len telo odpočívať, zatiaľ čo my prežívame úplne vedome svet na inom mieste.

Pre zaujímavosť uvádzam, že akonáhle je telo staré a už dochádza k jeho rozkladu, potom sa ocitneme v astrálnom tele, kedy má práve astrálny cestovateľ výhody, pretože tento priestor už pozná. Po upokojení stavu sa rozkladá aj astrálne telo a my vstupujeme do mentálnej sféry, teda vnímame už čistým duchom. Oba cestovania ide veľmi dobre natrénovať v pokoji svojho domova, máme pre vás celkom jasný a jednoduchý, pritom mnohými ľuďmi vyskúšaný a bezpečný návod:

Návod na mentálne cestovanie.

Návod na astrálne cestovanie.

👉Alebo využite celistvý 11 mesačný kurz, kde spoločne pôjdeme krôčik po krôčku.👈

Oba druhy cestovania

tak dávajú veľký zmysel a len záleží na skúsenostiach, ktoré sme schopní dosiahnuť. Záleží tiež na našom výbere, či chceme spoznať

A) len mentálne cestovanie, alebo

B) mentálne a astrálne, ktoré môžeme brať ako pokročilý stupeň, avšak vo chvíli hlbokého poznania mentálneho cestovanie je dosiahnutie astrálneho cestovania už veľmi uľahčené. Obi dva cestovania sa musia stále trénovať, vďaka čomu dosiahneme majstrovstvá a úplne dokonalých výsledkov. Je to tak veľké poznanie, že naozaj stojí za to!

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

Astrálne cestovanie

Poznaj život nezávislý na hmotnom tele

Chcem astrálne cestovať